A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2012. december 8., szombat


46. Rész



Rob szemszöge






Nagyon örültem, hogy nem én vezettem, hanem Tom, az agyam ugyanis még mindig a Sammel, Kristenről folytatott beszélgetésen járt.
Szinte észre sem vettem hogy leparkoltunk a kávézó előtt. Ideges lettem. Nem mérgesen ideges, és nem is a szokásos újra látom Kristent idegesség, bár ez szinte elkerülhetetlen… Hanem egyfajta „kényes témára szeretnék rátérni, de fogalmam sincs hogyan, és ha elrontom nekem annyi”- féle idegesség. Ráadásul az is bennem volt még, hogy Kristen nem bízik meg bennem teljesen és ennek hatására muszáj volt elgondolkodnom azon, hogy én teljesen megbízom-e benne. A válasz egyértelmű igen. Már akkor is sok nagyon magán jellegű dolgot elárultam neki, amikor tulajdonképpen semmi mást nem akartam jobban, mint őt távol tartani.. magamtól. Most azonban, hogy félredobtam félelmeim és őt választottam a teljes gyötrelem helyett egyenesen ágon megszűntetett minden falat köztem és közte. Legalábbis részemről. Lehetséges, hogy annyira elvoltam foglalva saját szenvedésemmel, hogy a tény: Kristen előbb bevallotta érzéseit azt a tévképzetet ébresztette bennem, hogy csak rajtam múlik minden…
Túl természetesnek veszem, hogy akar engem?
Oké Rob… Nyugi… Itt a szokásos túl logikázás, pedig ez általában a nők dolga…
Nagy levegőt vettem és Tommal a nyomomban beléptem a kávézóba. Valójában barátomnak most lett volna jobb dolga is, minthogy gyertyatartót játsszon, de muszáj volt megkérnem ere a feladatra… Így biztosítva van az alibi. Ha az egyik hallgatóm valamilyen okból betévedne ide, akkor nem azt látná, hogy Kristennel kettesben romantikázunk, hanem vagy azt látná, hogy a barátommal vagyok és Kristennel csak tanár-diák viszonyban beszélgetek, vagy esetleg azt gondolnák, hogy Tom Kristen pasija…
Na jó, ezt a verziót még elképzelni is fájdalmas volt, így inkább próbáltam ismételten képet váltani. Nem volt nehéz, mivel Kristen mosolyogós arcával találtam szembe magam.
-          Szia- mondta, majd szorosan magához ölelt.
Testének melege, a haja illata, finom kezei a hátamon és forró lehelete a nyakamon egészen elbódítottak. Hihetetlen, hoyg egy egyszerű öleléssel milyen érzéseket vált ki belőlem. Egyszerre szeretem gyengéden és teljes odaadással, ugyanakkor rám tör a szexuális vágy, hogy minél közelebb érezzem magamhoz törékeny testét és akkora gyönyört okozzak neki amelyet még sohasem tapasztalt.
De vajon szó szerint soha? Na tessék újra témánál vagyunk…
-          Rob valami baj van?- nézett rám, kicsit elhúzódva, ártatlan, aggódó tekintettel…
Ártatlan… Túl ártatlan…
Jézusom… Olyan vagyok, mint egy perverz állat! Legalábbis, mindenről ez az egy kérdés jut eszembe és ezáltal a szex… Le kell magam hűtenem különben csalódást fogok neki okozni.
-          Nem nincs semmi baj, ne haragudj!- csak olyan jó újra veled lenni.
-          Tényleg? Mert most épp olyan fejet vágsz, mint aki legszívesebben messzire futna!
-          Csak elgondolkodtam- mondtam mosolyogva.
-          Hm… Csak nem rólam gondolkodtál el?- kérdezte komolyan.
Egyből kiszúrta, hogy valami nincs rendben, hihetetlen, hogy máris minden változást megérez ami bennem történik.
-          Ha úgy vesszük igen. De ne aggódj, semmi baj, csak… Sam ma megkérdezte tőlem, hogy nálam alszol-e.  Szerettem volna megkérdezni, hogy mit szólnál hozzá, ha ma velem töltenéd az éjszakát?
Lehajtotta a fejét és nem válaszolt, látszott, hogy minden szavam alaposan megrágja.
Tetszett, ahogy elpirult nagyon jól állt neki ez a szín. Márvány színű arcbőre most szinte rózsaszínben pompázott és szeme csillogása ettől csak még hangsúlyosabbá vált.
Sajnálatomra egy új vendég megmentette a válasz adástól… Még.
Gyorsan egy boxba terelt minket, majd a vendéget kezdte el kiszolgálni.
Tom az újságot bújta én pedig átrágtam előző mondatom. Szándékosan félreérthetően fogalmaztam, hogy aztán menekülőre foghassam a dolgot, ha Kristen esetleg nemet mondana. Tudtam, hogy ő mit hallott ki ebből a mondatból: - Az enyém leszel ma este?
Valójában nem siettetni akarom, nem a szex miatt vagyok vele, egyáltalán nem. Csak valahogy a végére kell járnom a dolgoknak Szeretném ha megbízna bennem és őszintén eltudnánk erről beszélgetni. Talán ez a kis „játék” kiugrasztja a nyulat a bokorból.




