A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. április 9., péntek

13.RÉSZ



Nos... Hát...huhh... Remélem nem okoztam csalódást.

Ezúton szeretnék Boldog Születésnapot kívánni Kristen Stewartnak(L) és Dyttának(L)!
Továbbá: Bri mert megérdemled, a tegnapi miatt (L)
És természetesen minden olvasónak aki velem együtt követi a történet alakulását! (L)




. Robsten II.




After Twilight Saga



13. Rész




A nap további része eseménytelenül telt. Amikor nem gyakoroltunk és összevoltunk láncolva, ugyanott volt dolgunk így nem rángatott.

Ma este szerencsére semmilyen bulit nem terveztek Danék, mert hulla voltam. Amúgy is érdekes lett volna így összekötve bulizni. Alig vártam, hogy ágyba bújhassak, de amikor eszembe jutott, hogy kivel kell ezt tennem a pokolba kívántam az egészet.

Már vacsora előtt megejtettük a szokásos tisztálkodási teendőket, sőt még a hálóruhám is felvettem a ruhám alá. Hálóruhát szó szerint, ugyanis a szokásos együttesem még mindig vizes volt Rob tavas akciójától. Ez a ruha azonban nem olyan volt, mint a tegnapi, nem volt benne semmi kihívó egy egyszerű combközépig érő enyhén selymes anyagú, amihez felvettem a hozzá tartozó apró selyem rövidnadrágot is.

Egész kényelmes volt, kellemes ez a selyem anyag…

Próbáltam Ashre gondolni, hogy milyen jó lesz ha végre megérkezik. És anyámra aki mivel itt maradtam… nem kapott szívbajt.

Ahogy a házat elértük Rob telefonja csipogni kezdett, nem értettem miért nem csinál vele valamit, csak állt meredten, elgondolkozva.

A pittyegés elhallgatott és Rob egy nagy sóhaj kíséretében elindult az szekrény felé.

Természetesen mentem vele, bár nem kellett sokat lépkedni.

Hirtelen megállt, s mielőtt kihúzta volna a fiókot még egyszer elgondolkodott, aztán úgy fordult, hogy takarásban legyen nekem az, amit csinál..

Láttam, hogy kivesz valamit, majd körkörös mozdulatokat tett a kezével, egy kupak kattanását hallottam, aztán szájához emelte a kezét s közben kicsit hátradöntötte a fejét.

Most értettem csak meg. Azt a gyógyszert vette be.

- Miért kell szedned?- próbálkoztam, bár hang alig hagyta el számat.

- Jó éjt Kristen!- mondta az újonnan felvett szokásos mogorva stílusban. Nem tudtam, hogy csalódott legyek amiért nem tudtam meg semmit, vagy örüljek a szerencsémnek, hogy ennyivel megúsztam ezt a viszonylag merész kérdést.

Felmásztam az ágyra, a lámpa már le volt kapcsolva, de nem is volt rá szükség, mert a hold fénye az egész szobát betöltötte.

Nem fáztam, de azért derékig magamra húztam a takarót. Csodálkoztam rajta, hogy tóparton vagyunk erdő mellett és még sincsenek szúnyogok. Mindenesetre örültem neki.

Rob hanyatt feküdt, így elég kényelmes mozgásterem maradt. Az oldalamra fordultam és ágyam régi helyét kémleltem.

Már vagy egy órája feküdtünk Rob halkan szuszogott, én azonban a nagy fáradtság ellenére nem tudtam elaludni. Nem lepődtem meg ezen… Azért elég szürreális ez a helyzet. Minden bosszúság ellenére hihetetlen, hogy itt fekszik mellettem… Az elmúlt három évben álmodni sem mertem volna egy ilyen pillanatról. Mondjuk egy ilyen Robról sem…

További egy óra telt el, álmatlanul forgolódtam és már minden létező altató módszert kipróbáltam.

Már majdnem sikerült elaludnom, amikor éreztem, hogy Rob megremeg mellettem.

Megfordultam, hogy megnézzem mi történt, de a szeme még mindig csukva volt.

Motyogott valamit, de számomra ez kivehetetlen beszéd volt, nem értettem belőle semmit.

Újra megremegett és nagyon megijesztett. Ezek szerint rosszat álmodik. Arckifejezése is megváltozott álmában, úgy nézett ki, mint aki hatalmas kínoktól szenved.

Nem bírtam tovább nézni ilyen állapotban, belefájdult a szívem még a látványba is.

Fel kell ébresztenem! Nem tudta megszólalni, először csak kezemmel, simogatva próbáltam felkölteni, de ez eredménytelennek bizonyult.

- Rob….Rob…..Ébredj fel!

Hirtelen felpattantak szemei és olyan hirtelen ült fel, hogy majdnem engem is magával rántott.

