A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. május 5., szerda

30.RÉSZ- EGY LEPEL LEHULL




Ha elütéseket találtok bocs... Csak fél 7-kor keltem, hogy 8-ig megtudjam nektek írni, mert sajnos ma a későbbiekben nem lett volna rá időm. Köszönöm szépen a kommenteken mindenkinek! /Szil, Bri, Lady, Kris, Zsuzsa, Zarc/ (L)



. Robsten II.




After Twilight Saga




30. Rész





Az éjszaka varázsa még átjárta testem és boldognak éreztem magam.

Azonban ha kizártam ezt a felemelő érzést újra eszembe jutottak a kérdések és a rengeteg titok.

Délután egy volt, és mi még mindig az ágyban feküdtünk. Előbb ébredtem, mint ő, de nem volt kedvem kimászni mellőle. Felkönyököltem és az arcát fürkésztem, mintha abból mindent kiolvashatnék. Tevékenységemben még az sem zavart, hogy közben kinyitotta a szemét.

-Mi a baj?-kérdezte aggódó tekintetével amikor látta, hogy elgondolkozó vagyok.

Megráztam a fejem és megcsókoltam.

Visszacsókolt ugyan, de úgy tűnt nem sikerült megnyugtatnom. Fejem visszahelyeztem mellkasára, s közben ujjaimmal hasát birizgáltam…

Magamon éreztem kérdő tekintetét, de egyszerűen nem tudtam volna neki mondani… Ő tartozik nekem válaszokkal és nem fordítva.

Hogy haragudtam-e rá? Nem. Nem tudtam elképzelni olyan szituációt vagy problémát, amit nem tudtunk volna együtt megoldani, csak egy kicsit bíznia kellene bennem.

Kíváncsi voltam, hogy ezután az éjszaka után visszakapom-e a hőn áhított szót, melyet én már olyan sokszor mondtam neki. Hajam cirógatta, és éreztem, hogy rám vár, valamiféle választ furcsa viselkedésemre, vagy legalább gondolataim felszínre törését.

Ismét felkönyököltem és a szembe néztem. Láttam, hogy a tekintetében tényleg az aggodalom csillog érthetetlen viselkedésem hatására.

Végigsimított arcomon, miközben tovább fürkészett.

- Szeretlek-mondtam. Ez a szeretlek talán most nem úgy hagyta el ajkaim, mint máskor. Most nem a túlfűtött érzés vagy egy beismerő őszinte vallomás volt, hanem egyfajta tény.

Cirógató keze egy pillanatra megállt, de aztán folytatta útját. Szája halvány mosolyra húzódott, szemei azonban nem változtak. Még mindig az aggódást láttam bennük, s talán még valamit, amit most még nem tudtam megérteni.

Megakart csókolni, de mintha nem ettem volna észre kitértem előle, és mosolyogva közöltem, hogy készülődnünk kell, mert 3-kor próba.

Nem hagyhattam, hogy mindig a természet feletti vonzódás árnyékába bujtathassa magát, még tudtam várni, de nem igazán tudtam, hogy mennyit vagy mit adhatnék még neki, amit eddig nem tettem.

Nem voltam szomorú, inkább csalódott. De nem akartam drámázással tönkretenni ezt a szép reggelt. Lezuhanyoztam, majd magamra kaptam egy rövidnadrágot és ujjatlant.

Gyomrom émelyítő korgással jelezte, hogy a fürdés nem az egyetlen a reggeli teendőim sorában. Még nem készültem el teljesen amikor Rob is bejött és beállt a zuhany alá.

Sosem mostan ilyen sokáig fogat… Olyan jó volt nézni, ahogy meztelen testén végigfutottak a vékony vízsugarak. Kedvem lett volna újra lezuhanyozni, de inkább kiszakítottam magam a látványból és a konyhába mentem, hogy kávét főzzek. Feketén itta és egy cukorral. Én kevés tejet is tettem a sajátomba és négy cukorral édesítettem meg a reggelem. Rob sokszor viccelődött azzal, hogy milyen édes szájú vagyok, és már a Twiligt forgatása alatt is nem egyszer lepett meg valami kis édes figyelmességgel.

