A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. május 9., vasárnap

32.RÉSZ





. Robsten II.





After Twilight Saga





32. Rész






A taxiban ülve újra elbizonytalanodtam. Végignéztem magamon és annyira nem én voltam. Persze, hiszen ez volt a cél… De most mégis. Annyira ostobán és hülyén éreztem magam. Miért kell itt mesterkedni? Miért kellett őt elhívni! Nem Kristen te totál ostoba vagy, húzz haza engedd át magad a kínoknak és bőgd ki magad…

Megrettentem még ha csak erre gondoltam akkor is…

Úgy döntöttem inkább elmegyek és leiszom magam. A taxisnak bediktáltam Ash címét és csak remélni tudtam, hogy még nem indultak el.

Robnak pedig újabb Sms-t írtam, miszerint mégsem megyünk a club-ba és ne jöjjön el.

Barátnőmet és Dant még éppen a kocsiba szállás előtt sikerült elkapnom. Amikor meglátta szerelésem alaposan tátva maradt a szája, aztán amikor közöltem vele, hogy át szeretnék öltözni még indulás előtt, tátva maradt a szája.

Beleegyezett végül hosszú fejcsóválások közepette.

Bementünk a házba, de külön megkért rá, ha már így tönkre vágom a csodás megjelenésem legalább ne essek át egyik végletből a másikba. Ragaszkodott hozzá, hogy az általa előhalászott ruhákból válasszak. Nem sok választást hagyott így beleegyeztem.

A farmert engedélyezte, de csak a sötétebb kék árnyalatot. Egy hátul zárt, de elöl kivágott kék blúzt választottam, még ez volt a legszolidabb. A magas sarkúról csak akkor mondott le amikor beleegyeztem egy sötétebb kék, fekete masnis balettcipőbe, ami totál nem az én ízlésemet tükrözte, mint általában semmilyen masnis vagy gyöngyös vagy flitteres holmi sem, de legalább biztosan álltam a lábaimon.

A sminkemnek maradnia kellett, de ez volt már azt hiszem a legkevesebb.

Végre elindultunk. Ashlenek persze mindenről beszámoltam, és teljes mértékben fel volt háborodva a történteken, de egy valamit nem értett, hogy miért nem tettem fel a kérdéseimet.

Annyi minden bennünk maradt, amire most már igazán választ kaphattam volna, de most minden olyan lényegtelenné vált… Rob nélkül az egész élet lényegtelen…

Nem Kristen zárd ki magadból… Mindent zárj ki magadból ami negatív legalább erre az egy estére!

Hamarosan megérkeztünk. Elég sokan várakoztak kint úgy tűnt eléggé felkapott a hely.

Szinte meg sem lepődtem amikor a biztonsági őrhöz érve Ash felemelt egy Vip kártyát és azonnal bemehettünk.

A hely izgalmasnak tűnt, de most őszintén szólva a legkevésbé sem érdekelt. A pultnál egy szem ember sem álldogált ami eléggé furcsa volt, de hamarosan rájöttem az okára.

Rengeteg pincérfiú és pincérlány futkozott az asztalok között, kivétel nélkül hiányos öltözékben.

Hamarosan rájöttem, hogy cseppet sem lógtam volna ki a tömegből az eredeti öltözékemben, de egy cseppet sem bántam, hogy átöltöztem. A tánctér hatalmas volt, rengetegen táncoltak, de így is maradt még hely bőven.

Körülnézve a helységben úgy tűnt, hogy egyetlen szabad asztal sincs, de Ash annyira céltudatosan haladt előre, hogy úgy sejtettem képes szigorú tekintettel felállítani pár embert, csak hogy mi leülhessünk.

Nem sokat tévedtem annyi különbséggel, hogy egy üres boksz felé tartottunk, melyre ki volt téve a foglalt tábla.

Naná… Vip kártya és üres boksz mi kell még? Hát alkohol…

Dan aki még Ashnél is nagyobb partnernek ígérkezett az ivásban azonnal szemezni kezdett egy pincérlánnyal, aki hamarosan oda is jött hozzánk, hogy felvegye a rendelést.

