A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. június 26., szombat

Véleményem az ügyben:

Mi Ladyvel ledöbbentünk szó szerint...
Csak néztünk egymásra, hogy mivan? Ezt most tényleg jól hallottuk?
Nem, a feláltalálós dolog, amit sokan kiemeltetek, minket sem igazán zavart, sőt, ott egy kicsit talán Návai volt túlságosan kioktató stílusú...
Én nagyon vártam, ezt az interjút, mivel sokatokkal együtt mi is kint voltunk az emíltett forgatáson, az említett éjszakán és kerületben.
Vártam, hogy Rob megemlítse a "csendes" magyarokat, mivel többek között ezzel szerettünk volna kitűnni a külföldiek közül, és egyben tiszteletünket fejezni ki Rob iránt.
Ehelyett nekem úgy jött le, hogy Rob körülbelül azt sem tudta, hogy miatta álltunk kint éjszakákat, nem is tudja, hogy hazánkban mekkora a rajongótábora.... Ha ez valóban így van, nem tudom, kinek a hibája ez az egész.... Rob azt mondja a forgatás végére lettünk 2-300-an.... Öhm valójában rengetegen voltunk már a forgatás kezdete előtt 5 órával is..... De mindegy.
Én azt elhiszem, hogy Rob nem tudja, hogy a legnagyobb magyar rajongói oldala az RPD talán értesültebb volt, mint bármely külföldi oldal, vagyhogy Evie-ék látogatottsága a két hétben folyamatosan 1000 felett volt... Azt meg ne is említsem, hogy két nappal a média előtt értesültünk ittlétéről...
Úgy érzem, mi -magyarok- mindent megtettünk és ezért cserébe annyit kaptunk, hogy megemlítették a leglepusztultabb környékünket és, hogy azt sem tudtuk ki forgat csak örültünk neki...
Azt, hogy nálunk idegennek érezte magát és, hogy mennyire illünk bele az Európai képbe, meg a mentalitásunk, gondolkodás módunk....nem tudom, ezzel nem tudok vitatkozni, mert nem látom magunkat kívülről... / Akik a kommentekben ezzel egyet értettek légyszivel ide is fejtsétek ki, mert szeretném én is megtudni, hogy milyenek vagyunk mi magyarok- és ezt komolyan, őszintén mondom-.
Szeretném azt is tisztázni, hogy ez a videó, nem Rob lejáratásból vagy konfliktus teremtés céljából került fel, egyszerűen csak ma találtunk rá és nagyon meglepődtünk. Teljesen nyitottak vagyunk a kommentjeitek felé /amennyiben kultúrált formában van megírva- mint eddig- /
Én szeretném azt hinni, hogy a furcsa, nem rosszul furcsa és, hogy a szinkronizálók is bakiztak párszor- ha valaki talál, vagy érti az angolt alatta várjuk a valódi fordítást- .
Szóval béke mindenkinek, nincs anti Robság véletlenül sem, csak ez kicsit most érdekes volt...
/ Gondolhatjátok, ha mi Ladyvel, -akik több, mint fél éve írjuk ennek a drága embernek a karakterét, beleélve magunk az ő helyzetébe- egy ilyen vidit felteszünk, az nem véletlenül van.../

Puszi mindenkinek, és lehetőle peace! (L)

(EGYÉBKÉNT A DÉLUTÁN FOLYAMÁN ÍRTUNK LADYVEL NÁVAINAK, HOGY VAN-E SZÍNFALAK MÖGÖTTI FOLYTATÁSA ENNEK A BESZÉLGETÉSNEK, ÉS, HOGY NEKI, MI A VÉLEMÉNYE ERRŐL A BESZÉLGETÉSRŐL! VÁRJUK A VÁLASZÁT...)

2 megjegyzés:

  1. Hát csajok, lehet megkövezni, de hiába néztem meg újra és újra, nekem nem volt semmi. Teljesen tiszteletben tartom a véleményeteket. Rob tudatlanságát a magyarok felé... bevallom én se tudnám felsorolni, hogy az angolok mit találtak fel, sőt néha még azt sem, hogy a magyarok mennyi mindenben voltak benne. Mert tényleg, majdnem mindenben benne voltak. Én értékeltem Rob próbálkozását a tépőzáras résznél, de mint ahogy ti is mondtátok, nem ezzel volt a bajotok. Az az igazság engem jobban idegesített a fordítás. Maga a fordító hangja, meg ahogy és amit fordított. Próbáltam "mögéhallani" ami sztem néhány helyen fizikai képtelenség, de lehet, hogy ez a nagyképűség a fordító hangja miatt volt. Ha megnézitek és própáltok nem arra figyelni, hanem Rob hangjára... sztem inkább volt "poénos", mint vicces.
    Úgy gondolom az említett hely (8. kerület, bocs h kiírtam) leírása igaz volt. Bár sosem jártam arra és nem is nagyon tervezem.
    "Ismerve" Robot a rajongós részt vagy a mi volt? Utcai kölykök vagy vmi ilyesmi. Szóval azt a részt szerintem szintén viccnek szánta, hiába volt egész komoly az arca. Ti is tudjátok. Mondott már ilyeneket. "Nem szeretem a vaginákat."
    Nekem pedig igazán tetszett, hogy felismerte a gulyás levest. Nem hiszem, hogy én tudnám a stake-n kívül egy angol kaja nevét is. Na mind1. Ez már csak az én tudatlanságom, hiába jártam Londonban.
    Szóval összegezve. Tudjátok, hogy nem szeretek veletek (Angyalka, Bri, Lady) más véleményen lenni, de hát ez most így alakult. Tényleg érzem, hogy mennyire bánt ez titeket, de az is lehet, hogy én fogom fel ennyire lazán. Nem tudom. Én leírtam, hogy látom a dolgokat.
    A Návais dologhoz nem fűzök hozzá semmit, annyira unszimpatikus az a nő, hogy... na mindegy. Azért kíváncsi vagyok, hogy mit ír, vagy egyáltalán ír-e vissza.
    Szeretlek titeket (L)
    Kristen.

    VálaszTörlés
  2. "inkább volt "poénos", mint vicces."
    na ezt jól leírtam. Azt akartam mondani, hogy inkább volt "poénos", mint nagyképű.
    Bocsi

    VálaszTörlés