Ash hívott, hogy nincs-e kedvük velünk reggelizni a szokásos helyen, bár szerintem már nagyon fúrta az oldalát a kíváncsiság. Természetesen beleegyeztem, mert szerettem az ilyen közös programokat és úgy gondoltam Rob sem bánná.

Hamarosan kijött a fürdőből és egyből felém vette az irányt. Olyan szenvedéllyel csókolt meg, hogy majdnem kiejtettem a kávésbögrét kezemből.

Csókunk végeztével kérdőn néztem rá, de ő úgy döntött, hogy nem kell megindokolnia az ilyen tetteit. Ráhagytam, fantasztikus csók volt.

Kezébe nyomtam a kávéját és kimentünk az erkélyre.

Ilyenkor rendszerint az ölében ülve ittam a kávém, de most állva maradtam. Olyan volt ez az egész, mintha két énem lenne. Az egyik Robért kiált, Robot követeli és minden percben vele akar lenni. A másik azonban leragadt a kérdéseknél, és aggodalmaknál. Egyben azonban biztos voltam, mindkét énem totálisan belevan zúgva Robert Pattinsonba.

Azt hiszem feltűnt neki, ez az apróság is, de nem tette szóvá.

- Ashékkel reggelizünk, ha neked is jó- mondtam mosolyogva.

- Persze. Dannek úgyis ígértem egy Boby Long Cd-t. Csak el ne felejtsem eltenni.

Továbbra is engem fürkészett.

- Kristen… Valami baj van?

Hm… Ettől a kérdéstől féltem. Nem akartam neki hazudni, semmilyen formában, de az igazat sem mondhattam meg. Próbáltam úgy elterelni a figyelmét ahogy ő az enyémet szokta.

Válasz helyett, az ölébe ültem és megcsókoltam. Ez egy amolyan lassú víz partot mos csók volt. Reggel még nem voltam vad és szenvedélyes, inkább kényeztető és gyengéd.

Úgy ízleltem ajkait, mintha ez az első csókunk lenne.

Élvezte, magamban mosolyogtam ezen. Kezei becsúsztak felsőm alá, s hátam simogatták.

Ideje volt elindulni…Lassan megszakítva csókunkat felálltam és magammal húztam őt is.

Felkaptam a táskám és a napszemüvegem ő pedig előkereste barátja Cd-jét.

Kocsiba ültünk… Ő vezetet. Azt hiszem sokan rettegtek volna vezetési stílusától, de én már megszoktam, ez is annyira Ő volt.

Kivételesen nem késtünk. Szinte egy időben érkeztünk meg Ashékkel. Köszöntöttük egymást majd a szokásos helyünkhöz ültünk. Láttam, hogy Ash folyamatosan Robot méregeti, mintha valami kódolt írást tartalmazna a megoldáshoz. Aztán kérdőn nézett rám, e én csak intettem a fejemmel, hogy majd reggeli után beszélünk.

Rántottát kértem, míg Rob igazi angolos reggelit rendelt magának. Ash és Dan eléggé különböző ételeket fogyasztottak, ami megmosolyogtatott. Barátnőm valami könnyed salátát egy kis öntettel, míg párja egy inkább ebédnek beillő húsadagot.

Ash olyan gyorsan fejezte be a reggelijét, hogy még engem is meglepett. Tényleg nagyon izgatott lehet. Megkönyörülve rajta én is otthagytam sajátom, s a fiúktól elnézést kérve mosdóra hivatkoztunk, de valójában csak pár asztallal arrébb ültünk. Talán megszokták már tőlünk az efféle furcsaságokat.

Igazából nem is tudtam mit mondjak el Ash-nek, tegnap este óta nem sok minden derült ki. Az éjszakánk részleteit meg nem szerettem volna az orrára kötni. Az egyetlen amit megtudtam vele osztani, az a szeretlek szó folyamatosan viszonzástalansága volt.

