A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. július 12., hétfő

12.RÉSZ



Robsten III.


In the enchantment of the desire
A vágy bűvöletében


/Kristen szemszöge/


Szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy ez a pasas, hajszálpontosan megegyezik az előzővel. Nem tudtam, hogy most ennek örülnöm kell-e vagy még jobban beparázni…
Mi van akkor, ha most azért jött vissza, mert rájött, hogy múltkor ekkora barom volt amiért életben hagyott. Vagy csak egyszerűen nem fejezte be amit elkezdett…
Lehet, hogy kínozni akar, mert múltkor elcseszte a kis mulatságát azzal, hogy élvezi kezdtem a dolgot… Ő meg csak a reszkető, könyörgő és fájdalomtól sikoltozó nőket hívja fel…
Talán úgy kéne tennem, mintha megint élvezném... Akkor megint eltűnne.
Úgy tűnt nem csak én hezitálok magamban. Azóta, hogy visszarángatott a kocsiba és éreztem magamon kezeit, nem mozdult. Úgy tűnt megint készült nekem egy kis diktafonos csevejjel. Nem értem minek az eltorzított hang, bár ez egy kicsit megnyugtatott, mert ha megakarna ölni ,akkor teljesen mindegy lenne neki, hogy a későbbiekben egy esetleges rendőrségi ügy folyamán felismerném-e a hangját.
-         Remélem élvezted a múltkori kis együttlétünket- recsegte a műhang.
-         Persze nagyon. Imádom amikor letámadnak belém fecskendeznek valamit, aztán otthagynak. – válaszoltam kissé kétértelműen. Azt akartam maga döntse el, hogy ez most a félelemre vagy a vágyakozásra értettem.
Mondatomra persze ne várhatta választ, mivel az övéi előre felvettek voltak és nem tudhatta előre, hogy mit fogok válaszolni.
Közelebb rántott magához, majd nyelvével végig nyalta nyakam, szegycsontomtól egészen állam aljáig.  Ideges lettem… Az ülést egy mozdulattal hátradöntötte, amibe belenyögtem, mert olyan váratlanul ért, hogy nyakam szinte megbicsaklott, hátam pedig kemény felületre puffant. Alám nyúlt és félig ülő helyzetbe húzott magához, miközben ujjai masszírozva futottak végig gerincem vonalán.
Érintésétől bizseregni kezdtem, de szerettem volna azt gondolni, hogy csak azért mert érintése csökkenti az előző fájdalmat. Valójában már ne is fájt.
Újra észhez tértem és próbáltam beszéddel lefoglalni.
-         Mi az most nincs semmilyen afrodiziákum vagy valami ínycsiklandozó cucc amit belém nyomhatnál? Úgy gondolod most anélkül is férfi tudsz lenni?
Na jó, talán ezt már nem kellett volna… Néha megtarthatnám magamnak amit gondolod, mert egyszer még tényleg elvágja valaki a torkomat.
Meglepődtem, éreztem ahogy a pasas próbálja visszatartani a nevetését , de közben rázkódik és megszakít minden tevékenységet, hogy jól kiröhöghesse magát.
-         Mi az, mi olyan vicces?- kérdeztem szinte őszintén erre a nem várt reakcióra.
Hallotta, hogy benyom egy gombot, meg is lepődtem, hogy erre a kérdésre van előre felvett válasza.
- A múltkor valójában sima víz volt a fecskendőben…
Hogy mi? Na ne… Ezek szerint ez a szemét hazudott és én végig azt hittem az a lötty hozott akkora izgalomba, hogy még Robot is képes voltam felhívni csak, hogy megszűntesse az őrült vágyódást.
-         Ezt nem hiszem el… - mondtam ki hangosan elképedve, és inkább hangzott kérdésként, mint valódi kijelentésként.
Éreztem, hogy ismét megrázkódik, szóval jól mulat rajtam. Így már értem előző reakcióját, pont, hogy ő izgatott fel és nem az a szer.
-         Mondjuk úgy, hogy én vagyok a testet öltött vágyad… Ne akarlak bántani, csak azt akarom, hogy élvezz ki minden percet, szavak nélkül. Nem fontos, hogy- hogy nézek ki, nem fontos, hogy ki vagyok, hogy milyen hangom, vagy hogy hány éves vagyok. Tudom, hogy nincs senkid, így nem lényeg, hogy mit teszek veled, vagy akár te velem…