/Kristen szemszöge/


Az agyam szinte leblokkolt ahogy elhangzott a kérdés. Vele tölteni egy éjszakát? Tudja, hogy mennyire kívánom őt! Biztos vagyok benne, hogy tudja, hiszen sosem bírtam titkolni. Lehet, hogy sok lány felháborodna a helyemben, hogy… Ugyan már, hiszen ez Amerika! Itt az emberek előbb szexelnek, aztán talán… esetleg járnak egymással.
Nem haragudtam Robra, hiszen nem haragudhattam. Butaság lett volna azt mondanom, hogy ember, még csak alig két hete ismerjük egymást és alig két napja járunk. Tudtam, hogy ez sokkal több ennél. Szerelmes vagyok, kívánom ráadásul egy pár vagyunk! Ennyit az időről…
Nem szeretném tovább húzni… Akarom őt.. Attól az egytől azonban félek, hogy tapasztalatlanságom elárul. Nem szeretném, hogy tudja, nem voltam még férfival.. Hogy miért? Talán szégyellem igen, de ez egyszerűen csak egy hepp nálam. Hasonló ahhoz, mint amikor egy nő nem elégedett az alakjával és az első alkalommal mással sincs elfoglalva, csak, hogy takargassa magát a párja előtt. Tudom, hogy butaság, de ez van. Talán észre sem fogja venni…
A pult rejtekéből lopva végignéztem rajta. Éppen hajába túrva gondolkodott valamin, és közben szinte reflexszerűen megnyalta a száját. Ez a mozdulatsor és pillantás így együtt, olyan hatással voltak rám, hogy minden józan eszem elszállt.
Az asztalukhoz mentem és mellé telepedtem. Kezem combjára simult és Rob, aki eddig csak mosolyogva beszélgetett hol Tommal hol velem, hirtelen csendben maradt, mintha befogták volna száját és tarkómnál fogva gyengéden magához húzott és megcsókolt.
Kezem még mindig combján volt, de egyszer csak megéreztem tenyerét az enyém alá mászni és óvatosan, de odébb tette kezem, hogy minél távolabb legyen belsőcombjától.
Tom csak mosolygott rajtunk és motyogott valamit a fogadásról meg Shaneről.
Rob a csóktól még kissé felsóhajtva megkérdezte:
-          Mi a válaszod?
Szemébe néztem és tudtam elvesztem…
-          Igen, veled alszom ma este. – mondtam mosolyogva.
Láttam ahogy arcára egyaránt ül ki a boldogság és a meglepetés öröme.
Ezek szerint ő sem volt biztos a dolgában…
Viszont én most mihez fogok kezdeni? Hogy játssza el egy szűz lány azt, hogy van olyan tapasztalt mint a partnere?