Kedves barátnőmnek tátva maradt a szája… Mint kiderült neki Dan ezt már a táborban töltött első éjszakán viszonozta, holott akkor még nem is voltak igazán szerelmesek egymásba.

Elgondolkoztam. Ash engem nézett én pedig csak bámultam kifelé az üvegablakon.

Egy idő után tekintetem óhatatlanul Robra siklott, s láttam, hogy ő is engem figyel aggódó sőt talán egy kicsit gyanakvó, szomorú arckifejezéssel.

-Ideje visszamenni, mondtam Ashnek, nem akartam, hogy Rob kiszimatolja, hogy komolyabb dolgokról volt itt szó, mint a szokásos női titkolózás.

Ahogy visszacsusszantam mellé egyből megcsókolt, mintha hetekig távollettem volna. Hihetetlen, hogy ennyire megérezzük a másik minden apró kis változását.

Dan újabb italt kért Ashnek, mire Ash megszólalt: Szeretlek, de olyan hangsúllyal, hogy mindketten felkaptuk a fejünket.

Az asztal alatt bokán rúgtam Ash-t, vagyis csak akartam, mert Dan jajdult fel. Rob a távolba meredt én meg inkább elfordítottam a fejem.

- Ideje menni srácok- mondtam és ez igaz is volt.

Beszálltunk a kocsiba és a stúdióhoz hajtottunk. Egész úton nem szóltunk egymáshoz, de amikor kiakartam nyitni a kocsi ajtaját, hogy kiszálljak, Rob megfogta a kezem, és gyengéden visszahúzott.

- Beszélnünk kellene…

- Szerintem is.- mondtam ledöbbenve. Talán mégis csak eljött a bizalom órája.

- Ne most… Inkább a próbák után.

- - Rendben.

Már előre sejtettem, hogy ez lesz életem leghosszabb próbája…

Nem tudtam, hogy boldog legyek, vagy aggódjak mondandója miatt. Úgy döntöttem, megpróbálok a munkára koncentrálni, az hátha leköt egy kicsit.

Egy óra múlva már megmertem volna rá esküdni, hogy az idő visszafelé forog, ahelyett, hogy előre haladna.

Úgy tűnt Rob nagyon ideges valami miatt… talán a beszélgetésünk az oka, de rengeteg jelenetet újra kellett venni.

Öt órával és fél doboz cigivel később végre megszabadultunk a jelmezektől és a vakolatnyi sminktől, majd a kocsi felé tartva izgatottság lett úrrá rajtam.

Beszálltunk és kérdőn néztem rá… A kezét tördelte… Hihetetlen, hogy ezt a szokásom is átvette. Elindultunk, bá nem tudtam, hogy hova megyünk pontosan.

Egy csendes kis étteremhez érkeztünk, amely eléggé romantikusnak tűnt egy ilyen beszélgetéshez.

- Miért hoztál ide?

- Nem tudtam, hogy hova megyünk, csak gondoltam te is éhes vagy és megláttam ezt a helyet.

Bementünk és a kerthelységben kaptunk is egy magányos asztalkát.

Hamarosan rendeltünk, s közben csak néztük egymást szótlanul. Így teltek a percek…

- Mit szerettél volna mondani?- kérdeztem kissé már türelmetlenül.

- Semmit… Inkább hagyjuk.

- Rob tudom, hogy titkolsz valamit és azt hiszem örülhetek ha csak egy dolgot. Tudod, hogy szeretlek és biztos vagyok benne, hogy együtt megtudunk oldani mindent. Kérlek bízz bennem, és mond el…- nem tudtam tovább rágódni, minden elfojtott érzelem szót öltött.

Láttam, hogy Rob vizslatja tekintetem, az övé viszont egyre bűnbánóbbá vált..

- Kristen… Menyasszonyom van.

