A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. július 4., vasárnap

Ladyvel ezt az üzenetet írtuk Návai Anikónak:

Tisztelt Návai Anikó!

Ha jól sejtem, már kapott egy hasonló üzenetet ebben a témában, de azt hiszem a mi szándékaink kicsit komolyabbak. Előre bocsátanám, hogy nem a médiában dolgozunk, és ez az információ csak és kizárólag a rajongókhoz fog eljutni.
Hazánkban, a mai napon napvilágot látott Robert Pattinson exclusive interjú sokakban felháborodást keltett, és úgy gondoltuk ezt tisztázni kellene.
A rajongók többsége csalódott Robert hazánkkal kapcsolatos nyilatkozatában, ezért szeretnénk megtudni az eddig kimondatlan részleteket.
Konkrétan az interjúból az érződött, mintha Robertnek nem is lennének magyar rajongói, és a rentgeteg kint éjszakázott ember nem miatta lett volna ott, hanem, hogy egy forgatás kulisszái mögé tekinthessen. Nem tudjuk, hogy ennek a magyar szinkron-e az oka, vagy Robert valóban így látja, holott a rajongók annyira naprakészek voltak, hogy már két nappal a média előtt értesültek Robert ittlétéről, sőt Kristen érkezéséről is. Hazánk legnagyobb Robert Pattinson rajongói oldala ( Robert Pattinson Daily), mindig naprakész volt a forgatás helyszineit és időpontját illetően.
Azt hiszem, ami a leginkább szíven ütötte a rajongókat, az Robert hazánkról való véleménye volt. Nem szeretnénk, ha egy tévedés miatt megváltozna a hazai rajongók véleméyne.
Az üzenetünk célja valójában az lenne, hogy megtudjuk ennek az interjúnak volt-e "folytatása". Esetleg a kamerákon kívül tudott- e vele beszélni.
Ha ezt nem szeretné közvetlenül a rajongókkal megosztani, hanem inlább a médiában publikálná, ternészetesen az is tökéletesen kielégitő lenne számunkra.
Kérem, ha kérésünk nem teljesíthető, akkor azt is jelezze vissza nekünk.



Návai Anikió lehetséges válaszát mailünkre a Vasárnapi hírek című újságban olvashatjátok. Ha hazaértem beszkennelem, ha addig még más nem teszi meg.

2 megjegyzés:

  1. Én már olvastam a Vasárnapi híreket. És ott mintha egész más lenne a szitu. Na mindegy.

    VálaszTörlés
  2. Igen én is ezért tettem ki, mert ott azért már kicsit finomítják a dolgot. Hogy ez a mailünk miatt vagy amúgy is igazából lényegtelek, de mindenképpen jóóó!!!! :D

    VálaszTörlés