47. Rész



/ Robert szemszöge/




Most komolyan igent mondott?
Na barátom most a saját dugádba dőltél… Félreérthető kérdés volt és ő igent mondott… Most az én fejem főhetett amiatt, hogy vajon hogy is gondolta ezt az egészet.
Ha viszont a dolgok komolyabb részére mondott igen, akkor ezek szerint lehet, hogy tévedtünk… Talán Samnek mégsem volt igaza. Mindegy minden esetre résen leszek az este folyamán, és amúgy is egy a fontos, az hogy neki jó legyen.
Estig nem fogok erre gondolni, mert az ilyen fura pillanataimmal nem szeretném elszúrni azt az időt, amelyet most Kristennel tölthetek.
Olyan édes volt, ahogy kiszolgált minket aztán újból leülve mellénk megkérdezte, hogy milyen napunk volt, majd beszélgetés közben az ujjaimmal játszott. Olyan apró kézfeje van, főleg a saját kezemhez képest.
Hamarosan újabb vendégek jelentek meg és mi minden egyes ajtónyitásnál szétrebbentünk tartva a lebukás veszélyétől.
Amíg Kris visszaért Tom elkezdett mesélni egy furcsa szexuális élményt és őszintén szólva fogalmam sem volt, hogy mi közöm nekem ehhez, bár Tom sosem rejtette véka alá hasonló tapasztalatait.
-          Miről van szó?- kérdezte Kris amikor visszaült közénk.
-          Épp azt mesélem, hogy mi az előnye és a hátránya a szexuális játékoknak.- mondta Tom kajánul nevetve.
-          Majd hozzászoksz- mondtam kedvesen Kris elképedése láttán.
-          Ugyan már gyerekek nincs ebben semmi. Fiatalok vagyunk és egyáltalán nem furcsa, hogy ilyenekről beszélgetünk.
-          Rob neked milyen volt az első?- kérdezte hirtelen Tom.
Lehajtottam a fejem és elmosolyodtam. Úgy látszik ez a nap erről szól, de már kezdek hozzászokni.
-          Tom nagyon jól tudod, hogy nekem milyen volt az első…
Tom nevetni kezdett Kristen pedig értetlenül tekintett körbe, így gyorsan a segítségére siettem.
-          Az a helyzet, hogy tizenhat évesek voltunk, amikor Tom szülinapi bulit tartott és fogalmam sincs milyen kapcsolatokkal, de táncosnőket szerzett a partyra. Azt mondta, hogy ma este férfiak leszünk nem pedig tanulók…
-          És akkor te egy fizetett táncos lánnyal…
-          Igen. Nem vagyok rá büszke, de így történt. Először nem vettem komolyan az egész ma este férfiak lesztek dolgot, de aztán ittunk és szépen lassan mindenki elvonult egy egy konzum lánnyal.
-          Értem…- mondta Kristen, de éreztem, hogy azért meglepte a dolog. Persze ha egy lány csinálna ilyet akkor valószínűleg mindenki elítélné…
-          Nézd tényleg nem vagyok rá büszke, és őszintén szólva nem is ez volt életem legjobb élménye… Túlságosan személytelen volt az egész.
-          Jaj Rob ne mond már, hogy nem élvezted! Az volt az egyik legjobb szülinapom!- nevetett Tom.
-          Tényleg Kris és veled mi a helyzet? Shane-t és Madiet már kifaggattuk múltkor a klubban, de te még nem nyilatkoztál ezzel kapcsolatban.
Egyrészről ezért a kérdésért pofán vágtam volna Tomot másrészt viszont egész nap ez a kérdés gyötört így visszafojtott lélegzettel vártam válaszát.
Megint elpirult és úgy tűnt a megfelelő szavakat keresi, de aztán csak annyit mondott:
-          Én nem szeretek ilyenekről beszélni… Ez a téma nálam magán jellegű…
-          Jaj ne már Kris ebben nincs semmi gáz, barátok vagyunk.
-          Hagyd már Tom ha nem akarja elmondani, akkor nem mondja el. Ahhoz, hogy ilyet elmondj feltétlenül meg kell bíznod valakiben.
Kristen hálásan rám nézett aztán ahogy mondatom második fele is elhangzott hirtelen elfordította a fejét. Ezek szerint értette a célzást… Nem akartam bántani sőt… csak tudatni szerettem volna vele, hogy bennem megbízhat, én őszintén vele akarok lenni és azt hiszem ezt ma este meg is fogom neki mondani.




/Kristen szemszöge/


Ahogy hazaértem leültem egy pillanatra, hogy megnyugodjak…
Szavai még mindig fájdalmasan visszhangoztak fejemben… Bizalom.
De hát bízom én benne, csak egyszerűen ezt az egy dolgot nem szeretném neki elmondani.
Lassan készülődnöm kellett, mert Rob azt mondta, hogy értem küldi Samet 7 körül.
Lefürödtem és felöltöztem, majd szerencsétlenül álldogáltam a szekrény előtt. vajon mit vigyek estére? Nekem nincs szexis fehérneműm… Mindig rövidnadrágban és pólóban alszom, de ez most valahogy nem tűnt a legjobb megoldásnak. Ez egy különleges alkalom lesz… Az én életemben mindenképpen és a kapcsolatunkban is.
Shane még nem volt itthon ezért felhívtam és megengedte, hogy körülnézzek a szekrényében.
Csupa extradögös szerelés… Túl dögösek… Ezek olyan ruhák amikkel már különlegessé szeretnél tenni egy-egy alkalmat… Amikor már rengeteget szeretkeztél… Nem első alkalomra valók..
Aztán hátrébb nézelődtem és végre megtaláltam amit kerestem…
A doboz még bontatlan volt ezek szerint Shane nem találta elég vadnak ezt a ruhát.
A harisnya selymes volt és fehér, a harisnyakötő csipkés maga a ruha pedig halványkék és ártatlanul érzéki.
Gyorsan eltettem a táskámba és úgy döntöttem készen állok.
Kocsi dudálást hallottam lentről és a szívem sebesen dobogni kezdett.