38 megjegyzés:

  1. Micsoda?????? :o Az hogy lehet? Ez az utolsó amire számítottam volna.....hát én azt hittem erről a "szeretlek"-dologról lesz szó vagy az ismeretlen pasiról :o
    Remélme hamar frissítesz mert ezt nem hagyhgatod csak így napokig :D
    Most a jajdejó meg csodálatosanírsz dolgokat nem is írom mert nálad ez a standard :D :D Szóval szorgoskodj csak mert már nagyon várjuk az újat :D
    Lávjú
    Fanni [:

    VálaszTörlés
  2. hűűűű ha ez az a vég amire nem számítottam, de szerintem senki. Angyalka nagyon vártam már az új fejezetet és megérte. Gratula! :D
    Puszi (L)(K)

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁÁ!
    Meghaltam!
    Hogy menyasszonya van?!
    Nagyon jó lett!
    Nagyon tetszett!
    Remélem nem sokat kell várni a folytatásra, mert abba belepusztulok!xd
    Puszy Chanel

    VálaszTörlés
  4. Micsoda?????? Az hogy lehet? Ez volt az utolsó amire számítottam volna....:o Gondoltam erről a "szeretlek"-dologról vagy az ismeretlen pasiról lesz szó....:o Hát egy ilyen befejezés után kapkodnod kell magad mert ezt nem hagyhatod így napokig :D
    Most nem is írom le a jajdejóvolt-, meg a csodálatosanírsz-szövegeket, mert nálad ez a standard :D Szóval csak igyekezz mert már nagyon várjuk a folytatást :)

    UI.: Ez egy újragépelt változat, ugyanis az előzőt ez a drágaság nemigen akarta elküldeni pedig azt írta hogy a hozzászólásomat közzétették vagy hogy volt :D De most inkább kimásolom a biztonság kedvéért ha megint nem akarná elküldeni -,-

    Lávjú
    Fanni [:

    VálaszTörlés
  5. Angyalom Angyalom :)
    Én imádlak :) És ezt az egészet is :)
    Milyen figyelmes Rob hogy minden hangulatváltozását észre veszi Kristennek,de lehet ez azért van mert annyira ismerik egymást,nah de most nem is ez a lényeg :)
    Hát a végén teljesen ledöbbentem...menyasszonya van? :( Nekem van egy sejtésem kii az,nem felejtettem ám el azt amit mondtál és nagyon kiváncsi is leszek h hogyan fogod leirni és alakitani a történéseket :) De mindenesetre én nagyon várom,mert IMÁDOM :)
    Ez annyira jóó volt,de Rob miért nem tudja kimondani? ez rejtély számomra :)
    Nagyon várom a folytatást :)
    IMÁDTAM
    és Téged is (L)
    Puszi
    Orsi

    VálaszTörlés
  6. na most őszinbtén kíváncsi leszek K reakciójára...
    nálam egy ilyenért minimum öngyilkos akarna lenni, de te úgyis kihozol belőle valami frenetikusat :D
    az elején még engem is zavart, h nem mondja ki R AZT a szót, de így már érthető vhol... :/
    hát továbbra is nyálcsorgatva várom a kövit :)

    Ceretlek drága (L)

    VálaszTörlés
  7. Szia! Te jó ég!!! Így abbahagyni egy részt!!! áááááááá!!!!! ki az a menyasszony????? tükön ülve várom a kövit!!! Nagyon tetszett:):):)

    VálaszTörlés
  8. Imádlak, ez fantasztikus lett. De az utolsó mondat, miközben olvastam épp kajcsiztam, és majdnem félre nyeltem, annyira ledöbbentem. Egek, mond hogy gyorsan folytatod, már alig várom, isteni vagy, pussz

    VálaszTörlés
  9. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az nem lehet! Ilyen nincs! Mi az hogy menyasszonya van?! Ki és miért és mióta és hogy? Na ez volt az utolsó dolog, amire számítottam... Azt hittem végre jóra fordul minden, erre tessék....
    Juj nagyon várom a következőt!

    VálaszTörlés
  10. Gonosz vagy, pont itt abbahagyni nem szép dolog. Kíváncsi vagyok hogy fog Kristen erre reagálni.Hogyan,mikor és ki az?
    Nagyon jó volt a fejezet.

