A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. április 12., hétfő

RSB-ARC, ARC-RSB



Két RSB-véleményét fogom nektek ide bemásolni. Az egyik Kristené a másik a sajátom.
Kérlek a kt véleményt külön kezeljétek, mert nem szeretném ha az én véleményem miatt Kris is kapna...
Továbbá kérném, hogy a kommenteket kúltúrált formában fogalmazzátok meg, ellenkező esetben...Nem... Nem lesz semmi, nem fogom törölni. Bent hagyom...


Kristen véleménye:

Délután elkezdtem olvasni (nem akarok reklámozni és próbálom ehhez tartani magam, bár úgyis rá fogtok jönni, hogy melyik oldalról van szó) az egyik Robos oldal fórumán a Robsten topic-ot. Kettőt olvastam. Az egyik a Rob és Kristen, a másik pedig az ARC (Anti Robsten Club). Gondolom mindneki tudja rólam, hogy a Team Robsten oldalt képviselem, elvégre Robsten blogot írtam/írok és olvasok, de próbálom pártatlanul nézni a dolgokat. A két „oldal” utálja egymást, amit valamilyen szinten meg is értek, hiszen mégis két ellenkező dologról van szó. Először a Rob és Kristen-t olvastam majd az ARC-ot. Meglepődve tanulmányoztam, hogy az ARC-ban mennyire szidják Kristent. Én személy szerint imádom a csajt, szóval ez a dolog kicsit érzékenyen érintett. Először arra gondoltam, hogy idézek néhány dolgot a bejegyzésekből és hozzászólásokból, de végül meggondoltam magam. Elvégre én se örülnék neki és mindenkinek meg van a saját véleménye. Viszont, ami nagyon böki a csőröm az az, hogy ha ennyire szeretik (ARC-osok) Robot, akkor miért nem fogadják el, hogy boldog Kris mellett?! Mert ha szeretünk valaki, akkor az a legfontosabb, hogy boldognak lássuk, nem? Javítsatok ki, ha nem így van! És ha egyszer ő mellette boldog... Na mindegy. Visszatérve arra, hogy Kristent fikázták. Rájöttem, hogy én se vagyok sokkal jobb náluk. Bevallom és most lehet megkövezni, de nagyon utáltam Emilie de Ravin-t, amikor kikerültek azok a képek, amelyeken Robbal smárolt. Emlékszem volt ott minden. A vén luvnyától kezdve a szottyadt seggig. Szóval elfogadom, hogy „védeni” akarták Robot, mert én Robstent akartam „védeni”. De szerintem azért, mert más véleményen vagyunk, nem kéne veszekednünk. Lehet, hogy RPattz és KStew nincsenek együtt, de ettől függetlenül, ha valakinek van szeme, észrevette, hogy Rob boldog Kristen mellett. Csak ismételni tudom magam. A lényeg, hogy boldog legyen.

Ezzel a kis, nem is tudom minek nevezzem, szóval ezzel csak azt akartam elmondani, hogy mindenkinek meglehet és meg is van a saját véleménye, amit elmondhat, de emiatt nem kell vitáznunk. Most lehet, hogy nem lesz összefüggő, amit írok és értelmetlen is szerintem, mert csak írom, ami hirtelen eszembe jut, de ha belegondolunk, akkor a Robsten-ben Rob neve is benne van. Ha utálják(utáljátok) a Robstent, akkor Robot is? Gondolom most magadban mondod (ha valaki olvassa ezt, aki ARC-os) , hogy nem dehogy csak Stew-t. De gondolj bele egy kicsit.

Oké. Azt hiszem ez életem legrosszabb írása, de csak azt akartam mondani, hogy ássuk el a csatabárdot. :)



Angyalka véleménye:

Nem is tudom hol kezdjem...
Engem egyre jobban elszomorít az az ellentét ami kialakult. én ízig vérig RSB-s vagyok, de sosem bántottam egy ARC-ost sem. Sőt... Én, mint embert nézek mindenkit, és RPD chatben azt hiszem elég sok ARC-ossal éltem át együtt szép pillanatokat.
Az RPD egy olyan oldal amelyet nagyon tisztelek. Nagyra becsülöm mind a szerkesztőket, mind az olvasókat és segítőket.
Azt hiszem ez egy olyan oldal ahol ez a két, általam elkülönített szektor csak az együttműködéssel alkothatott egy teljes egészet. A szerkesztők munkája és folyamatos frissítései, valamint az olvasók információi és fordításai. Ezt az oldalt szerintem joggal mondhatom, hogy szinte mindenki egyfajta otthonának tartja.
itt mindent megtudhatunk kedvencünkről és értékes barátságokat köthetünk.
Eddig én is így éreztem.
Most azonban, hogy Rob majd Kristen érkezése teljesen felborította az általam tisztelt oldal egyensúlyát úgy éreztem muszáj nektek leírnom érzéseim.
A fórumra belépve és olvasva a szutyizós stb valamint a másik oldal erre vonatkozó válaszait összeszorult a szívem.
Úgy éreztem egy hatalmas csatatérre érkeztem ami egyáltalán nem illett ahhoz az oldalhoz melyet ismertem...
Tudom joggal mondhatjátok, hogy egy fórumnak ez a lényege, meg hogy ha nem tetszik ne menjek fel...
Ez számomra egy összetettebb dolog, mint pár vagdalózás.
ARC-osok: Én szeretem Kristent és természetesen nem várom el, hogy ti is ezt tegyétek. Igen, mindenkinek meglehet és meg is van a saját véleménye... Azt azonban én sem értem, ha Rob őt eltudja fogadni olyannak amilyen, akkor mi a baj? Kris igénytelen, béna, nem nőies, szabad szájú... És Rob? Robot hányszor ócsárolták már ugyanezért? Hányszor mondták, hogy büdös, nem fürdik, szőrös, szakáll... Hányszor mondták, hogy még annyi ereje se volt, hogy Krist felemelje, vagy még futni sem tud normálisan? Hányszor hallhattátok, hogy szexi ajkait ugyanolyan káromkodás hagyja el...?
Ne értsetek félre, én ugyanolyan Rob fan vagyok mint ti... De ha csak ezért tudjátok hibáztatni hát Istenem... Emberek vagyunk... ha az én hajamból is ilyen rémséget varázsoltak volna egy film kedvéért, mint Krisre valószínűleg én ugyanilyen "igénytelenül" jelentem volna meg mindenhol, mert azt mondtam volna a tükörbe nézve, hogy " öcsém ezen egy szép ruha meg magassarkú sem segít".
Ne essünk abba a hibába, hogy elfelejtjük ők is emberek... Sokat hallottam azt is, hogy ugyan ők ezt vállalták akkor most mi van.... Maga Rob is sokszor hangsúlyozta, hogy egyáltalán nem gondolták volna hogy ekkora siker lesz... ők csak dolgoztak... nem írtak alá semmit amely kijelentené, hogy: Srácok ez egy sikerfilm lesz szóval ha belementek akkor tudnotok kell, hogy az egész életetek megváltozik és mindenhol zaklatni fognak titeket...
ARC-osok bocs a vége már nem nektek szólt, csak annyi minden felgyülemlett bennem, hogy kezdek összefüggéstelenül írni mindent ami eszembe jut..
RSB-sek. Igazából nem tudom nektek mit mondjak, de fogok,mert nem akarok az ARC-osokkal igazságtalan lenni.
Szeretném kérni, hogy ne a veszekedés legyen a lényeg... Mi örülünk nekik, szeretjük Krist, de egy balhéhoz két fél kell... Én is volt már, hogy elkezdtem ujjongani RPD-n chatben, hogy húú itt van Kristen de jó... és ezzel kb egy olyan vitát váltottam ki, hogy a végén már én magam írtam, hogy inkább lapozzunk. Egy chat úgygondoltam nem azért an, hogy csak Rob legyen a téma, de aztán rájöttem, hogy nem éri meg Kristenezni, mivel abból csak rossz lesz... Igaza volt Ancsának abban, hogy a chatbe inkább erről a témáról ne írjunk semmit. /persze akkor még nem tudtam/
Szóval kérlek titeket, hogy nem provokáljátok direktbe az ARC-osokat...
ARC-osok titeket nem tudom mennyire kérhetlek, de engem nagyon bánt, hogy ennyi beszólást látok az általam nagy szeretetben látott páros ellen.
Nem azt kérem, hogy az én kedvemért ne írjatok róla rosszat, mert nincs rá jogom mert ki vagyok én? Csak egy Rs-es.
Én inkább, mint emberekhez szerettem volna hozzátok szólni...
Szívem szerint bezáratnám az egész fórumot... Mármint csak a Robert and Kristen-es részt, mert nem tudom megérteni, hogy ez a sok idegeskedés és felgyülemlett méreg kinek jó...
Elmentek... Kristen is... nem lehetne, hogy az oldal újra barátságos... otthon legyen?
Bocsássatok meg ha raboltam az időtöket, de nekem ez tényleg fáj, mindkét oldal részről...
Köszönöm, hogy elolvastátok...