48. Rész




Sam mellé beülve szinte megszólalni sem tudtam, amit Sam azonnal észrevett.
-          Valami baj van?
-          Nem dehogy, csak egy kicsit elbambultam- mondtam mosolyt erőltetve arcomra, de valójában be voltam rezelve. Izgultam amiatt, amit tenni készültem.
-          Értem én… Bocs, de ti ma először…
-          Igen. –bólintottam mielőtt kimondhatta volna, hogy mi mit készülünk tenni este.
Hogy miért voltam vele ennyire őszinte? Azért mert ő Sam… Ez ilyen egyszerű… Kicsit olyan, mintha a bátyám lenne. Ráadásul emlékszem, hogy Rob azt mondta, Sam kérdezte meg tőle, hogy nem szeretnék-e ma itt aludni, és valószínű, hogy nem csak egy ágyat szeretett volna felajánlani nekem, nekünk.
-          Kris nem szeretnélek túlságosan kiakasztani, mert tudom, hogy szégyenlős vagy, de azt hiszem muszáj megkérdeznem… Szedsz valamilyen fogamzásgátlót?
-          Nem… Tudod én bonyolódom egyéjszakás kalandokba és mivel már régóta nem jártam senkivel… - nem hazudtam, de Sam beletrafált…A védekezésre egyáltalán nem gondoltam. Vajon Rob igen?
-          Szerinted Rob nem készült fel erre?
-          Nem tudom… De szerintem beugorhatunk egy boltba…
-          Rendben, köszönöm- mondtam és persze elpirultam. De vajon az óvszer mennyire biztonságos?
-          De ha szeretnél valami mást, van egy nőgyógyász ismerősöm aki soron kívül fogadna.
Jézusom, izzadni kezdett a homlokom… Ez már túl sok volt az intim dolgokról.. Ráadásul nőgyógyász… Nem akarok levetkőzni idegenek előtt.
De ha ezzel biztonságosabb lenne, és előbb vagy utóbb úgyis túl kell esni ezen.
-          Oda tudunk menni akár most is?
-          Persze. Oda adnád a telefonom, hogy gyorsan rácsöröghessek?
Ahogy odaadtam egyből telefonált és közölte, hogy 5 perc múlva ott leszünk… Úr Isten…
-          Sam…
-          Igen?
-          Tudod, nagyon…
-          Szégyenlős vagy és ciki ez a téma értem én. De hidd el én csak jót akarok neked.
-          Tudom…
-          Jaj Kris ne már olyan mintha a húgom lennél előttem ne szégyellj semmit! Jó nem azt mondom, hogy mászkálj előttem anyaszült meztelenül – bár elbírnám viselni- de ne érezd már kényelmetlenül magad. Azt hiszed a pasik nem beszélnek ilyenekről egymás között? Dehogy nem, csak nem verik nagydobra, mint a csajok.
Mielőtt válaszolhattam volna meg is érkeztünk. Ez alig volt két perc. Az ajtó előtt remegni kezdtem, mint egy kocsonya. Voltak rajtunk kívül mások is, de ahogy Sam ígérte, azonnal sorra kerültem.
Bent üdvözölték egymást, majd amikor mindketten Samre néztünk, elnevette magát és a homlokához csapott.
-          Igen, akkor azt hiszem én kint várok…
A doki fiatal volt…. Ennek most örülnöm kellene? Legalább egy nő lenne…
- Kérem vetkőzzön le…
Naná… És az nálam csak így kérésre szokott menni… Ki akarok menni innen!
Kénytelen kelletlen elkezdtem kigombolni a farmerom, és egy paraván mögött lehúztam a nadrágot… Minek ide a paraván amikor úgyis mindjárt….
Lehúztam a tangám is és magam köré tekertem egy kórházi ruhához hasonlító szoknyaszerűséget. Csak tudnám minek ez a nagy felhajtás, amikor a lényeget úgyis látni fogja…
-          Kérem feküdjön fel a lábait helyezze ide.- mutatott a lábaknak tervezett két szélső állványra.
-          Remek.. mindjárt elbőgöm magam.  Még az arcomat is eltakartam.
-          Ön még szűz?
-          Igen. – nem értettem miért kérdezi, de neki csak nem hazudhatok.
-          Rendben, ezt muszáj tudnom, mert akkor nem alkalmazhatok belső tágítót.
-          Értem. – mondtam, bár hangom inkább tűnt egércincogásnak. nem tudtam miről beszél, de azt hiszem jól jártam, hogy kihagytam.
Gumikesztyűt húzott a kezére, és …megvizsgált.
Nagyon kellemetlen érzés volt. Fájni ugyan nem fájt, de a tudat, hogy egy idegen nyúlkál a lábaim között lelki fájdalmakat okozott.
-          Kérem lazítsa el magát.- mondta miközben egyik keze bennem, másik a hasam alját nyomkodta.
Persze, biztos ellazítom magam.
-          Végeztünk, felöltözhet.
Rekordsebességgel pattantam le és tűntem el a paraván mögött.
Ahogy végre magamon tudtam ruháim, újra embernek éreztem magam.
-          Mindent rendben találtam, és igazából három variációt ajánlanék.
Fogamzásgátló… a hátránya, hogy mivel hormon készítmény okozhat hízást. Minden nap egy szemet kell belőle bevenni, lehetőleg ugyanazon időpontban.
