A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. július 17., szombat

Tisztelt olvasók, írók, idelátogatók:

Hogy mi a fenét akarok mondani nektek? Jó kérdés...
Nem akarok senkit a múltammal untatni, de valamit szeretnék nektek elmesélni...
Ezelőtt 4-5 évvel láttam valamit a Tv-ben, ami megváltoztatott. Akkor döntöttem el, hogy küzdeni fogok az álmaimért és író leszek. Tapasztalatom egyenlő volt a nullával hozzáteszem most se sokkal több, de ezért csak magamat okolhatom. Azért szerettem volna író lenni, hogy adhassak másoknak... És persze élveztem, ahogy a gondolatokból szavakon és mondatokon keresztül formálódni kezdett egy történet... Fantáziám szüleménye.
Úgy érzem amikor több év kihagyás után újra írni kezdtem, itt veletek akkor újra átéltem ezt az élményt és igazán boldog voltam.
A mai nap újra megnéztem hosszú idő után először azt a bizonyos műsort, és rájöttem valami elromlott.
Van, hogy úgy érzitek, már nem is szeretitek azt amit csináltok, mert közben eldobod az elveidet elveszíted önmagad. Én is így jártam. Írtam, de nem azért mert kedvem volt hozzá, hanem azért mert biztosítani akartam nektek a rendszeres friss adagot, mert nem akartam olvasót veszíteni, mert kommenteket szerettem volna, mert nem akartam, hogy itt hagyjatok.
Rengeteg az új Robsten blog... Tudom, hogy nem áll jogomban ilyet mondani, de kicsit jobban oda kellene figyelnetek. Régebben is volt egy időszak amikor újabb és újabb Rs blogok létesültek, melyekben megtalálható volt az összes sablon amit már egyszer valaki kitalált.
Most azt hiszem sokan töprengenek vajon róluk beszélek-e, én sem tudnám megmondani, mert őszintén szólva már csak nagyon kevés történetet olvasok, időhiány miatt. Itt vannak a legújabb blogok is, ahol viszont azt vettem észre, hogy a történet nagyon egyedi, és megérné a részletes, alapos kidolgozást.
Hogy mi van a saját történetemmel? Ezt is megmondom nektek őszintén:
Sablonokat nem írok, ezzel senki sem vádolhat, de:
A helyesírásom és a figyelmem pocsék. Isten áldja a word-öt, de látszik a sok elütésből, hogy miután megírtam nem olvastam át, csak egyből feltettem nektek.
Az első történet elmegy... Ott rázódtam bele újra az írásba. A második történet nekem személy szerint tetszik, bár ahogy egyszer egyik barátnőm megfogalmazta érdekesre sikeredett, mivel végig nagyon realista aztán a végén a csavar meg olyan meseszerűre sikeredett, hogy hajjaj.
A harmadik történet... Ezt akartátok, ezért a történet tartalmán nem vitatkozom, még bármi lehet belőle, de maga a kidolgozás pocsék... Szabadságra ment az írói vénám vagy itt csapódott le az amit az elején mondtam nem tudom, de katasztrófa.
A lényege ennek az egésznek az, hogy szeretném, ha mindenki a saját álmát követné, nem félne megvalósítani, és közben próbáljátok meg végig a célt szemelőt tartani, és ne hagyjátok, hogy bármi más elterelje a figyelmeteket. Az út során ne veszítsétek el önmagatokat.

Remélem tudjátok, hogy nem akartam senkit sem megbántani, és szeretlek titeket.
Ahogy már mondtam, nélkületek itt semmi sem működött volna.

12 megjegyzés:

  1. Hali!

    Én teljesen megértem az érzésedet bár még nagyon fiatal vagyok!
    Nekem több blogom van és egyik nap észrevettem, hogy mivel az egyiket félbehagytam elment az egyik rendszeres olvasóm. Először nem értettem aztán rájöttem, hogy ha nem éri meg, hogy egyszerűen nincs hozzá ihletem meg kedvem akkor isten vele.