16 megjegyzés:

  1. Kristen , Angyalom...minden elismerésem. Minden szavatokkal egyetértek. Legyen végre vége.
    szeretlek titeket (L)
    ui: bevállaltad Miss N <33

    VálaszTörlés
  2. Köszi Miss Bri! (L) Én pedig örülök, hogy ezt írtad (L)

    VálaszTörlés
  3. andi68 vagyok és teljesen egyet értek veletek de sajnos voltak vannak és lesznek emberek akiknek a balhé a fontos hogy legyen kivel veszekedniük most is felbukkant egy tegnap este ahogy látom. Mióta a fórum megvan csillapodtak a kedélyek de most hogy itt volt rob 2 hétig rengeteg új arc jött az oldalra s velük a balhézni vágyok is de most hogy elment remélem normalizálódni fog a helyzet.1-2 héten belül kiderül hogy ki marad s ki megy az oldalról(RPD). Remélem találkozok veletek majd vagy az RPD oldalán vagy az oldal fórumában a robsten részben.S mégegy dolog nem tudjátok hogy mikor készülhetett robról az a kép ahol ki van gombolva az inge???? a választ az rpd robsten fórumba küldjétek légyszíves.Ha azt olvassátok valahol hogy Kornél az a fiam és az ő gépéről írok.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok, nem érdekel ideírok, lehet hogy nem kéne de nem bírom ki XD
    Én voltam az aki írt Brianna blogjához, nagyon kiakadtam a többiek is elmondhatják iszonyat remegtem. Most sem tudom h miket írok baromi álmos vagyok, agyalkával majdnem mindennap beszélek,és tegnap elmeséltem neki a szitut, komolyan azon gondolkoztam h egy darabig nem is megyek az oldalra (de mivel függő vagyok, ezért ez nehéz lenne):)
    Igazatok van, nem kell a balhé, andinak is igaza van h akik csak beugrók az oldalón nem tudják hogy mi a "rend".
    De akik az oldara járnak,sztem ők is észrevették h menniyre kevesen vannak már,
    Nekem is van véleményem, fórumra írok. Ezeket a köröket már mi is lefutottuk, amikor még nem volt fórum, ment ám a harc, de eltelt annyi idő h rájöjjek, h nem írok olyat Kristenről, nem tartalmaz olyat, SZTEM
    DE ha mégis, akkor bocsánat, amikor a chatben a Robsten, ARC téma van,próbálom *suttogva mondani h FÓRUM* (nem kell a feszkó)
    Ennyit szerettem volna,elnézést ha bajt okozok h ideírtam,
    Sziasztok
    UI:.angyalkám remélem h akkor most nincs harag köztünk :)

    VálaszTörlés
  5. Huh, nos.
    Kristen, Angyalka, egyetértek veletek.

    nem akartam tovább szítani a tüzet, de mégis lenne hozzá némi hozzáfűzni valóm.

    Én is böngészgettem a tegnap folyamán néhány egyéb RS-es oldalt, ahol ilyen-olyan megnyilvánulások voltak, és neveket nem akarok említeni.
    Volt aki díjazta a nyilvánvalót, ami kiderült, volt aki nem.
    Az egyik, ahol kiakadt nálam a biztosíték, hogy az illető (elnézést kérek tőle, de nem emlékszek a nevére) azért utálkozik, mert ő szerelmes Rob-ba.

    Lehet, hogy nem fogtok szeretni a következő dolgokért, amiket mondani (írni) fogok, de bevállally, nem érdekel, szólásszabadság van.