Aztán ott a hüvelykúp, amely olyan, mint egy női óvszer. Minden aktus előtt fel kell helyezni egyet, és tíz perc után már megkezdődik a hatása. Viszont tudni kell róla, hogy egy kúp csak egy adag spermát képes hatástalanítani, tehát újabb menetnél, új tabletta szükséges. Ez még viszonylag új módszer így nincsenek adataink a biztonságáról.
És végül a hüvelygyűrű. Ez egy zselés, elasztikus anyag, amelynek felhelyezése egyszerű, a tamponéhoz hasonló. Hormont tartalmaz, de nem oly mértékben, mint a gyógyszer. Három hetente, menstruáció előtt kell kivenni, és természetesen pár nap múlva egy újat felhelyezni. Biztonságos.
-          És ez nem zavarja a férfiakat?- kérdeztem és próbáltam nem elpirulni.
-          Sok férfi meg sem érzi, azok akik igen pedig azt állítják, hogy kifejezetten izgatóan hatott rájuk.
-          Értem. Akkor azt hiszem ezt a megoldást választanám.
Az orvos felírta a receptet, majd elköszöntünk. Rák vörös fejjel mentem ki a rendelőből, Sam pedig hangosan felevetett.
-          Na túlélted?
-          Igen, csak tűnjünk el innen- nevettem most már én is.
-          Gyógyszertár?
-          Igen. Itt a recept.
Gyorsan befutottam a kis épületbe és egy dobozzal tértem vissza. Nem mertem megnézni pontosan mi ez és hogy néz ki, inkább azonnal a táskámba dugtam.
Egy kicsit megkönnyebbültem. Ma már egy idegent beengedtem a lábam közé, ezek után Rob…
Amikor az elektromos kapu kinyílt s mi besuhantunk a gyönyörű kerten keresztül a garázsba már semmi sem érdekelt, csak, hogy Robbal lehessek. Még korán van és nem vagyunk időhöz kötve. Akár meg is gondolhatom magam, sőt akár ő is.
Nagy levegőt vetem s kiszálltam a kocsiból közben magamhoz véve a táskám.
-          Kristen nem is tudtam, hogy jössz!- futott felém Vick valahonnan a kert eldugottabb részéből.
-          Szia!- öleltem meg gyorsan, aztán elindultunk befelé.
Alighogy beértem a házba valaki szélsebesen futott le a lépcsőn.
-          Na végre azt hittem már sosem értek ide!- kapott fel Rob és megpörgetett majd egy puszit nyomott az orrom hegyére.
-          Hú de jó kedve van valakinek- nevettem rá, ahogy letet és szóhoz jutottam.
-          Persze mert végre együtt lehetünk anélkül , hogy figyelnünk kellene minden egyes arra járó emberre.
Muszáj volt átölelnem annyira édes volt, sosem láttam még ennyire emberinek és vidámnak!
Ez is jól állt neki. Hihetetlen, hogy minden ruhában, minden hangulatban mennyire jól tud kinézni.
-          Éhes vagy?
A hasam épp hangos korgásban válaszolt helyettem.
 - Készítettem vacsorát.- mondta majd egyből a konyha felé húzott.
Gyönyörű volt… Az asztal kettőnknek megterítve, gyertya a közepén és íncsiklandozó ananászos csirke és rizs párolt zöldségekkel körítve.
-          Nem is tudtam, hogy ilyen romantikus vagy. – mondtam és megcsókoltam.
-          Én sem. -mondta őszintén és kisfiúsan elmosolyodott.
Leültünk és enni kezdtünk. Észre sem vettem, hogy mennyire éhes vagyok egészen az első falatig.
-          Ez nagyon finom!
-          Ajánlom is, mert beleadtam minden tudományom. -nevetett újra és bort töltött.
-          Remélem szereted a bort. Kikértem egy szakértő tanácsát és ezt a félszáraz fehéret ajánlotta a mai fogáshoz.
-          Eddig azt hittem, hogy a vörös édeset szeretem, de egyszerűen hihetetlen, hogy ez a bor mennyire finom az ételhez.
-          Igen szerintem is finom.- mosolygott újra.
Amint végeztünk a tv-hez mentünk és leültünk a kanapéra. Nem volt elég, hogy mellette ülhetek egyből az ölébe fészkeltem magam.
Valami romantikus francia film ment a tv-ben, de nem igazán figyeltünk rá. Annyira jó volt végre vele lenni!
-          Milyen napod volt ma?- kérdezte két apró csók kíséretében.
-          Hát… azóta amióta nem találkoztunk?- kérdeztem nevetve.
-          Igen… Bocsáss meg, de egy örökké valóságnak tűnt.
-          Igen, ezzel nem vagy egyedül.- mondtam és nyakába fúrtam arcom.
-          Sammel nagyon soká értetek ide, már attól féltem, hogy meggondoltad magad.
-          Épp ellenkezőleg… Sam a kocsiban rákérdezett a… védekezésre….Nőgyógyásznál voltunk. – igen kinyögtem végre , persze közben egyre mélyebbre süllyedtem Rob finom bőrében.