Nem akartuk elaprózni a dolgokat… Rendeltünk egy üveg pezsgőt, egy üveg vodkát és egy üveg tequilát.

Szerencse, hogy a színész szakma Amerikában azért eléggé kifizetődő, ha az ember egyszer befut, mert itt mindennek horribilis ára volt.

Pár perc volt csupán és minden az asztalunkon termett, olyan díszes poharak társaságában, hogy az már nekem szinte túl csicsásnak számított. külön tányérokon szervírozták a kimagozott citromkarikákat és a sószórót.

Akkor hát igyunk, felejtsünk, érzéstelenítsünk. Elővettem a cigim, és azon attól sem kellett tartanom, hogy a sok füst majd csípni fogja a szemem, mert minden boksz mellett füstelszívó berendezés működött.

Hihetetlen, hogy mindenre gondoltak. Hamarosan lehúztuk az első, majd a második pohárt.

Még semmit sem éreztem, de ez nem jelentett problémát, elvégre hozzá voltam szokva az erős szeszhez. Volt már rá példa nem egyszer, hogy rengeteget ittam, ráadásul keverve mindent mindennel, mégsem éreztem semmit. Csak remélni tudtam, hogy ez az este nem egy olyan este lesz.

Dan próbált megnevettetni, beismerem ez nem egyszer sikerült is neki. Úgy tűnt mintha Ashhel megbeszélték volna, hogy nem enyelegnek előttem, mert alig értek egymáshoz, csak szemük csillogása árulkodott szerelmükről.

Végre érezni kezdtem, hogy zsibbad a lábam… Naná, mindig így kezdődik, aztán az ital fogyásával a zsibbadás húzódik egyre feljebb, míg nem átjárja egész testem fejem búbjáig.

Egy srác lépett oda hozzánk, és táncolni invitált. Nem igazán volt kedvem ismerkedni, táncolni is csak egy kicsit. Végül mégis belementem, mivel láttam barátnőmön, hogy nagyon is szeretne már táncolni, csak nem akartak egyedül hagyni a boxban.

Felálltam és a srácra bíztam magam.

Nem ráztam a fenekem, nem simultam hozzá, nem akartam szexis és csábító lenni, egyszerűen csak átvettem a zene ritmusát.

Valamit magyarázott ugyan tánc közben, de nem érdekelt, hogy mit mond, és szerencsére ő is felfogta, hogy ilyen hangos helyen nem lehet kommunikálni.

Nem sokkal később újabb fiú lépett oda, hogy lekérjen partneremtől… Aztán még egy és még egy. Engedtem nekik, de ennyi. Háttal táncoltam, amikor jelenlegi partnerem lassan elkezdte simogatni csípőm és haladt volna lejjebb hasam alsó része felé, de ekkor kíméletlenül megfogtam kezét és visszahelyeztem a derekamra.

Egy ideig így táncoltunk, majd pár másodperc múlva eleresztettek a kezek. Hátra sem néztem, táncolok én egyedül is nem érdekel. Aztán mégis csak éreztem, hogy visszahelyezi kezeit.

Remek… Tovább táncoltunk, de a srác kicsit furcsán viselkedett. Mintha néha megremegett volna a keze. Az illata pedig pont olyan volt, mint Robé. Hihetetlen, hogy mindenhol őt kell éreznem. Újra bepróbálkozott. Most nem simogatni próbált, csak közelebb vont magához és éreztem, ahogy mélyen beszívja hajam illatát. Kezdtem magam kellemetlenül érezni. Nem akartam senkinek a prédájává válni, eddig s csak azért engedtem neki a simulást, mert érezni akartam az illatát… Mélyen beszívni, hogy legalább ennyit érezhessek abból az emberből aki pár órája még az enyém volt.

Megráztam a fejem, hogy kiverjek minden gondolatot, majd úgy döntöttem elszakítom kiszakítom magam ebből a légkörből és visszamegyek a boxhoz, hogy még többet igyak.

Elindultam hátrahagyva mindent, de ahogy kettőt léptem, a csuklómra egy kéz tapadt és megszorítva megállj-t parancsolt. ideges lettem, mert utáltam, ha leláncolnak akaratom ellenére. Megfordultam, hogy szembenézzek fogva tartómmal, de ahogy megláttam a szemeit egyszerűen leblokkoltam.