    Lehet, hogy koromnál fogva (27) nyilatkozok így, ahogy, de el kell mondjam, az egy marhaság, hogy valaki 14-15 évesen (mert ha jól vettem le, a blogok írói többségében ennyi idősek - és ezennel szeretném őszinte elismerésemet kifejezni irányukban, hiszem amilyen fantasztikus történeteket össze tudnak hozni ennyi idősen, összeszedett, logikus felépítésű és rettentően érzelmes, és szép sztoikat, le a kalappal, de komolyan! Én nem tudom, képes lennék -e erre, de ők igen és tényleg minden elismerésem, témától függetlenül - olvastam már olyan sztorit is, ahol vki kifejezetten utálta Stew-t, és mégis tök jó lett a sztori), de visszakanyarodva a fősodorba, csak annyit szerettem volna mondani, hogy az, hogy szerelmes vagy valakibe ennyi idősen még normális és természetes.
    Ennyi idősen én is az voltam egyik-másik akkori kvázi sztárba. És persze, hogy utáltam, ha megtudtam, hogy összejött valakivel, de akivel összejött, azt még jobban a halál f...ba kívántam. De kinövitek majd, egyrészt, másrészt meg ettől még nem áll meg a világ.
    ne akarja rögtön ettől senki felvágni az ereit, a kardjába dőlni, mert nincs értelme.
    Rob + Kris van és kész.
    Éljetek együtt ezzel.
    Ha ezt a helyzetet nem tudjátok kezelni, akkor vonatkoztassatok el.
    Jó, persze, könnyen beszélek.
    De ha hiszitek, ha nem, picit én is bele vagyok zúgva a hapsiba, bár sokkal fiatalabb nálam :S :) Meg pasim is van, de most ez se lényeg.

    Fú, kezdek én is összevissza írni, ami eszembe jut. :) Szorri.

    Amit végülis akartam ezzel mondani, nehogy már valaki azért hagyja abba az írást, ezt a tehetséget, ami megadatott neki, mert kiderült hogy összejöttek. És akkor mivan?! Nincs világvége (arra még várni kell két évet), nem halt meg senki, csak kiderült egy tény. Ennyi.
    Próbáljatok megbírkózni vele, hisz tudjátok, ami nem öl meg, az erősít, és lépjetek túl ezen.

    A fanatikus ARC-oknak azt üzenem, hogy inkább ebből merítsenek erőt ahhoz, hogy méginkább több RS-ellenes történet kerüljön ki a kezük alól, minthogy emiatt abbahagyják azt, amit élveztek, szerettek csinálni, és a utálkozás és vagdalkozás helyett próbáljunk meg együtt élni.
    Najó, ne együtt, csak egymás mellett.

    Peace.

    Bocs, hogy hosszú és uncsi voltam, de kikívánkozott!

    VálaszTörlés
  6. Ja, és Angyalka, be ne merd zárni az oldalt!!!! :-x

    Legyen mindenki fair konkurenciája a másiknak.

    VálaszTörlés
  7. hát csajok teljes mértékben igazatok van...
    mindenkinek meg van a saját véleménye és ennyi..
    szóval...szerintem nagyon jó hogy ezt megírtátok és hogy ki is van rakva...
    puszi

    VálaszTörlés
  8. Egyetértek veletek lányok.
    Eddig AntiRobsten voltam, de ma reggel is azon gondolkoztam, hogy inkább elnézem, hogy Kristennel van együtt minthogy valami kis k*rvával. Angyalka te tudod mit gondolok, RPD-n is ott vagy :)
    Lehet sokan most megköveznek, és mondják, hogy ilyen nincs ,de én azt mondom, hogy a kettő között vagyok. Sem Robsten sem Antirobsten. Elfogadom, hogy Rob boldog, stb. Ma rájöttem, hogy Antinak tartottam eddig magam, de a Robstenes sztorik nagyon megfogtak, imádtam őket, mint pld ezt is. És nem hiszem, hogy ha Anti lennék szeretném a történeteket. Ezért is esek a kettő közé :D Mert én ugyanolyan élvezettel olvasom az Anti-s blogot, mint a RS blogokat. Lehet hülyeség de én így érzem. És megnéztem a videót, mikor ávoznak Mo-ről. Igen Angyalkám a "cserediákost" xD [ az kemény volt, de nah xD ] és rájöttem, hogy Kristen nem is rossz. Se semmi ilyesmi. Ott is szegény bújt ide oda nehogy meglássák, és igaza volt sok Robstenesnek aki mondta, hogy azért nem hiába utazott ennyi és ennyi órát Robhoz. Szóval még mielőpttt megköveznétek csak mert a kettő között vagyok, gondolkodjatok el!! ÉN örülök ha Rob boldog, és annak ha Kristen miatt, sok ilyen kigombolt inges kép kerül napvilágra xDDD :D Meg amúgy is ha Robot megláttam Kristennel semmi érzés nem titulált hozzá. Olyan semleges volt, talán mert nem vagyok szerelmes RP-be, csak úgy szeretem.. xDD Ez de értelmes volt xDD
    Szóval nem leszek Arcos sem, és Robstenes sem :D ÉN inkább a between -es vagyok :D XDD Peace Anti and RS !! :D
    Viszont az ilyen visszaszólogatos dolog pár blogosnál nagyon mellbevágott. Antisoknál is és RS-eknél is. Elég csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez, amit továbbra sem nézek jó szemmel!!
    Szóval kérleek békében legyetek emberek!! :)
    Lehet, hogy még csak én tartozok a PAARS [Peace Anti and RS ] csapathoz, de nekem így is megfelel! :) XD
    Angyalkám puszi (L) xDD