    Nightwish

    VálaszTörlés
  11. fúúh ANGYALKA:D.megleptél de nagyon:D:D.direkt nem olvastam el a végét mert tudtam h az utolsó mondatra hagyod a lényeget:D:D.de.ááh.amikor elolvastam az utolsó mondatot lefagytam...komolyan.kellett pár másodperc h átgondoljam a dolgokat.annyira valós volt minhta nekem mondták volna h bocs...megcsaltalak...áááh.kész:D:D.nagyon jó lett drága:).áááh.bocs de nemtudok értelmes mondatokat leírni:Á:D:D

    puszi:krisztu♥

    VálaszTörlés
  12. Angyalka!!!!!!!

    Hogy mi?????????? Na erre aztán nem számítottam:)
    Nagyon jó!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Úr isten....nem jutok szóhoz. Csak azt tudom mondani amit a csajok előttem, hogy mindenre gondoltam csak erre nem. Hát én Kristen helyében úgy tökön rúgnám hogy egy darabig biztos nem állna fel neki!!!!
    ááááá megőrülök...úgy hogy légyszi gyorsan hozd a frisst:D

    VálaszTörlés
  14. Mi vaaaaan? Milyen menyasszony? Na neeeee! Ez most komoly? Nagyon durva! Basszus ne már! Angyalka ezt nem teheted velünk. Szegény Kris, na ettől biztos, hogy padlót fog. Amúgy jó volt a rész, de a végétől szabályosan sokkot kaptam!

    Csöre

    VálaszTörlés
  15. ÁÁ ezt nem hiszem el!!!!
    Amikor minden jó lenne jön egy rossz de nem baj így az izgalmas!!!XD
    Remélem hamar folytatod mert meghalok a kíváncsiságtól!!!xD

    VálaszTörlés
  16. Miii??? Menyasszony??
    uhhh.... nagyon kíváncsi vagyok a folyira

    VálaszTörlés
  17. hogy mííííííí? menyasszony?? ez komoly? hamar folytatást. nagyon jó lett ***

    VálaszTörlés
  18. Szent szaar.... Miez?? Nah most mar nagyon varom mit hozol ki ebbol.. SIESS!! :P sok pusziii

    VálaszTörlés
  19. Szia!!
    Na ez egy váratlan fordulat!! NAGYON váratlat. Kiváncsian várom a következő részt, hogy ebből mi fog kisülni. am jó rész lett ez is mint a tobbi.
    Pusy
    Tusi

    VálaszTörlés
  20. Mi a f** NE már ez nem lehet
    mi hamarabb az újatt légyszi
    te jó ég a sokk hatása alatt vagyok
    de amúgy tetstet !
    nagyon j volt ! :)

    VálaszTörlés
  21. Egy szó: Vérbosszú!!! XD

    VálaszTörlés
  22. OMFG Angyalka!!! XDD Hát erre nagyon de nagyon nem számítottam, valami iszonyat jó kis csavart tettél bele:D
    Nekem nagyon tetszik továbbra is a sztori, alig várom hogy hogyan fogják ezt a "kis" gondot megoldani:D
    Azt pedig külön köszönöm hogy kiírtad az én nevem is:)) (L)(L)(L)
    Puszillak Drága:D

    VálaszTörlés
  23. Na erre nem számítottam... Ez az utolsó sor megdöbbentett! Remélem nem sokáig lesz menyasszonya és a csaj helyére Kristen kerül!!! Várom a folytatást!!!:):)
    Puszi:Lizi

    VálaszTörlés
  24. Angyalka a k**va életbe xD
    ilyen nincs
    itt abba hagyni?
    most itt izgulok:S
    várom a folytatást
    de azért kemény h benyögi h menyasszonya van:( :@
    Kris helyébe olyat lekevernék neki h ajj jajj xD
    na jól van megyek tanulni xD
    szija (L)
    Katta

    VálaszTörlés
  25. hogy micsoda????ez az utolsó dolog amire számitottam. nem lehet igaz. remélem azért nem sokáig lesz és megtudjuk minnél hamarabb hogy ki az. bár van sejtésem hogy ki lehet az. alig várom a folytit. siess vele kérlek
    puszi, szeretlek

    VálaszTörlés
  26. Szia!!!