49. Rész

/Rob szemszöge/


Amióta hazaértem nem bírtam lenyugodni. Egyfolytában ő járt a fejemben, és egyszerre izgultam, aggódtam és mindemellett mégis boldognak éreztem magam.
Gondolkodtam, hogy mi mindennel kedveskedhetnék neki, ezért úgy döntöttem mindent megteszek ami csak eszembe jut. Áthúztam az ágyat, kitakarítottam a szobám és a lejátszóba betettem valami romantikus egyveleget amit a netről töltöttem le.
Annyi mindent nem tudtam még róla, mégsem kételkedtem egy percig sem abban, hogy nem sietjük el a dolgokat. És nem azért, mert férfi vagyok és vannak vágyaim, hanem azért, mert szeretem és ha ezt az éjszakát velem tölti, az talán azt jelenti, hogy ő is szeret engem.
A vacsorát úgy időzítettem, hogy pont elkészüljön amire megérkeznek. Késtek, de a sütőben hagytam a húst így talán nem hűl ki annyira. Gyorsan felfutottam, hogy lezuhanyozzak és átöltözzek. Amint végeztem hallottam ahogy a kocsi beáll a garázsba.
Olyan jó volt vele lenni… Nem is tudom hányszor csókoltam meg, de egyszerűen nem tudtam vele betelni. Úgy éreztem ha csak egy kis időre is, de miénk az egész világ. Egy olyan világ ahol csak ő létezik és én.
Amint rákérdeztem a késésre, tudtam, hogy valami olyat fog mondani ami kellemetlen neki.
Olyan könnyen elpirult és megfigyeltem, hogy mindig a vállamba fúrta arcát, amikor valami számára kínos dolgot szeretett volna mondani.
Nőgyógyásznál volt… Nagyon meglepődtem, erre egyáltalán nem számítottam. Készültem óvszerrel, bár rendkívül kényelmetlen dolognak találtam. Ennyit azonban igazán megtehet az ember azért, hogy lelkifurdalás nélkül kényeztethesse párját.
Erre ez a lány most meglep egy ilyennel. Sam… Sam eltudta érni nála, hogy ilyen kényes témáról beszéljenek, ráadásul még orvoshoz is elvitte… Ez mind az én dolgom lett volna.
Most bár biztos, hogy valami nincs rendben és ezt szeretném Kristennel megbeszélni mielőtt végre egymáséi lehetünk. Szeretném ha önfeledten és gondtalanul szerethetném őt. Nem csak ma éjjel, hanem mindig.
-          Kristen… Csodálatos vagy.- mondtam és kényszerítettem, hogy rám nézzen. Arca még mindig a piros különböző árnyalataiban tetszelgett, de ez nem késztetett hátrálásra.
Én is készültem, nem kellett volna ezt tenned, de nagyon hálás vagyok értem.- mondtam és megcsókoltam. Ajka enyhén megremegett.
-          Értünk tettem.-súgta halkan majd folytatta a csókot.
-          Tudod… Én is szívesen elvittelek volna, ha tudom, hogy ez a szándékod… Úgy értem szeretném, ha melletted lehetnék… Az én barátnőm vagy nem Samé, persze hálás vagyok neki, mindenért.
-          Olyan, mintha  a bátyám lenne- mondta halkan.
-          Igen, nekem is- mosolyodtam el.
-          Felmenjünk?- kérdeztem óvatosan, mert úgy éreztem teljesen mindegy, hogy fent vagy lent beszélgetünk a lényeg, hogy együtt vagyunk.
-          Igen mehetünk-mondta és felkelt az ölemből. Máris hiányzott testének közelsége.
Lassan haladtunk, mert közben újra beszélgetni kezdtünk, de nem bírtam ki, hogy ezen a rövid kis úton meg ne fogjam kezét. Még sosem sétálhattunk így kéz a kézben. És azt hiszem nem is lesz rá túl sok alkalmunk…
A szobám ajtaját becsukva kicsit megnyugodtam. Olyan volt, mintha végre hazaértünk volna a saját kis magán zúgunkba.
- Nem bánod ha gyorsan lefürdők? Tudod… Nőgyógyász…
- Nem bánod ha csatlakozom hozzád?- kérdeztem inkább viccelődve, mint komolyan, mert nem reméltem, hogy igent mond rá.
- Lesz még rá alkalom- monda nevetve és én vele nevettem.
Amíg Kris zuhanyzik legalább előkészíthetem kicsit a terepet. Semmi extra, csak pár gyertya és a lágy zene. Tényleg nem gondoltam volna, hogy van egy ennyire romantikus oldalam is.