    Abban is egyetértek, hogy a Robsten történetek 90%-nak ugyanaz az alapja. Tényleg jönnek új és bocsánat, hogy ezt mondom jobb írások és mindenki mást ír. Nekem is van Robset történetem de a egy kis rövidke és egészen más mint a többi.
    Írom az egyik történetem 3-dik részét és úgy észlelem hogy az embereknek nem tetszik pedig ez az amit tényleg nagyon szívesen megírok és nem azért, hogy másoknak tetsszen hanem azért, hogy ne azon rágódjak hogy mi lett volna ha...

    Puszika!:) :D

    Ui: kíváncsi lennék arra a műsorra amit megnéztél!
    Ja és bocsi ha sokat írtam.

    VálaszTörlés
  2. Jaj Angyalom.
    Tudod mit mondodk. Ha nem szeretnéd folytatni a 3. törit ne tedd mert az nem jó ha te nem szereted azt amit írsz. Ha szerinted pocsék akkor pihenj és próbáld összeszedni magad ha elvesztél.
    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy szernitem szar a 3. mert szerintem egész jó. Igazad van az első kettő jobb volt.
    Nagyon szeretlek drágám, de ha neked az kell hogy pihenj akkor szerintem ezt mindenki megértené.
    Én még emlékszem arra a kis szösszenetre amit csak egy kis szösszenet volt a színészről.
    Én azt az Angyalkát akarom aki, szívből ír és nem azért az okok miatt amit felsoroltál.
    Tudom most nagyon sokan a búsba küldenek, hogy merészelek ilyet írni, de én már régóta olvaslak. Mondjuk úgy a kezdetekkor(ezen a blogon)
    Az én részemről ha szünet kell vagy több idő az íráshoz én melleted maradok. Nem hagylak el.
    NAGYON SZERETLEK(L)
    MILLIÓ PUSSZI:):):):):):):):):):):):):):):):)

    VálaszTörlés
  3. Angyalka szerintem böven van esélyed hogy író legyél . előszór is hihetetlenül írsz annyi embernek okoztál boldogságot az írásaiddal annyi embernek szöktettél könnyt a szemébe nem csak remek író vagy de remek személyiség egy élmény veled beszélni (és persze minden mindenki mással is :) ) te voltál az első akit olvastam (igaz akkor nem tudtam mi van a bolggal XD de ez egy másik történet.. :) ) és egyből lenyűgöztél és ez mindig így is lesz bármit is írsz óval ne add fel !! :) :) :) 10000csók szofi :)

    VálaszTörlés
  4. Jah igen én is nagyon szeretlek :) :) :')

    VálaszTörlés
  5. Hmm. :)

    Azt hiszem, hogy valahogy én is így vagyok. De nekem mondogatják a bnőim, hogy írjak. Először imádtam írni, met komolyan annyi történet pattant ki a fejemből 13 évesen, hogy jajj. De most, hogy egyre nagyobb vagyok, már nem igazán érdekel az álmodozás, jó, én is szoktam, és tudom is mi a nagy álmom, de én igyekszem azt elérni, és ahhoz rengeteg tanulás kell. Emlékszem, volt olyan, mikor tanulnom kellett, és nem volt sokáig friss, ilyenkor hisztiztek, meg fenyegettek, hogy itt hagytak, de őszíntén magasról tettem rá. Nekem fontosabb az, hogy elérjem az első célom, minthogy erőltessem az írást. Én most jöttem ki az írói válságon. Kb. egy hónapja, ha nem kettő, nem írtam, egyszerűen nem ment, és kedvem sem volt. És most, hogy befejezem az egyiket lassan, komolyan, mintha teher esne le rólam. Viszont kezdtem másik kettőt, amit imádok írni, nem az olvasóim miatt, nem a kommik miatt, és semmi ilyesmi, azok nem érdekelnek, van olyan blog, most kezdtem egy hete [ Vámpírcsók ] azt imádom már írni, pedig most kezdtem, és nem érdekel, hogy csupán 2-en olvassák. Szeretem írni és kész. Nem érdekel senki, lesz*rom, ha nem jön be valakinek, csak mert nincs benne semmi Alkonyatos, hanem Interjú a vámpíros. Sokan meg is vetik a filmet, pedig nem kéne. Nagyon jól sikerült, és a könyvek is jók. Nah mindegy. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ha most nem megy az írás, ne erőltesd, bár ha kedv nélkül is írtad az eddigieket, én akkor is nagyon imádtam, meg is említettem, hogy ez a kedvencem :) De ha nem megy, ne erőltesd, mert rossz vége lesz, én számos blogot hagytam emiatt abba, nah meg azért, mert volt pár hülye aki nem hagyott békén, és minden hülyeséget írt...
    Ha valami új kiötlik a fejedből, és azt tényleg szereted írni, azt majd írd, mert hidd el, hogy élvezni fogod. :D
    Van ilyen sok blogos, aki így volt. :)
    Nah nem rinyálok itt neked. szeripuszpá. ♥ Antid. :D