Még így, ébren is hangosan zilálva vette a levegőt, de úgy tűnt, az álmában átélt szörnyű pillanatok után lassan kezd kitisztulni a feje.

Amikor rám nézett tekintete fátyolos volt mély fájdalom gomolygott tekintetében.

Olyan gyorsan mozgott akár egy vámpír, pillanatok alatt kezeimet leszorítva feküdt rajtam és mielőtt megszólalhattam volna, ajkával tapasztotta be a szám. Csókjának vadsága cseppet sem enyhült, szint harapva kapott ajkam után. Nem bírtam tiltakozni, nem a félelem volt az, amely megbénított, hanem a hirtelen rám törő érzelmek, a szeretet, sajnálat, kíváncsiság, sőt még haragom is ellenem fordult. Mind egytől egyig azt súgta, hogy hagyjam őt, had tegye, amit szeretne, különben sosem tudom őt igazán megérteni.

Saját testem börtönébe kerültem, ugyanis a harapások és vadsága által okozz fájdalmakon mind- mind felülkerekedett egy új érzés. Egy hatalmas lavina, melyet ő indított el bennem.

Kegyetlenül visszacsókoltam, melynek hatására újra elhúzódott, de aztán ahogy jeges tekintete az enyémbe olvadt folytatta, amit elkezdett.

Könyörtelen volt mégis vibrálva hullámzott testemen keresztül a vágy arra sarkalva, hogy egyre közelebb engedjem magamhoz.

Nem kért, követelt, nem csókolt, harapott.

Lábaim csípője köré kulcsoltam, egyesülni akartam vele, bár vadsága óvatosságra inthetett volna.

Nem habozott ha jól sejtem engedélyem nélkül is elvette volna azt, amit most megkívánt.

Amikor le akartam vetkőztetni, eltaszította kezem és saját kezével szabadította meg magát ruhájától, majd engem az enyémtől. A selyem szakadtan hullt a padlóra, mintha vadállat martalékául esett volna.

Combom szétfeszítette és minden finomkodás nélkül belém hatolt.

Felnyögtem. Szüzességem elvesztése óta nem éreztem ezt a fajta fájdalmat, azonban nem telt bele pár másodperc, ismét a kéjtől nyögtem fel és nem a fájdalomtól.

Olyan gyorsan és pontosan mozgott, hogy kezdett minden egybemosódni körülöttem. Csak az élvezet hajtott. Próbáltam közben romantikusabbá tenni a pillanatot, de minden simogatásom, csókom vagy bármi nemű kényeztetésem céltalan volt.

Mindent elhárított magától. Állatias, érzéketlen és vad szex volt az mely ezt az éjszakát megváltozatta.

Miután utoljára megremegett és kicsúszott belőlem, a szemembe nézett, majd visszafeküdt eredeti helyére.

Tekintetét látva tudtam, hogy semmi sem változott kettőnk között, ezt az egészet vegyem úgy, mintha meg sem történt volna. Szemeiben az álom utáni kavargó homályosságot ismét a jeges kegyetlenség uralta.

Próbáltam megtörni a jeget és közelebb húzódni hozzá, de nem reagált. Végigsimítottam mellkasán érintésem alatt összerezzent a bőre.

Nem mertem tovább próbálkozni. Visszafeküdtem a saját térfelemre, és még mélyen a történtek hatása alatt voltam.

Hogy kihasználva és megszégyenítve éreztem-e magam? Nem tudom megmondani.

Tagadhatatlanul élveztem vele a szexet, szinte bele sem mertem gondolni, hogy milyen lehetett volna régen, amikor még nem is volt ilyen vad.

Nem tudtam rá haragudni, valahogy éreztem, hogy én kerestem magamnak a bajt, hiszen meg sem próbáltam eltolni magamtól, első parancsszóra megadtam magam neki.

Azt hiszem kezdek egyre jobban belebonyolódni ebbe az egészbe. Olyan ez az egész, mint egy mágnes, még ha szabadulni akarnál sem tudnál, mert kíméletlenül vonz magához.

Hallottam, hogy ismét elaludt. Titkon azt hiszem ezt a pillanatot vártam. Közelebb húzódtam hozzá, majd a mellkasára hajtottam fejem, olyan gyengéden amennyire csak tudtam.

Csak remélni mertem, hogy előbb ébredek fel, mint ő, hogy még időben visszakússzak a saját térfelemre…

27 megjegyzés:

  1. ááááááááááááááá, erről lemaradok :( :'(
    b....us
    na nem baj, holnap leselkedek majd ,-)

    szép éjt (és álmokat) mindenkinek :$ :D

    VálaszTörlés
  2. Huuuuuuuuuuuuuuuuuu-ez aztán jó kis rész:D
    Ez a rob-nemtom kiigazodni rajta-micsoda vad kis csávó lett belőle...xd
    Alig vároma a következő részt:P
    Puszillak:)

    VálaszTörlés
  3. Szia!!!