Nem akar bántani… Csak élvezetet okozni… Mi van? Ki ez a pasas, és miért pont engem tüntet ki ilyen módon figyelmével?
Talán egy őrült rajongó, vagy egy perverz? Nem számít hogy néz ki vagy hány éves? Fújj.
Mi van ha valami vén disznó?
De nem az nem lehet, a kezét érzem a bőre sima… Nem ráncos.
Most mit kellene tennem, ha nem akarom akkor is folytatja.
-         El akarok menni!- mondtam nyugodtabban és próbáltam magamról lefeszíteni, már amennyire a bilincstől mozdulni tudtam, hogy kiszállhassak a kocsiból.
Pont ahogy a múltkor… Most sem engedte meg ezt a lehetőséget. Visszatolt és ott folytatta, ahol kis monológja előtt folytatta.
Megakart csókolni, de szám ellenállt. Olyan erősen szorítottam össze ajkam amennyire csak lehetett.
Nem adta fel, feje hirtelen eltűnt arcom közeléből majd hirtelen csípőmnél éreztem újra forró leheletét. Fogai ruhámon keresztül szeméremdombomba haraptak finoman és érzékien. Még a farmeron keresztül is annyira izgató volt, hogy csípőm önkéntelenül is feljebb emelkedett. Úgy tűnt ezen felbátorodva már semmi sem szabhatott neki határt.
Pólóm, mely szokás szerint oldalt fel volt kötve egyetlen érintésére kioldódott és megéreztem ruhám alá bekúszó ajkait, melyek végigszántották hasam egészen a mellemig, Ahogy célját elérte, nem finomkodott tovább.
Egyszerre kényeztetett fogaival és nyelvével majd kezeit is bevetve folytatta a tökéletes manővert. Tényleg tökéletes volt… Ajkaim szétnyíltak s szinte zsibbadva jelezték, hogy milyen erősen és sokáig szorítottam őket.
Bilincsben lévő kezem derekára simítottam és önkéntelenül is feljebb húztam felsőjét.
Háta puha volt és sima, meleg… szinte sütött belőle a forróság.
Lassan kicsúszott a pólóm alól és feljebb kúszott a fejem irányába. Lepattintotta a bilincset.
Te jó ég, szabad vagyok… Elmehetek!
De nem akarok… Ezt nem hiszem el, ez a pasas kikészít!
Tudtam, hogy várja a válaszom kimondatlan kérdésére és a meglepő, hogy egyáltalán nem is késlekedtem. Lábam csípője köré fontam és közelebb rántottam magamhoz. A kocsiban dübörögni kezdett a rock, amit fogalmam sincs hogyan csinált hiszen egy percre sem húzódott el tőlem.
Kezei csípőm alá nyúltak, és olyan erősen szorított, hogy úgy éreztem egészen csontomig hatol kezeivel. Mintha belém olvadt volna. Testünk mágnesként vonzotta egymást. Megcsókolt és én egyáltalán nem tiltakoztam sőt még hevesebben viszonoztam csókját, mint ahogy ő a kezdő ritmust megadta.
Fulladva húzódtunk el egymástól és én egyre többet és többet akartam.
-         Ha folytatást szeretnél, itt egy telefon amivel csak nekem tudsz írni. A számot ne keresd, én is külön mobilt fogok használni erre a célra. Azt akarom, hogy te magad hívj ha készen állsz a gyönyörre.  Egyet kérek. A kilétem sose bolygasd, ne rontsd el a játékot, mert akkor örökre eltűnök!
-         De… Én most is készen állok!- lihegtem még mindig az előző csók hatásától.
Elment, de előtte még éreztem ahogy a kezembe csúszik valami pici hűvösebb műanyag.
Egy ideig még némán feküdtem mire össze tudtam magam szedni annyira, hogy felüljek és levegyem  a fejemről a kendőt.
Nem tudtam, hogy valaha is írni fogok-e neki, de nem akartam, hogy eltűnjön.
Megint itt hagyott, kétségek közt, feltüzelve.
Egy óra múlva meg találkozó van a többiekkel és még haza se jutottam.
Oh… És most foghatok még egy taxit…. Remek!