/Kristen szemszöge/



Annyira izgatott voltam, hogy véletlenül a hideg vizet nyitottam meg a meleg helyett.
A fürdés gyorsan lezajlott utána azonban még volt némi teendőm.
Felhelyeztem a gyűrűt, majd kezet mostam és a tükörben kicsit igazítottam magamon.
Kivettem a dobozból a fehérneműt és próbáltam mindent a helyére illeszteni.
Remegő kezekkel nem volt egyszerű. Amint elkészültem, anélkül, hogy a tükörbe néztem volna nagy levegőt vettem és kinyitottam az ajtót.
 A látvány gyönyörű volt. A szoba homályba burkolózott a gyertyák fénye jótékony fénysugárral  ölelte körbe a szobát. A zene halkan aláfestette a hangulat meghittségét.
Rob az ablaknál állt, és a kertet szemlélte, de felfigyelt az ajtó nyílásra.




/Rob szemszöge/



Ahogy megfordultam elakadt a lélegzetem… A lány az ajtóban annyira gyönyörű volt, mint Afrodithé, olyan csábító, mint egy szirén, olyan ártatlan, mint egy angyal. A ruha mely testét fedte, lágyan simult bársony combjára, csipke hullt melle vonalára a legszebb mégis a szeme volt. Elvesztem tekintetében. Nem értem, hogy tudtam eddig nélküle létezni.
Lassan közelebb léptem hozzá és kisimítottam egy huncutul kacskaringózó tincset arcából.
Olyan gyönyörű volt és törékeny szinte nem mertem magamhoz ölelni.
-          Gyönyörű vagy…- mondtam, de hangom szinte elcsuklott.
Nem válaszolt, csak halványan elmosolyodott. Ahogy én őt, úgy ő engem nézett. Nem értettem miért talál olyan érdekesnek… Csak egy boxer volt rajtam, de az én látványom cseppet sem lehet olyan szívmelengető, mint nekem az övé.
Még mindig engem nézett és közben beharapta alsó ajkait. Közelebb léptem hozzá és lágyan megcsókoltam. Annyira más volt így… Mintha most csókolnám először, mintha legszebb álmaim válnának valóra egy tökéletes szépséggel, a nagy szerelemmel.
Feneke alá nyúltam és óvatosan felemeltem. Lábait derekam köré kulcsolta és csókunk közben végigsimított gerincem vonalán. Egyetlen érintésére borzongás futott végig testemen.
Az ágyhoz sétáltam és óvatosan leültem ezzel őt is az ölembe emelve.





