A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. május 27., csütörtök

41.RÉSZ





After Twilight Saga




41. Rész





A film forgott, a csapó is kattant egyet Rob ajkai egyre közeledtek, s ahogy a távolság folyamatosan csökkent, úgy bennem egyre inkább erősödött a vágy, hogy ajkait a magaménak tudhassam. Mintha folyamatosan a nevemen szólítottak volna, s közben szemeiben megláttam azt a vágyat, melyet egy Oscar díjas színész sem tudna magából kicsikarni csupán egy szerep kedvéért minden valós érzelem nélkül.

Még csak nem is pislogott, én azonban egyből behunytam szemem ahogy megéreztem,hogy ajka az enyémhez ér és szinte mozdulatlanná dermedtem. Olyan volt, mint az első csók, amelyre már oly régóta vársz, ám amikor elérkezik nem tudod magad átadni az élvezetnek teljesen, mert azon aggódsz, hogy mindent a nagykönyvben megírtak szerint csinálj.

Ajkam lassan szokott hozzá ehhez a régi, ismerős érzéshez, de amikor már nyelve is bebocsájtásért esedezett nem késlekedtem. Innentől megszűnt minden ellenállásom és a régi érzések újból hatalmukba kerítettek. Most már nem féltem semmitől. otthon voltam. pontosan tudtam, hogy mit kell csinálnom, hogy mindkettőnknek a lehető legjobb legyen.

Kizártam a fejemből minden kamerát, rendezőt és menyasszonyt, csak mi ketten voltunk, ő és én.

Azt hiszem kicsit váratlanul érte hús-vér valóm, talán nagyobb ellenállásra számított . Kevesebb valós és több színészi mozdulatra. Valójában pont ez volt az eredeti tervem. De hát az ember hogy őrizze meg hidegvérét ha belül lángcsóvák mardossák?

Egyre erősebben kapaszkodtam belé, azt hiszem most nagy szerencséje, hogy nagyon apró körmeim vannak.

Kezei körbekúsztak testemen, s fenekemre simultak, erősebben tartott a kelleténél, szinte magához szorított. A szűk farmernek köszönhetően egyértelművé váltak előttem vágyai, de ugyanakkor továbbra is nagy publikum előtt szerepeltünk és ez lassan kezdett zavaró lenni.

Annyira izgató volt érezni, hogy ő is pontosan annyira kíván, mit én őt. Keze Egyik keze becsúszott a köntösöm alá, s bőrömön végigsimítva borzongást csalt elő belőlem.

- Köszönjük ennyi!- hallottam Elena kissé szigorú, kissé talán mosolygós hangját.

Mindkettőnk szeme hirtelen felpattant és lassan megszakítva csókunkat pihegve fordítottuk el fejünk. Rob leeresztett, a lábam majdnem összecsuklott, de a levegőhiány lassan enyhülni látszott.

Körülnéztünk és az emberek mind elképedve néztek ránk, vagy éppen kuncogtak vagy pirultak. Remek. Reflektorban vagyunk ismét. pár kuncogó csaj Rob nadrágjára mutogatott, azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy miért, mire Rob bosszúsan Elenára nézett és kért tíz perc szüntet, majd kisietett. Úgy döntöttem ha már szünet van, akkor kimegyek cigizni, talán Robot is megtalálom közben.

Ismét a folyosón mentem keresztül, amikor egy félig nyitott ajtóhoz értem, és víz zubogását hallottam.

- Rob?

- Igen, én. Mindjárt megyek.

- Rendben…

Nagyon sajnáltam szegényt én is hasonlóképp éreztem magam, de azért egy nőnek könnyebb elrejteni vágyai bizonyítékát, mint egy férfinak. én is szívesen beálltam volna a hidegvíz alá, de sajnos ezt még mindig nem tehettem meg. Robot két perc alatt bepúderezik, de én?

Folytattam hát utam és a cigimet meggyújtva letelepedtem a székre. Már a vége felé jártam maikor Rob is megjelent és fájdalmas képpel rágyújtott.

- Jobb már?- kérdeztem együttérzően.

- Nem tudom, hogy jobb lesz-e valaha is.

- Sajnálom…

- Tudom. Én is.

Többet nem is szóltunk egymáshoz, és közben azt kívántam bárcsak két slukkra ellehetne szívni egy cigit, mert akkor nem tartana ilyen sokáig a kínos csend.

Ahogy elnyomta a többi csikk közé melyet még reggel kint hagytunk a hamutartóban egyből beindultunk és próbáltunk felkészülni a további megaláztatásokra.

Ha tudnák, hogy belülről mennyire szenvedünk valószínűleg nem mosolyognának meg minket ennyire… Robot megrohamozták a sminkesek.

A következő jelenetben Rob az ágy felé visz, majd előtte letesz, kibontja a köntösömet néhány pikáns csók, majd lefektet és innentől már a takaró félig beborítja testünket.

Újra visszaálltunk a falhoz az előző pózban, majd Rob apró csókokat lehelve ajkamra az ágy felé terelt, és lassan talajt értek lábaim. Megbabonázva nézett, ahogy karakterének meg volt írva, majd lassan bontogatni kezdte köpenyem csomóját.