    Angyalka KÖSZÖNÖM!!! Komolyan mondom, nem tudom hogy csinálod, de egyre jobb és jobb lesz!! Annyira vártam már ezt a részt, mondjuk Rob kicsit durva volt, de ez most így volt tökéletes!!!
    Minden egyes mondatot IMÁDTAM belőle!! Nem is tudok mit írni még, egyszerűen nem találok megfelelő szót!!!
    Most szeretném ha feltennéd a frisst, mert ez így nem állapot...remegek szó szerint:)

    Imádlak Angyalom millió puszi
    Zseniális vagy!!!

    VálaszTörlés
  4. ANGYALOM♥♥♥.nah végree:D.bár még most sem tört meg a jég:).de megfog.tudom:D:D.látok a jövőbe:D:D.és am szegény Rob:(. mostmár ténleg nagyon kíváncsi vagyok h mi a baja:).gondolok vmire de nemtudom h az lesz-e.de most mégjobban arra gondolok ez után a fejezet után. szval mostmár ténleg nemtudom.össze vagyok zavarodva:D:D.egyik esemény követi a másikat:D:D.de egy sose változik:Rob mint a jég:D:D.drága Kristen pedig próbál közeledni hozzá.bár az igaz h Kristen nem is próbálta eltolni magától Robot.mert beleszeretett.vagy újra.vagy még mindig:D:D.nemtudom:D:D.
    nagyon várom a kövi fejiit:P:P.remélem hamar kiderül Rob betegsége és hamar megtörik a jég:D

    pusszancs:krisztu♥

    VálaszTörlés
  5. Te jó ég! Imádtam imádtam imádtam :D nem tudok mást mondani :)

    VálaszTörlés
  6. Nem értem Rob viselkedését, annyira olyan nem is tudom milyen. :S Na és ez a khmm jelenet elég durvára sikeredett, de Kristent nem zavarta. Tuti beleszeretett csak még magának sem akarja bevallani. A gyógyszeres betegséges dolgot pedig szeretném végre megtudni, mert kiakadok! :D

    VálaszTörlés
  7. JESSZUSS!!!!!!
    NA JÓ NÁLAM TELJES K.O.:)
    Hát azért ez már durva amit Rob csinál.
    Értem én hogy Kristen is akarta de már szinte azt a hatást keltette hogy megerőszakolja bár szerintem meg is tette volna ha Kristen nem akarja.
    Várom a kövit.MILLIÓ PUSZI

    VálaszTörlés
  8. Szia! Hát mit ne mondjak minden képzeletem felül múltad de ezen lassan már nem is csodálkozom...:) Nagyon kíváncsi vagyok hogy ezek után mi lesz...fura ez a durva Rob de nekem tetszik:D pusz

    VálaszTörlés
  9. Jesszus! NAGYON NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!
    el sem tudod képzelni mit jelentett ez nekem. ez az eddigi legjobb ajándékom. és hát maga a fejezet... azta. hát igazából szóhoz se jutok. mindig csak kíváncsibb és kíváncsibb leszek. valójában az imádtam nem elég kifejező szó rá. mindig meglepsz. hihetetlen. és a mostani nagy kérdés: ki fog előbb felébredni?
    kíváncsian várom a folytatást és mégegyszer köszönöm!
    puszi
    Dytta

    VálaszTörlés
  10. Mikor lesz friss nem lehet betelni vele annyira jóóó!!
    puszi:szofi

    VálaszTörlés
  11. Woooowww..ma pótoltam rendesen vagy 5 fejezet, de wáááááá..nagyon teccett! De képes vagy teljes kétség között hagyni? Feltehetnék egy rakat kérdést, de úgyse mondod meg :D
    Tudom, tudom várjam ki, de így kínozni az embert?
    Remélem gyorsan hozod a következőt Angyalkám (K)(L)

    u.i. Ámulok bámulok! ez hihetetlen :D:A

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jóóóó lett el se merem hinni:D nagyon jó vagy de ezt lassan be kellene tiltani:D mindig frisst szeretnék...ebből látszik milyen jó vagy és én meg milyen dög h piheni sem hagylak:S:P Betty

    VálaszTörlés
  13. Szia! Én tudtam tudtam hogy elalvás előtt nem szabad elolvasnom most itt vannak a szép kis kérdések és egész éjjel ezen gondolkodhatom...Angyalka miattad holnap kómás leszek de megéri:D eszméletlen és tényleg meg tették ...most komolyan:O:O kész és mi van Robbal???kész vagyok puszika

    VálaszTörlés
  14. Angyalka!!!!!!!!

    Fantasztikus vagy!!!!!!!!!
    Tényleg te vagy nekünk a saját szánk ízére kevert heroinunk:)
    Csak tudod, elvonási tűnetek jelentkeznek, lassan már csak fél napra elég egy adag:))))
    MÉG!!