    Na jó nekem ez már sok!!!!!
    Tudom nagyon jól, hogy ezt már kb. egy hónapja elmesélted, hogy Robnak menyasszonya van, de akkor is ledöbbentem a végén!!!
    Én ezt nem akarom!!!
    Most minden Robsten történet, amit olvasok szomorú, nem bírom ezt!!!
    Kérlek könyörülj meg rajtam és írj valami boldogabb részt, mert egyenként tépem ki a hajszálaimat!!!
    Rob miért nem mondja ki azt a bizonyos szót??
    Kikészülök tőle már!!!!!
    Egyébként nagyon tetszett, imádom ahogy írsz, de tényleg legyen már egy kis happy is:)
    Szeretlek Angyalom(L)
    Puszi: Lilluci

    VálaszTörlés
  27. Bazd meg!
    Ez mi??? Ez komoly? NEM NEM NEM!!! Kikészítessz! Itt kell abbahagyni? Hogy az amúgy sem normális idegeim tönkremenjenek? LEhet hogy kattant vagyok, de mostmár őrült is leszek az tuti! :D
    Frisst kérek! Holnap! MÉG MÉG MÉG!
    Ezt muszáj bemásolnom! Ez a mondat megmosolyogtatott, nem is tudom miért :P :)

    "Hihetetlen, hogy ezt a szokásom is átvette."

    Szeretlek
    Kristen (ne ölj meg! )

    VálaszTörlés
  28. Whaaaaaat?! Mi az isten?! Majdnem belefulladtam a kajámba. Hogy... milyen...? Mikor? És ki az???
    Bakker!!

    Amúgy imádtam >.<
    Szeretlek Angyalka!!!
    Puszii!

    VálaszTörlés
  29. ááááááá
    ezt nem hiszem el, mindig van benne valami kis csavar ááá:D
    kiváncsi vagyok, hogy ki lehet aza bizonyos menyasszony:D
    szeretünk Angyalka!
    Boro

    VálaszTörlés
  30. WTF? Először azt olvastam, hogy: Kristen...mennyasszonyom vagy. Már gondolkodtam is, hogy lemaradtam valamiről? Aztán elolvastam mégegyszer és ÚRSITEN! Na és hol van azaz álítólagos mennyasszony? Elvégre Kristen már mióta ott tanyázik Robnál...
    Robba kicsit most csalódtam, hogy eddig eltitkolta...VÁRJ! kezd összeállni a kép.xd Akkor Phil a mennyasszonynak valami ismerőse és azért hívogatja folyton Rob. A pasi meg azért volt olyan dühös mert már kitudódott, hogy Rob megcsalta a mennyasszonyát! :D
    ELtaláltam?:P Vagy legalább jó nyomon járok?

    Angyalka két dolog miatt fogok most könyörögni:
    1.Lécci ebből baromi nagy drámát csapjon Kristen, Rob meg ne hagyja elmenni Krist. TUDOD, HOGY IMÁDOM A DRÁMÁT!
    Kéééérrrlleeeekkk!
    2. Szerintem ezt te is kitalálod...:D Még ma új részt! :D muszáj kapnom egy kis drámát, ha nem kapok szar lesz holnap a föci tézém.xd Na jó ez így nem igaz. De nagyon nagyon szeretném még ma!<3

    Szeretlek.<3

    VálaszTörlés
  31. nemááááár!!!!! ez nagyon hülye vicc volt. kérlek mondd hogy nem igaz! nem akarom. ...vagy...vagy...vagy monjuk hogy csak azért mondta ezt Kristennek mert nem akar neki elmondani valamit vagy próbálja védeni valamitől és így próáblja távol tartani magától. remélem hogy nem annak a valakinek a valakije Rob menyasszonya akivel Kristen beszélt. áááááh (sikítófrász)
    te meg fogsz engem ölni. de imádtam. isteni volt. várom a friss fejezetet.
    puszi
    Dytta