    VálaszTörlés
  6. Szia, Angyalka! :)

    Nem tudom hogy kezdjem... :) Szóval én úgy emlékszem, hogy nem fenyegettelek meg és igyekeztelek nem sürgetni, csak néha nem bírtam magammal és megkérdeztem mikor lesz friss. :) Amúgy, nem tudom, hogy tudtad-e, de én valahogy ezt megéreztem. Nem csak a történetből, hanem amikor a chatbe is írtál. Kicsit megijedtem, hogy most végül bejött, amire gondoltam. :\ Az a legnagyobb baj, hogy én is így érzek valahogy. Nagyon sok ötletem van, de lehűtöm magam és próbálok nem minden percben új történetet írni, mert tudom, hogy úgysem menne. :) A Hell Crystalt, a Silver Fire-t is írom, de nem túl nagy lelkesedéssel. (Tudom, Ti nem ismeritek... Vagy bocsi, ha igen. :)) A Hell Crystalt csupán a rengeteg olvasóm miatt nyitottam ki újra, evvel új lehetőséget adva a blognak. De egyszerűen ez így nem megy. Szeretek írni, de az írás lényege az önkifejezés, nem pedig az, hogy megfelelj másoknak. De mégis mindenütt olyanokba botlani, hogy szavazást indítanak arról, hogy mennyire tetszik a blog. Sajnos ez egy csapda, amibe minden író beleesik. Ha megmutatja a többieknek, visszajelzéseket vár és innentől kezdve már nincs megállás. Újra és újra meg akar felelni nekik, hogy elérje legalább azt a szintet, amit egyszer már sikerült. Lassan elveszik az írás öröme és abban leli már csak örömét, hogy másoknak tetszik, amit csinál. Terhet jelent számára, panaszkodik az író, hogy ihlethiány, meg nem siekrül neki... A Silver Fire-t a Shiver ihlette és amint belekezdtem, nagyon megkedveltem. Hihetetlen (legalábbis nekem) , hogy viszonylag nagyon hamar sikerült összedobnom 5 fejezetet. Igyekszem, nehogy elnyeljen itt is a megfelelési vágy, de sajnos, ez elkerülhetetlen, szóval inkább igyekszem az írásra koncentrálni. A Hell Crystalnál már csak az olvasók éltetnek. Szerencsém, hogy nem írok jól, ezért nem fenyegetnek. :) Szeretek írni, hiányozna, ha abba hagynám, de mégis, amikor befejeztem (először) kimondhatatlanul megkönnyebbültem. Viszont újra már nem fogom megtenni. Szóval küszködök vele, amíg csak be nem tudom fejezni. Én meleltted állok, kicsit csalódott vagyok, de nem benned csalódtam, hanem már nagyon várom. Ettől függetlenül nem siettetlek, nem fenyegetlek és nem hagylak el! Kívánom, hogy legyél jobban és én szeretlek, nem baj, ha abbahagyod ezt a törit. Naná, hogy rossz lesz nekem, de kicsit megvigasztal, hogy ettől neked viszont jobb. Bocsánat, hogy túl sokat írtam és a hülyeségeimmel untattalak... Tényleg, nem sajnálom, hogy leírtam, hanem, hogy ezt mind el fogod majd olvasni... Gondolom... De, ha nem akkor nem szóltam semmit. :) Szóval... Öhm, jobbulást! ;) Minden jót!