23 megjegyzés:

  1. Áááá te csaj.. nem fogok tudni aludni..Ez annyira szexis lett. Csak remélni merem hogy Rob a titokzatos idegen. Remélem hamarosan kiderül
    Nagyon ügyes vagy !

    VálaszTörlés
  2. hát ez érdekes
    de kérlek Rob legyen a taxis...:(
    :)
    Bibi

    VálaszTörlés
  3. Második, na sebaj :)
    Izgi volt Angyalkám!
    Hát nem tudom, de a tiszta víz a tűben durva volt:D Remélem tényleg Rob ez a tüzelő kandúr :DD
    Várom a kövit, ide nekem de gyorsan :D

    VálaszTörlés
  4. Jéééézusom Angyalka, te ki akarsz csinálni engem az tuti! Uram atyám! Hát ez nagyon jó lett, áá a jó az nem fejezi ki rendesen. Bakker ez állati jóóó! Mééég akarok ilyen részt! Rohadtul kíváncsi vagyok a "merénylőre", de a tippem továbbra is Rob! XD kivi vagyok, hogy fog majd lebukni vagy ezt beismerni. Á kész vagyok tőled te csaj! :D Imádlak téged is, meg a történetet is! :)

    Csöre

    VálaszTörlés
  5. Na jó azt hiszem az alvásról le kell mondanom, mert ezek után... hát nehéz lesz elaludnom! :D:D Nem sokáig bírom ezt a titkolózást! De ezek után megint biztos vagyok, hogy az önkéntesvágykielégítő Rob:D nagyon jó lett ez a fejezet is! Folytatást!!!! :D:D:D:D
    puszi: Gabica

    VálaszTörlés
  6. KÖSZÖNÖM SZÉPEN CSAJOK!!!!!(L) A KÉRDÉSETEKRE A VÁLASZ UGYANAZ, MINT A ROBSTENES ÉS HAPPY END-ES KÉRDÉSRE... ;D
    CSÖRE (L)

    VálaszTörlés
  7. ismét egy fergetegesen szuper és izgalmakban gazdag fejezetet olvashattunk. és újra feltűnt az a titokzatos idegen. azt hiszem kezdek én is elég kíváncsi lenni hogy ki is az valójában. nem lepődnék meg rajta ha Rob lenne az. lehet hogy így teszteli Kristent és magát is. mondjuk azon se lepődnék meg ha valaki más lenne. azt hiszem lelkiekben próbálok felkészülni minden eshetőségre. de tuti hogy úgyis meglepsz majd.
    szóval szuper lett és várom a következőt
    puszi
    Dytta

    VálaszTörlés
  8. Rob az, és kész. jó lett, folytit, cupp! :D

    VálaszTörlés
  9. szia!
    hajjajj, ez aztán a bonyodalom!!! és amiket a pasi csinál.... Kris sem tiltakozott:D:D:D
    és végén meg nagyon tetszett, h olyan kis vicces:D
    várom a kövit:D:D:D

    VálaszTörlés
  10. Szia Angyalom.
    Először is annyira jó lett, mint mindig. :)
    De ki az a pasi?
    Remélem Rob. :)
    Sokára derül még ki? Van egy olyan rossz sejtésem hogy igen.
    Pedig majd meghalok hogy megtudjam ki az.
    De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
    Király lett, és nagyon várjuk a kövit.
    Pussz drága (L)