Minden más jelentéktelenné vált, eltűnt látóteremből, s rájöttem, hogy már nem a kezek azok amelyek fogva tartanak, hanem egy szempár, melyet sosem tudnék elfelejteni.

32 megjegyzés:

  1. NAON TETSZETT::D rem ki fognak hamar békülni és a békülés édes lesz :D:D
    nem tom h most Rob mit akar vagy hogy egyáltalán h a fenébe lett neki az a menyasszony.. de rem ink Kristennel marad..
    vagyis gondolom biztosan :D
    Natii

    VálaszTörlés
  2. Jéézus én még le vagyok fagyva szóval nem bírok sokat írni csak annyit hogy IMÁDUNK ÉS VÁRJUK A FRISS!!
    MILLIÓ PUSZI!

    VálaszTörlés
  3. oké..
    meghaltam! kinyírtatok :D VÉGEM!!!
    (L)

    VálaszTörlés
  4. Ezt is mint mindet, drágám imádtam!:D Nagyon kíváncsi vagyok Rob hogyan fogja ebből kimagyarázni magát. Egyébként örülök hogy Kris meggondolta magát és nem ragaszkodott az eredeti tervhez. A helyébe én is inkább így csináltam volna:)
    Nagyon várom a kövt drága, pusz:D
    (L)

    VálaszTörlés
  5. juhuu jhuuu
    végre v.mi jó, és izgi a mai napra ;)
    ügyes vagy baba, hajrááá :P
    remélem Kris, még többet iszik és enged egy esetleges csábításnak.. XD
    csóók

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Istenem csak Rob legyen csak Rob legyen légyszi kérlek naaaaa!
    Kár hogy átöltözött! Mondjuk shre mindig lehet számítani!

    VálaszTörlés
  7. Ez Rob lesz...ha nem ő, akkor kardomba dőlök...:D
    Imádtam Angyalom(L)(L)(L)
    puszi

    VálaszTörlés
  8. NANÁ, HOGY ROB :) ANNYIRA NEM VAGYOK KEGYETLEN (L)

    VálaszTörlés
  9. NE NE NEEEEE miért lett vége? mond hogy gyorsan folytatod? Nagyon várjuk ez csodás lett, pussz

    VálaszTörlés
  10. na ezt sem bírtam kihagyni :)

    ugye Rob volt az a végén?!
    bocs, kicsit fáradt vagyok, de aszem igen :/ :)))

    szuper lett, totál ezt csináltam volna K helyében :)

    Szeretlek, drága :) (L)

    VálaszTörlés
  11. szia! nekem nagyon tetszett!!!
    és egy percig sem unatkoztam, miközben olvastam:) még jó, hogy Kris átöltözött, különben több kéz tapadt volna rá:):):) de most izgulhatok, hogy tényleg Rob volt-e ott a végén......
    várom a kövit:):):)

    VálaszTörlés
  12. Tetszett ez a rész is! Mint mindegyik! Várom a folytatást és kíváncsi vagyok mit fog szólni ehhez Rob. :)

    Csöre

    VálaszTörlés
  13. ááááááh. kíváncsi leszek hogy mit fog neki mondani Rob. és persze azért remélem hogy minden rendeződik majd köztük.
    nagyon jó fejezet lett ahogy mindig. nagyon várom a friss fejezetet.
    puszi
    Dytta

    VálaszTörlés
  14. ÁÁÁÁ miért kell ilyen makacsnak lennie Krisnek? Miért nem hagyja, hogy megbeszéljék a dolgokat.....? És azt hitte, hogy Rob beveszi ezt a ne gyere, mert nem megyünk dumát?? Kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója, hogy eddig Robbal táncolt......

    VálaszTörlés
  15. nekem nagyon bejött ez a fejezet is.egyáltalán nem volt uncsi.jaj alig várom a reakcióját Robra.zs.