    Crystal ^-^

    VálaszTörlés
  7. Öhm, és a javítás... xD

    sikerül*
    melletted*

    Hű, most csak ezt a 2 hibát találtam. :D
    Amúgy tuti sokat írtam, mert először el sem akarta küldeni, mert hosszúnak találta. :D
    Na most már tényleg szia! :)

    Puszi: Crystal ^-^

    VálaszTörlés
  8. Kedves Angyalka!
    Csak pár napja keveredtem ide, de ahhoz elég volt, hogy megtapasztaljam, milyen vidámság és jókedv lepi be az egész blogot, főleg a chatet. Miután elolvastam ezt a történetet, úgy gondoltam, megvárom, hogy mit hozol ki belőle. Addig is 2 óra alatt elolvastam a Stewson sztorid, ami nagyon tetszett, és a helyesírási hibáidtól eltekintve (ami szerintem nem sokunkat zavar, most is te említetted, hiszen mindenki tudta szerintem, azért siettél, hogy a népség minél hamarabb megkaphassa) imádtam, rögtön megtetszett a stílusod is:D Úgyhogy, ha ezt a történetet abbahagynád, és újba kezdenél (Robstentől függetlenül) elolvasnám. A chates lányok rögtön befogadtak, nagyon kedvesek voltak, és persze te is. Szerintem ez a társaság nem fog felbomlani, és nem fognak elhagyni téged.
    Bocs, hogy hosszúra nyújtottam :D
    Kitartást, és sok sikert az álmaidhoz: Ronnie

    VálaszTörlés
  9. Egyszónak is egy a vége így reggel 7 fele. :D / Most nem keltettek fel baszki, megébredtem én, nah mindegyis xD /
    Szóval mindennek egya a vége, mi mind szeretünk, úgyhogy gyorsan legyél jobban. :D
    Pá és puszi, szia Evy XD :D ♥ / Reggel hiperaktívabb vagyunk, mint amúgy, szóval bocs, csak most csöppet pörgök. / :D
    Amúúgy :D Az a Rihanna - Umbrella feldolgozás kicsit zavarja a fülem xD Jah ez is mindegy.
    Ha esetleg kedvet kapsz az íráshoz, akkor VÁROM A FOLYTIIT, SIESS VELE!! :D
    nah tényleg puszi, meg ölelés, és miegymás.:D
    ♥♥♥

    VálaszTörlés
  10. Hopsz kicsit kómás vagyok :D xD nem hiperaktívabb vagyunk, hanem én vagyok. :D De értheted úgyis, hogy mi vagyunk. :D Mondjuk én és a képzeletbeli barátaim, Cullenék. :D XD
    Jaj nah jó, elkapott a hülyeség, szóval LOL. xD
    És nézd meg RPD-n te is, hogy Robnak van egy óriás mutáns szeplője az orrán. xD Vagy csak lefejelte az éjjeliszekrényt, vagy az ágykeretet kufirc közben. xD :D
    naah jóó xDDDD Tényleg nagyon vicces kedvemben vagyok, kén ide Ancsa, meg még páran, aztán hülyülnénk, de még valószínüleg alszotok, Ancsa meg nem lát át a falon. XDDDDD :D
    nah cupp. :D Kisregényt írtam már ide. xD :D
    De elkapott a szárnyas lovam, neve Hév. XD
    nah kész, vége. :D XD
    sziaa ♥

    VálaszTörlés
  11. Hé xD Én nem is 2:55-kor írtam megjegyzést. :D Állítsd át az időzónát. :D ááá akkor hihetted volna azt is, hogy este 10kor írtam, de elszóltam magam. :D Szóval beállítások, dátum, időzóna, és ott van olyan h Budapest. :D XD Mert tök zavar, hogy nem is 2:55kor írtam, mégis annyit ír. xDDDDDDD :D nah jó, mindegy :-j xD csácsá xD Visszatérek 12kor. :D Addig is aludj jól, ébresszen Robert, a lepedőakrobata. :D xD

    VálaszTörlés
  12. Látszik nagyon unalmamban vagyok. xD Ne is figyelj ráám xD

    VálaszTörlés