    VálaszTörlés
  15. Angyalkám... írtam volna előbb is, de vagy ötször olvastam el egymásután. Imádtam!! Még akarok XD Jaj, ugye hamar lesz friss? Mert nem fogom sokáig bírni =]

    VálaszTörlés
  16. Szia Angyalka!
    Nagyon jó lett persze ezt előttem már egy páran elmondták:P alig várom a kövit!
    várom a reggelt hogy mi lesz!
    pusz

    VálaszTörlés
  17. Bazki!De durva!Azta!Hát ez hihetetlen!
    Azt hittem Rob majd meglágyul miután kiélte vágyait erre...?:O
    Bazki!De durva!Azta!Hát ez hihetetlen!
    Nem értem miért csinálja ezt, ha nem érez Kristen iránt semmit akkor mért csóklja meg folyton és csinál vele egyébb rosszaságokat?
    Bazki!De durva!Azta!Hát ez hihetetlen!
    Tudod, hogy én imádom ezt a macsó, vadállat Robot, de már kicsit hiányzik a gyengédség.Nem kell, hogy teljesen visszatérjen csak egy nagyon picit.Hogy legaglább reggelre meglágyuljon amikor Kristen a mellkasán találja, mert egészen biztos elalszik az a kretén.xdxd
    Bazki!De durva!Azta!Hát ez hihetetlen!
    Boldog szülinapot Kristennek és Dyttának!:) Angyalom te meg siess a következővel mert elvonási tüneteim vannak.xd:D

    VálaszTörlés
  18. áááááááááááááááááá jó lett

    siess :)

    VálaszTörlés
  19. Jujj ez nagyon jó lett.Kár h Rob ilyen vadállat volt,de ez tényleg így lett jó....És remélem meglágyul rggel amikor Kristent odabújva találja maga mellett.... :)

    VálaszTörlés
  20. Angyalka...ez nem teheted velem :)
    Az előzőhez nem irtam,mert teljesen le vagyok maradva...próbálom behozni magam :) De itt leirom szűkszavúan,hogy nagyon tetszett és IMÁDTAM :)
    Nah de ez...ez ez...nem találok rá szavakat milyen jóó volt :)
    Örülök h jön Ashley...lehet nem lesz ilyen hülye kedve Kristennek se ...meg hátha megjön annak a hülye Robnak az esze :D
    Nah és ez a khm rész...hát mit mondjak...TE ÚR ISTEN :) Nem votl semmi...de már egyre jobban nem jön be nekem ez a Rob...remélem megváltozik már...mert kiborit :)
    Nagyon várom a folytatást :)
    Puszii♥
    Orsi

    VálaszTörlés
  21. Szia!

    Remélem Kris elalszik! Hehe! Megtörhetne a jég!

    VálaszTörlés
  22. Ó szegény Kristen,ó,ó.
    Remélem kicsit felolvad már Rob szíve, mert már lassan megráznám....:)
    Jó kis feji volt ez is Angyalka, várom a kövit.
    puszi
    N.

    VálaszTörlés
  23. Hűűűű ez nagyon nagyon jó rész lett:D
    várom már a folytatást:) kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből a dologból:)
    Boro

    VálaszTörlés
  24. Baszki...baszki és baszki!XD te én ezt nem hiszem el...egyszerűen zseniális lett! Annyira durván oda vagyok ezért a fasz Robért, hogy az már leírhatatlan! Azt hiszem ez az eddigi legjobb Rob, amit valaha olvastam! Komolyan!!!
    Kristent is bírom...főleg mert hagyta magát!XD Nem azért egyébként, de imádom ezt az átvitt értelemben vett macska-egér játékot, amit egymással játszanak!:D És ehhez ketten kellenek...két idióta!XD
    És végre Khm...ami szintén csodás volt...na látod mennyire, még Kristen is élvezte!:D Fuh, én ezt a khm részt még 100000000000oldalon keresztül tudtam volna olvasni! Kurva jó volt, anyám!!!!!!!XD Mi lesz még itt...remélem azért nem sokat váratsz minket és hamarosan jön a kövi khm részes rész!:D
    Imádom és téged is!(L):)
    U.I.:Remélem Rob ébred hamarabb!;P
    Puszillak

    VálaszTörlés
  25. ez nagyon szuper lett..
    kíváncsian várom a folytit

    VálaszTörlés
  26. wooooooooowwwwwwwwwww!!!!
    :):)
    már azt hittem, megint hoppon maradunk, írtam is egy saját kis szösszenetet mert "féltem", ma se kapunk semmit, de ezek után nem merem nyilvánosságra hozni :$$$

    puszi Angyalka, alkottál ismét! :)

    VálaszTörlés