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Na kezdek megőrülni!
    Ki a franc szórakozik Krissel?
    Remélem hoyg Rob az!!!!!
    Várom a kövit!
    puszi

    VálaszTörlés
  12. szia!
    Nagyon jó volt ez a rész is!
    Ki lehet az az alak?
    Ugye Rob az! Kérlek az legyen!
    Várom a folytatást!
    Puszy Chanel

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Nagyon izgi lett ez a rész, már nagyon kíváncsi vagyok, de csak Rob lehet az ismeretlen, ugye:) Nagyon várom a kövit
    puszi Judit

    VálaszTörlés
  14. kurvajólett :D
    sztem Rob lesz az :D
    siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  15. pllííííízzz tényleg Rob legyen :D

    VálaszTörlés
  16. szegény Kris :(( :P Friss mikor lesz?
    :D
    Kata

    VálaszTörlés
  17. hát én is remélem ,hogy Rob az :D

    VálaszTörlés
  18. és a Robstenes Happy endes kérdésre mi volt a válaszod? :) :P :D

    Léda

    VálaszTörlés
  19. vááááá Rooobbb legyen :DD és Krissss menjen el hozzá :D mekkora lenne :P

    VálaszTörlés
  20. jajj de jó lett
    én is remélem,hogy Rob a taxis :P
    Várom a frisst :D
    mikor lesz? :P

    Adél

    VálaszTörlés
  21. basszuuss..már háromszor elkezdtem írni de mindig megzavartak..=/..xD
    nah szóval..:)
    nagyon szuper lett..
    de ki a fene a taxis??ugye Rob???!!!:P
    nem fogok tudni aludni emiatt..wááá...:):)
    nagyon hamar folytatást..:D
    puszii(L)

    VálaszTörlés
  22. Angyalom :)
    Szánom bánom az összes bűnöm :) És nyugodtan seggbe is lehet rúgni, hogy nem komiztam neked :) De öszintén megvallva csak a 4.részig olvastam el,mert az eleje nem nagyon tetszett olyan durva volt mindkettő és én meg nem nagyon szeretem azokat a részeket...és komolyan sajnálom :)
    De aztán ahogy olvasgattam a fejleményeket megnyugodtam, hogy ez is egy happy endes Robsten sztory lesz és igy aztán rávettem magam arra h tovább olvassam,igaz nem kellett sokáig győzködni magam :P És hatalmas pozitiv csalódás voltál nekem,mert beleszerettem ebbe a történetbe is :) és hülye voltam h eddig nem olvastam...de van neki jó oldala is..legalább többet olvastam egyszerre :P Nah de nem is ez a lényeg :)
    Ez az egész történet egy egészen más robsten story,de kell a változatosság én a mondó vagyok :)
    Az egész nagyon jó nagyon szeretem :) És annak is nagyon örülök, hogy Rob még érez vmit Kristen iránt(sztem) és ez forditva is igaz :)
    Csak engem ez a taxis nem hagy nyugodni..ki a fene lehet ez? ááá..tippem sincs..bár annak örülnék ha rob lenne,de sztem ennek nagyon kicsi az esélye..de ha nem igy van akk cáfolj meg h megnyugodhassam...de sztem majd a későbbiekben úgy is ki fog derülni :)
    Mindenesetre nekem nagyon tetszik :) És nagyon várom a folytatást :)
    A bűnöm meg szánom bánom...amiért nem irtam eddig...remélem azért nem haragszol..most azt hiszem bepótolom egy nagy komival :) És igérem ezek után mindig irni is fogok ha lesz időm :)
    Imádlak♥
    puszi
    Orsi

    VálaszTörlés
  23. Hűűűűűű!
    Nagyon sejtelmes ez a fickó!
    ÁÁÁÁ nem tudom, meddig bírom. Nagyon kíváncsi vagyok ki ez a titokzatos férfi!
    Nagyon tetszett a fejezet.
    Várom a folytatást :P
    Puszi (K)(L)

    VálaszTörlés