    VálaszTörlés
  9. Igazatok van! Én is tiszteletben tartom mások véleményét. Tudom, hogy vannak, akik nem szeretik Kristen-t. Én szeretem. És örülök, hogy Robsten tényleg létezik :) De nagyon rossz azt hallgatni(olvasni), hogy fúj Kristen...Jó, mindenkinek megvan a saját véleménye, de nem kell ocsmány módon kioktatni a másikat, főleg nem olyan dologban, ami nincs megszabva. Szabad országban élünk. Én szeretem Robsten-t, de nem megyek oda egy Anti Robsten-eshez és kezdem el neki mondani, hogy mit képzel, hogy nem szereti. És? Hát azt csinál amit akar. Ha egy ember nem szereti a répát, akkor odamegyek és addig szidom, amíg meg nem szereti? Ez nem így megy...na jó, csak én is leírtam a véleményemet! :)
    Angyalka és Kristen igazatok van!
    Várom már nagyon a frisst!! :)

    VálaszTörlés
  10. Hali!

    Teljesen egyet értetek veletek!Főleg veled angyalka!
    Én is Robsten párti vagyok. Eléggé furcsán fog hangozni ami most leírok de így van!
    Én nem szeretem Rob-ot. Csak azért "szeretem" mert az egyik kedvenc könyvem egyik szereplőjét formálja meg. De Kristen az egyik kedvenc színészem és nekem csak kettő van.
    Szerintem akik ARC-ok nem gondolnak bele, hogy akik mondjuk szeretik Kris-t, hogy nekik, hogy esek. Nekik vajon, hogy esne ha Rob-ot kezdenék el fikázni?... hát nem jól az biztos.
    Én Kristent személy szerint épp a stílusa miatt kedvelem. A legtöbb sztár próbál jópofázni velük és egy egészen más arcot mutatni magáról de ő nem Ő az igazit mutatja, hogy milyen.
    Rob-ot is kedvelem de azt sosem értem meg, hogy miért kell sikítani ha meglátják. Hozzáteszem, hogy mindenki magából indul ki így én is. Nem vagyok az a fajta aki ha meglát egy sztárt vagy celebet sikoltozik. Ha látom, hogy jó a hangulata akkor kérek egy autógrammot de ha nem akkor simán elsétálok mellet. Ha pedig rám néz rámosolygok. De ezt (mosolygós részt) hétköznapi emberekkel is el szoktam játszani.

    Visszatérve a témához: gondoljatok bele, hogy sokan és állítólag Rob is mondta, hogy ő Kristen miatt ment el a válogatásra. Úgyhogy ARC-ok megköszönhetitek Kris-nek, hogy ő játssza Bella szerepét különben nem lenne ki imádni XD
    Evvel arra akartam kilyukadni. Oké nem kedvelitek Kristen és én sem annyira Robot mégsem állok le fikázni, hogy ez meg az nem testezik rajta. Túllépek rajta.
    Bocsi a kifejezésért de akik ebbe a vitába belemennek azok GYEREKESEK.
    Az ember egy olyan lény aki imád vitázni és ha talál egy pontot ahol több emberrel is tud és tudja, hogy hozzá is csatlakoznak folytatja.

    Lehet, hogy egy kicsit -na jó nagyon- nyers voltam de nekem ez a véleményem és hát eléggé szókimondó vagyok!