    VálaszTörlés
  32. ÁÁÁÁÁ- erre soha. de tényleg soha,(lehet :D)nem számítottam volna

    iszonyat jó fejezet, remélem hamar folytatod, mert ez így itt nem lehet itt hagyni sok ideig :D
    plspls:$:D
    imádom ahogy írsz

    szeri Orsi

    VálaszTörlés
  33. Na most majdnem káromkodtam...ezt nem merem elhinni. Most szépen lassan meghalok. Ez hihetetlen. Angyalka, te aztán tudod csavarni a szálakat, az biztos...:)
    Alig várom a következő részt!! (L)
    Pusszi (L)(L)(L)

    VálaszTörlés
  34. ÚÚÚRRRAM ATYÁÁÁMM mikor az utólsó szót elolvastam sztem látnotok kellett volna xDXDXD
    MÉG MSOT IS MAJD LEESEK A SZÉKRŐL ez meg hogy a *****-ba van ??? mostmár mihamarabb legyen új mert ezt már nem birom :D:D
    Natii

    VálaszTörlés
  35. na ez durva x_X csórii Kris előadja az együtt mindent megoldunk monológot mire fapofi Robci közli h neki menyasszonya van.. cikkkiii -.-
    Baaszus nagyon jól összeraktad, a délutáni reggeli nagyon bejött. AM meg utálom Asht de jelen esetben poénos volt az a szeretlekes cucc XD
    jaj Angyalom, te kínzás specialista, mitévő legyek veled? lassan nem tudok új üzeletet sem fenyegetést kitalálni XD talán felajálnhatom a durexről írt szakdogám első vázlatos jellemzését XD,NA ? XD de viccen kívűl ma én is rakok valszeg fejit, talán AZT is kapsz, csak siess kérlek siess mert I NEED A HERO :D
    imádtam ezt a kis szösszenetet (igen mert a kövi ennél 3x nagyobb lesz ÉN TUDOMXD)...
    szeretlek muccc!!!
    xoxo
    ps: bocsi amiért lebasztalak, láttam h hívtál mégis XD sorry xD
    Briii

    VálaszTörlés
  36. na jó ez totál betett nekem... kb percekig csak tátogtam mint egy hal, vagy csak bámultam azt a szót h "menyasszony"... ez most nagyon szíven ütött!!!! :( hát most komolyan csalódtam Robban!! hogy húzhatta ezt ennyi ideig??? ez komolyan már nekem fájt!! mintha nekem mondta volna a barátom!!!!! de asszem egyet értek Kittivel a menyasszonnyal kapcsolatban!!! jajjj már nagyon várom a frisst!! esküszöm nem fogok tudni aludni, mert ezen jár az agyam!!!

    ez nagyon durva!!! még mindig nem térek magamhoz!!! erre télleg nem számítottam!!!! na jó lépek, de lécci ne kínozz sokáig minket!!!!! *bociszemekkelnéz*

    és persze imádtam!!!!! :D
    SZió: Zsú :)

    VálaszTörlés
  37. Bassza meg!! mi az hogy menyasszonya van!!??!!! NE már!!! :/ :/ :/ én azt hittem hogy végre kiderül ki az a csóka (Phil akárkicsodaXD) erre meg kiderül hogy menyasszonya van....elöre sajnálom Krist :( :( biztos ki lesz borulva :/ :/ .. Jaj Angyalka hát rendesen megleptél mindket!! :) Erre nem számítottam basszus!! :/ :/ :)
    Az a fürdöszobai rész nagyon jó voltXD amikor Kris vagy 20 percig csak fogat mosottXDXD hát ha ilyen jó a kilátás akkor miért ne?!! :D :D XD
    Kösziiii Angel!! (L) :) :)
    Pussz
    Nikky

    VálaszTörlés
  38. Szia!

    Hogy milye van? Öcsém elemegyek a hülye dóóóógozóba és ez van mikor hazajövök? Te jó ég kicsinálsz Te is meg ez az elmebeteg Rábört is!
    Egyébként nagyon jó volt!

    VálaszTörlés