A könnyed anyag hamarosan lehullt vállaimról és lábamnál megállapodott, felfedve ezzel kihívó alig-ruházatom. Láttam ahogy Rob szeme végigsiklik testemen és magában átkozza a percet amikor ezt az egészet valaki kitalálta. Észrevétlenül a fülembe súgta: „ez már elviselhetetlen”. Vállamra és nyakamra lehelt csókjai olyan eufóriát okoztak, hogy teljes testemben remegni kezdtem. Mindeközben Robot kellett vetkőztetnem olyan lassan és finoman, holott legszívesebben téptem és szakítottam volna amit csak értem.

Csupasz mellkasához érve, feljebb haladtam vállai felé, majd lesimítottam róla az inget, mely így is alig takarta férfias vonalait.

Megszabadult a nadrágjától és egy szál boxerben állt előttem ami újabb lángcsóvát eredményezett. Az ágy oldala felé araszoltam, hogy végre takarásba kerüljünk és ezért ahogy leültem magammal húztam őt is, és most itt fekszik a könyökére nehezedve és engem csókolva olyan őrjítően, hogy nem bírok leállni. Elvileg eddig tartott volna ez a jelenet, a szex imitálás, csak ezután következett, de senki sem parancsolt megállást. Nem hiszem, hogy ha íg lett volna, képes lettem volna parancsolni testemnek.

Feljebb húztam lábam, hogy még jobban hozzám férjen és csípője hirtelen mozgásba lendült.

Az enyém is vele mozgott, nem volt megállás. Adjatok egy kiszáradt embernek két liter vizet és mondjátok, hogy csak egy kortyot ihat belőle.

Hirtelen átfordultunk és én kerültem felülre. Feljebb ült, hátát a párnának döntötte és olyan hevesen csókolt, hogy sóhajaim felszínre törtek. Éreztem fenekemen egy szorítást, majd újabb és újabb követte. Nem bírtam magammal ismét mozgatni kezdtem csípőm, de olyan hevesen, hogy már magam is az önkívület határait súroltam… Rob kezei hirtelen derekamra kulcsolódtak és leszorítottak, hogy ne mozoghassak tovább.

Végre kinyitottam szemeim és észhez tértem. Gyorsan leszálltam róla, de szemei még mindig fájdalmasan követték mozdulataim. Elena elégedetten tekintett ránk, és tudtam megkapta, amit akart, egy tüzes, valósághű szex jelenetet.

Elöntött a csalódottság és egy enyhe megalázottság, felpattantam és hátrahagytam mindent és még mindenkit. Az öltözőben gyorsan magamra kaptam a ruháim, azzal sem vesződtem, hogy a szexi ruhát levegyem, mert elég bonyolultnak tűnt.

Kocsiba vágtam magam és a hotelhez hajtottam, hogy végre lehűthessem magam.

Folyt köv! /Még mindig nincs vége :D/

22 megjegyzés:

  1. Angyalka te jó ég! Ha ennek a résznek nem lesz ma fent a folytatása én nem is tudom, hogy mit csinálok! Lehet ezt még fokozni?! Basszus ez baromira jó lett, egyszerűen nem találok szavakat, csak azt, hogy mééég! Kérlek, könyörülj meg rajtunk! Nem fogom kibírni, ha nem lesz folytatás a közel jövőben... Imádtam!

    Csöre

    VálaszTörlés
  2. Áhhhhhhhhhhhhhh ez már az örület magas foka most rögtön akarom a kövi részt légysziiiiiiii!!!

    VálaszTörlés
  3. Te jó ég!
    Hirtelen szóhoz se jutok. Atyám ez isteni lett. Gratula neked. Jaj remélem jó hamar meglesznek a komik és kapjuk a folytatást, mert ahogy Robék se sokáig bírják így egymás nélkül, mi se fogjuk sokáig bírni folytatás nélkül.
    Ez csúcs szuper lett, iszonyat jól leírtad, de rossz lehetett nekik így, nemtudom meddig fogják bírni ezt a távol maradunk egymástól, csak barátok dolgot. De ezek után nem hiszem hogy sokáig. Nagyon várjuk a kövit.
    Pussz

    VálaszTörlés
  4. Én még új vagyok és sajnálom hogy most találtam rá az oldalra de azért örülök is mert jobb később mint soha :D
    Hát (bár tudom ezzel nem illik mondatot kezdeni) ez valami hihetetlen hogy mennyire jóó lett nagyon nagyon tetszett odáig meg visszáig vagyok tőle és nem tudom hogy hogyan lehet ezt még fokozni de azt hiszem hogy van még egy s más a tarsolyodban. Már nagyon nagyon várom a folytatást.