    VálaszTörlés
  11. Angyalkám :)
    Én is egyetértek veletek, de Ancsa írta le a lényeget! Szia Ancsa XD
    Szóval, az RPD-n megvan a rend, mert kellett, hogy rend legyen XD
    Nagy veszekedések voltak 1-2 hónappal ezelőtt, és emiatt lett a Fórum, h ne essünk egymásnak. Szóval akik "újak" az oldalon, ezt még nem értik... egy szó mint száz ezzel,csak annyit akartam mondani, hogy nem olyan vészes a helyzet mint amilyennek gondoljátok :) béke van ♥

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Én egyet értek mind a kettőtökkel!!!
    Viszont ami itt megy már napok óta....pff..
    soha nem értettem miért nem lehet másnak a véleményét elfogadni! Szinte mindegyik oldalon ez volt a téma és olvastam már olyat is ahol valaki azt merte mondani hogy Kris nem is kurva akkor már elküldték a fenébe mert hogy igen is az! Én úgy gondolom ezt a vitát nem mi Robstenesek csináltuk! el kell fogadni a tényeket az hogy pedig Rob kivel jár TÖK MINDEGY . Lényeg hogy ő érezze jól magát vele!De komolyan úgy beszélünk Róla mint kis szerencsétlen akinek meg akarjuk mondani hogy kivel járjon Kristen meg a gonosz boszorka XDXD Szerintem még az anyukája sem szól ebbe bele! olyat is olvastam nem egy helyen hogy azért nem ír többet róla mert hazudott és hogy nem ilyen nőt képzel el mellé!!! De komolyan azt sem tudjuk hogy ő milyen főleg nem azt hogy Kris milyen! Jobb lenne hogy üresfejű,nagymellű gazdag picsa lenne??? Mert szerintem nem!engem is elküldtek már emiatt mert védtem Krist! Lehet kulturáltan is megmondani! És nem egymást bántani meg utálna!"jajj én ezért nem szeretlek mert te őt szereted" annyira gyerekes komolyan mondom!nah mindegy nem fogom magam tovább dühíteni! Köszi hogy ti vagytok és itt el lehet mondani az embernek a véleményét anélkül hogy elküldenék a pi***ba!

    VálaszTörlés
  13. Angyalka és Kristen! Komolyan mondom büszke vagyok rátok, csajok! Annyira szépen megfogalmaztátok a véleményeteket, amivel én is teljesen egyet értek!
    Azt gondolom, nekem is illik írni...főleg, mert a legtöbben tudjátok rólam,(de lehet valakinek újdonság lesz!), hogy régen én sem szívleltem Kristent! Igen, ez így van! A Twilightban láttam elsőre és ott nem alkotott valami maradandót(véleményem szerint!)! Igazából Ő maga sem volt szimpatikus és mint mondtam, a színészi teljesítményével is voltak problémáim. Aztán bekövetkezett a fordulópont(amit nem hittem,hogy lesz), megnéztem a The Cake Eaterst! Akkor eldöntöttem, hogy soha az életbe többet nem fogok megítélni valakit egy szerep alapján! Kristen fenomenális benne, el sem hittem, hogy ő ugyan az a lány, akit a Twilightban láttam! Elkezdtem utána nézni neki egy kicsit és a vége az lett, hogy nagyon megkedveltem...olyannyira, hogy a blogom, jobban mondva a történetem egyik főszereplője lett!:D Szóval én valamilyen szinten még meg is értem azokat, akik nem szeretik Kristent! Valamikor én sem kedveltem...
    Úgy látom vannak itt normális ARCOSOK is, aki nem a vita kedvéért jönnek! Ennek örülök, mert a többiek elmondása alapján, nem mindenki ilyen!:S Viszont nektek lányok örülök, hiszen a pozitív oldalt képviselitek!
    Ahogy Angyalkánál, nálam sem az számít ki melyik "csapatban" van, hanem maga az ember...vagyis én szívesen beszélek olyanokkal, akik nem Robstenesek!:) Főleg, mert a legjobb barátnőm ki nem állhatja Kristent...engem ez nem érdekel, Őt meg az nem, hogy én szeretem! Attól még a legjobb barátnők vagyunk! Én nem ujjongok neki Robstenről, Ő nem szidja nekem Kristent! Ezt csak példának hoztam fel arra, hogy két külön oldalt képviselő ember is lehet jóban! Nálunk működik!:D
    Szóval béke csajok...:D

    Andi68: Remélem olvasod!:D Mivel én nem vagyok regisztrálva a fórumon, csak itt tudok válaszolni! A fókuszos videóra gondolsz? Arra, mikor ott jött ki a lakókocsiból, kigombolt inggel? Ha igen, az szerintem pénteken készült(most pénteken)! A videóban ott volt Rob asszisztense, és én kint voltam a forgatáson pénteken. L. ebben a szerelésben volt! Szóval, ha minden igaz, akkor péntek!:)

    VálaszTörlés
  14. Lady igen valaki már mondta tegnap hogy pénteki a felvétel nekem fölöttébb gyanús az a kigombolt ing szerintetek???? a fórumot meg csak ajánlani tudom főleg a robstenes részt ahol nagyon jó kis csapat van érdemes hidd el.