    VálaszTörlés
  16. Nagyon tetszett ez a rész is!!! Jó , hogy Krisztin változtatott a tervén..:) Kíváncsian várom a titkok lelepleződését!!!!:):)
    Puszi:Lizi

    VálaszTörlés
  17. jujuj:D
    azoknak a szemeknek tényleg nem lehet ellenállni<3 szerintem sem volt unalmas:)
    Boro

    VálaszTörlés
  18. uez minden csak nem unalmas!!!!!!!! kövit akarooom!!!!! pusss
    Kanga

    VálaszTörlés
  19. nah kész vége...én itt blokkoltam le teljesen :)
    IMÁDTAM :) Főleg a végét :)
    Várom a folytatást...hogy fény derüljön mindenre :)
    Imádlak♥
    puszi
    Orsi

    VálaszTörlés
  20. szia!
    ez egyáltalán nem volt unalmas!nagyon is tetszett:)
    2 variácóba reménykedem:
    1. Kris még többet iszik és a végén ebből szex lesz XD
    vagy a 2. Kris és Rob mindent megbeszélnek kiderül a lényeg, az is hogy mennyire szeretik egymást...aminek a vége talán megint szex lesz?!XDD
    na jó mindegy hogy mi lesz te csak jót tudsz írni:)
    puszi

    VálaszTörlés
  21. nagyon jó lett remélem hogy kibékülnek :D

    VálaszTörlés
  22. Szia!

    Egyáltalán nem volt unalmas, és nagyon tetszik Kris viselkedése. Már csak abban reménykedek, h Robé lesz a fogvatartó szempár. :P

    VálaszTörlés
  23. egy szempár amit sosem tudnék elfelejteni...hát persze h Rob♥♥ és az ő csodálatos szemei:D.dehát ki más lenne:D.nagyon jó lett:).és örülök h Robot is beleraktad.ééés..áááh.a kövi fejezetben minden kiderül:D.oooh.most akarom azt a fejezetet:D:D.siess vele:)

    puszi:krisztu♥

    VálaszTörlés
  24. Nagyon jóó lett! Remélem hamar béke lesz :)
    Flo...:)

    VálaszTörlés
  25. húúúúhhhh az igen :D:D naon tetszeTT
    kíváncsi vagyok már nagyon
    P.P

    VálaszTörlés
  26. Júj!:D Hihetetlenül szuper lett!(: Gratula!
    Már én is tűkön ülök és várom a következő részt,ahol mindenre fény derül :D
    Puszi <3

    VálaszTörlés
  27. Szia!
    Ismét jó lett. Kíváncsi vagyok, hogy lesz ebből békülés. Már ha lesz(remélem, igen). Azért jól bekavart ez a menyasszonyosdi:(
    Pusza

    VálaszTörlés
  28. Szia! Ez fantasztikus lett, remélem hamar kapjuk a kövit, pussz

    VálaszTörlés
  29. Szia!
    Most írok Neked először, de nem bírtam ki, annyira imádom, alig várom a folytatást!
    Sztem tök jó volt ez a rész IS!!!!
    Hajrá!!!!
    pusz:
    Timi

    VálaszTörlés
  30. nagyon nagyon jó lett.Szegény Kris:(de tuti Rob állt mögötte...kivi vagyok

    VálaszTörlés
  31. Mikor lesz új feji?Annyira de annyira jóóóó lett.Úgy várom már a következőt.Rob...egy nagy hülye,h megcsalta Krist,de talán jóvá tudja tenni.Én nagyon szorítok nekik:)
    Fruzsi

    VálaszTörlés
  32. Szia!!!

    Most ezt direkt csinálod????
    Muszáj mindig a legjobb résznél abbahagynod??
    Angyalka ha nem szeretnélek ennyire most megölnélek ezért!!! Te függővég királynő, te:)
    Én is szeretnék egyszer egy olyan helyen bulizni, mint Kristenék, frankó helynek tűnik:)
    Áááááá megőrülök, Rob most mit fog csinálni??
    Mert ő volt, aki fogvatartotta Kristent a szemeivel, ugye??? Tutira!!!
    Imádlak Angyalom és tényleg 1000 bocs, hogy csak most olvaslak, de ez az év vége kiborít!!
    Puszi: Lilluci

    VálaszTörlés