    G.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Angyalka komolyan mondom te nem csak a gerlepárt kinzod hanem minket is!
    Rob mikor jön már rá h Kris egy szintel alatta van? Remélem Robnak megjön az esze és nem veszi el azt a lányt!Hisz nincs olyan hogy bűntudatból elveszek valakit, akit mellesleg nem is ismerek és nem tetszik nekem!!!Hogy jutott ilyen az eszedbe?
    Na jó most lenyugszom!!
    Amugy nagyon szupi lett a feji!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. oooh.de ilyen nincs:)...én most akarom a folytatását.ebbe a mp-ben:P
    remélem hamar összegyűlnek a komik mert én ezt már nem bírom:D:D
    olyan rossz h mindig mindenki itt hagyja abba:)...az élen veled.xD:D:D
    és hát igen.khmm...szegény Kristen.de kitudja h mi lesz még itt:P:D:D

    puszi:krisztu♥

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Úristen! Ez nagyon durva!
    Mi lessz ha egyszer elengedhetik magukat!
    Ez a rengeteg megtartóztatás elég nagy kínszenvedés pláne Robnak!
    Nagyon várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  8. hűűűűű!!! nagyon tetszett!!!!!! nem semmi volt ez a forgatás:D:D:D
    és még nincs vége??? várom a kövit:D

    VálaszTörlés
  9. Aztarohadt!
    Meghaltam.. ááá :DDD

    Hát ez tényleg durva volt. Tényleg gáz ez a helyzet Rob és Kris között. Mostmár legyen egy kufirc mert depressziós leszek. :D
    Nagyon imádom, nagyoon várom! (L)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon nagyon tetszett!!!! Remélem Rob betör majd a szobájába:D:D
    Várom este a frisst!
    Ciao

    VálaszTörlés
  11. Huhuuu :)
    Angyalka ez isteni volt...komolyan mondom :)
    OMG :)
    Ááá ez igen jóó volt :) Ilyen nincs :)
    Már azt hittem, hogy több is lesz a kamerák előtt, mondjuk az elég durva lett volna...de én igen birtam volna :)
    Áááá és még lesz neki folytatása...nah akkor már nagyon remélem, hogy lesz egy jóó khm rész :)
    Rob xD
    Nagyon IMÁDTAM :)
    Puszi♥
    Orsi

    VálaszTörlés
  12. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Miért itt hagyod abba? XD
    Ez marha jó lett.:::D Folytatást gyorsan!!xD Nagyon jól írsz tényleg..:D És még mindig nincs vége? XD mik lesznek még itt..:D Sztem ott a hotelban eljátszanak egy igazi jelenetet is..XDXD
    Nagyon várom a kövit!
    pusz

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Nagyon jó volt!
    Nagyon tetszett!
    Várom a folytatást!
    Puszy Chanel

    VálaszTörlés
  14. Gratula, nagyon jó lett! Folytatast minnél hamarabb!:D

    VálaszTörlés
  15. Ez valami fantasztikus hihetetlenül jól írsz nemtudom hogy fogom kibírni a következő részig:)

    VálaszTörlés
  16. KALSSZ VAGY HIHETETLEN , CSODÁLATOS ÉS MÉG EZER MINDENT TUDNÉK MONDANI :D
    naon tetszett és az a kamerék előtti jelenet.. húha .. kicsit azért kellemetlen lehetett ..
    MÉÉÉÉÉÉÉG x)
    Natii ŁŁ

    VálaszTörlés
  17. csóóóórikámék :( :D
    legyen már egy khhm rész :)))))
    csók babám ♥

    VálaszTörlés
  18. Jaj DRÁGÁM te tényleg a halálomat akarod:)
    Hogy lehet itt abba hagyni?HEH?
    nagyon jó volt.Szegény Rob jól beégett.Kíváncsi vagyok(mint mindig:D) hogy most mi fog jönni.Remélem mostmár jön egy igazi khm rész:)
    MILLIÓ PUSSZI:)))))))))):))))))))):)))))))

    VálaszTörlés
  19. Folytatást:):)

    VálaszTörlés
  20. Jeget!!Kérek szépen Jeget!!! :P :D XD...
    Anyáámmm!!! EZ kurva jóó volt ANGEL! xD :P :D :D IMÁDLAK!!!!!! (L) (L) (L)
    Most aztán tényleg örülhetnek! Meg kapták amit akartak!!!...
    Szegényeknek azért tényleg nem lehetett egyszerű végig csinálni ezt az egészet :/ :/...
    Jáááájj!!! Kérlek Angel legyen mán végre happy!!!! :D :P becsavarodok bmeg! xD xD :D...
    I.M.Á.D.L.A.K!!!!! (L) (L) :) :D
    Pussz (L)
    Nikky

    VálaszTörlés
  21. Szegény Rob és Kris...mármint csak azért mert ennyire szeretik egymást és mégsem lehet minden happy...:S Ez nem jó:S
    De Angyalom, komolyan imádlak...alig várom a következőt!! (L)(L)(L)
    pusszi

    VálaszTörlés
  22. jaj Angyalka... annyira jó lett:)
    Kris-t és Rob-ot naygon sajnálom:( sztem ilyet a valóságba ki sem lehet bírni, hiszen annyira szeretik egymást...
    remélem h tényleg happy lesz a vége:)
    nagyon nagyon imádtam:)
    puszi

    VálaszTörlés