    VálaszTörlés
  15. Kedves Angyalka!

    Én ARC-os vagyok! Itt szerintem az a baj, hogy a két fél nincs tisztában a "fogalmakkal"! Én mint ARC-os sosem mondtam azt, hogy Robsten nem létezik és tudtommal a többi tag sem zárta és zárja ki ezt a lehetőséget! Itt arról van szó, hogy adott egy pasi akiért mindenki megörül és adott egy nő aki igen csak megosztja a véleményeket! Szerintem ezzel nincs is semmi baj, hisz nem vagyunk egyformák! Én komik és a magam véleménye alapján azt szűrtem le, hogy azon a bizonyos oldalon túlságosan elszaporodtak a Kristenes hozzászólások! És azért ez egy Robos oldal, persze Kristen is hozzátartozik és amikor olyan cikk van akkor lehet is róla beszélni, de szerintem kezd ez egy kicsit már túlzás lenni! Lassan eljutunk oda, hogy többet beszélünk Krisről, mint Robrról (függetlenül attól, hogy szidjuk vagy szeretjük). Nekem személy szerint nincs azzal bajom, ha néha megjelenik valahol Kris de vannak emberek (főként újak) akik állandóan róla írnak ezzel hergelve az ellentábort és akkor jönnek a féltékenységi dumával amit annyira gyerekesnek tartok! Én úgy gondolom, hogy azon az oldalon Robról kéne főként beszélni és csak mellékesen Krisről! És ha talán a Robstenesek nem hangoztatnák annyira, hogy milyen gyönyörű stb akkor talán az ARC-osok se szólogatnának be annyit! Bevallom néha nekem is elegem van ebből, mert nem miatta vagyok azon az oldalon! És ne feledkezzünk meg Svájcról sem akiket meg abszolút nem érdekel ez az egész és talán az örökös veszekedéssel még a kedvüket is elvesszük! A fórumra meg csak annyit, hogy szerintem mindenki maradjon meg a maga topicjában és akkor nem lesz probléma! Végezetül pedig szerintem az lenne a megoldás ha kicsit visszább venne a Kristen tábor, nem azt mondom, hogy ne szólaljanak meg, csak akkor amikor érintett! Az pedig, hogy kinek miért nem tetszik az megint egy lehetetlen probléma! Te nem fogod megérteni, hogy én miért nem kedvelem, én nem fogom megérteni, hogy te miért igen! De elehet, hogyha leülnénk beszélgetni egy semleges témáról akkor a végén azt mondanánk: basszus ez az ember tök jó fej, pedig nem is egy oldalon állunk!!!!!!!
    Félre kéne tenni a személyeskedéseket, és tényleg arra koncentrálni akiért az oldal létre jött, a többi pedig a velejáró mellékes, amit néha meg lehet vitatni, de nem állandóan arról/róla beszélni!

    Remélem nem haragszol meg érte, hogy ide pofátlankodtam, de szerintem úgy igazságos ha a másik fél is meghallgattatik!

    Üdv
    Betti

    VálaszTörlés
  16. U.I:
    Az én megoldásom erre az lenne, hogy a két tábort valahol össze kéne hozni egyetlenegy szabállyal: nem lehet se Robról, se Krisről beszélni csak a másikat kell megismerni, természetesen mindezt "álca módban"! A végén pedig felfedni, hogy ki melyik csapatot erősíti! Úgy gondolom, hogy akkor nagyon sok ARC-os és Robstenes mondaná, azt, hogy ez a "bunkó" még se bunkó hanem egy tök jó fej ember csak nem egy a véleményünk! Hisz ismerjük be a két ellentábor nem igazán ismeri a másik személyiségét! És akit megismerek azt már nem szidom és normálisabban is beszélek vele még ha nem is egy a véleményünk!
    Én szívesen megszervezném, de már 5 éve Olaszországban élek, de hajár csajok, mindent a béke kedvéért!

    Betti

    VálaszTörlés