50. Rész


/Kristen szemszöge/


Könnyű álommentes éjszakám után az ébredés is édes volt.
Rob a hajam simogatta ezek szerint korábban ébredt, mint én. Szemem nem nyitottam ki azonnal, de csókot leheltem mellkasára, mire keze hajamról arcomra csúszott és ujjaival lágyan végigsimított ajkam vonalán.
Elmosolyodtam és kinyitottam szemem. Arca mosolygós volt és szinte ragyogott a reggeli napfényben. Hófehér fogai kivillantak , szinte hunyorgásra késztett.
-          Jó reggelt- mondta még mindig mosolyogva és én addig tornásztam magam felfelé míg végül apró csókot leheltem szájára.
Kihasználva közelségem magához húzott és most ő csókolt meg, de olyan érzékien, hogy legszívesebben újrajátszottam volna az este pillanatait.
-          Mennyi az idő?
-          Még csak reggel hét.
-          Hányra kell bemenned?
-          10-kor tartom az első órám, úgy hogy még ráérek. És neked hánytól vannak ma óráid?
-          Kilenctől, de miattad nagyon szívesen lemondok az elsőről.- mondtam szinte nevetve.
-          Ezt most elleneznem kellene ugye?- kérdezte csibészen.
-          A legkevésbé sem.- mondta és kezemmel végigsimítottam testén.
-          Mit is mondtál tegnap a közös fürdésről?- kérdezte miközben végigfuttatta ujjait tarkómtól egészen csípőm vonaláig.
-          Azt, hogy annak is eljön az ideje.- mondtam miközben végigsimítottam combja belső ívén, melytől összerezzent.
-          Megyek megcsinálom a fürdőt- mondta és egy utolsó csók után kimászott az ágyból.
Ajkam harapdáltam ahogy teljes meztelen valójában bevonult a fürdőbe. Nyújtóztam egy nagyot és arra gondoltam, hogy így utólag teljesen feleslegesen idegesítettem magam tegnap. Annyira tökéletes volt minden. Csak az kellett, hogy bízzak benne és magamban is.
Eszembe sem jutott, hogy esetleg megbántom titkolózásommal, de ezek után ilyen dolgokra is oda kell figyelem, mert boldognak szeretném őt tudni, és ha ő boldog én is az vagyok.
Gondoltam amíg ő a fürdőt készíti én fogat mosok, ezért kiszálltam az ágyból és valami megfelelő ruhanemű után kutattam. Benéztem a szekrénybe és találtam is egy inget, amely minden bizonnyal Robé volt. Annyira finom volt az illata… Eddig nem is tűnt fel, hogy Rob ennyivel magasabb nálam. Az ing combközépig ért, de ez így pont megfelelő volt.
Talán butaság felöltözni, de mégsem akartam pucéran mászkálni előtte… Azért az ember nem tud ilyen gyorsan megszabadulni a szégyenlősségtől, még akkor sem ha épp tegnap este….
Egyfolytában mosoly futott az arcomra akárhányszor azokra a pillanatokra gondoltam. Szinte újra éreztem, ahogy simogat, ahogy csókol, ahogy kényeztet…
Arcomhoz emeltem az inget és újra beszívtam édeskeserű illatát.
Beléptem a fürdőbe, a kádba már folyt a víz, és habos foltok mutatták, hogy nem akármilyen fürdőben lesz részem.
Tegnap annyira izgultam, hogy szinte rá sem tudtam csodálkozni eme gyönyörű helységre. A fürdő hatalmas volt. A zuhanyzókabin vagy négyszemélyes  a tér közepén meg egy hatalmas aranyozott kád állt, amely szinte csalogatta a betévedőt. A kád szélén dekorgyertyák sorakoztak, de ez nem akadályozott meg abban, hogy meggyújtsam őket.
Rob, aki úgy tűnik ugyanarra gondolt, mint én épp a fogát mosta. Mögé settenkedtem és átöleltem.
-          Van egy felesleges fogkeféd?- kérdeztem, mire odaadott egy gondosan előkészített halvány piros fogkefét.
A közös fogmosás inkább sikerül viccesre, mint romantikusra, ugyanis a tükörben folyton egymást néztük és mindenféle humoros figurát bedobtunk. A végén pedig persze jól összefogkrémeztük egymást.
Ahogy végeztünk Rob megtörölte az arcát és az enyémet majd lopott egy csókot miközben azon kezdett bosszankodni, hogy van némi különbség kettőnk öltözöttsége között.
-          Nagyon szexi vagy az ingemben, de számomra még csábítóbb amikor nélküle mutatkozol- mondta szexi mosollyal és máris a gombokkal kezdett babrálni.
Kezeim mellkasán pihentettem mindeközben és eszembe jutott, hogy van amit igen is jól csinálok és ezzel talán még jobban feltámaszthatom vágyát.
Amikor az utolsó gombom is kigombolta kicsit elpirultam, de visszafogtam minden takargatásra irányuló késztetést.
Éhes oroszlánként vizslatta meztelen testem és élveztem ahogy kitűntetett figyelmével.
Ha őt néztem, miközben engem nézett szépnek éreztem magam, ízig vérig nőnek.
-          Mit szólnál hozzá, ha megmasszíroználak?- kérdeztem csábosan…
-          Csak akkor ha én is megmasszírozhatlak…
-          Nem is tudtam, hogy te is értesz hozzá- nevettem rá.
-          Nem mondtam, hogy a válladat akarom megmasszírozni.- nevetett és kacsintott egyet, miközben a kád felé indultunk.
A borzongás már erre az egy mondatára is végigfutott testemen.
A vizet éppen idejében zártuk el, a hab is sűrű volt és hófehér. Rob már a kádban ült, amikor én még csak a kád szélénél jártam. Úgy gondoltam így kényelmesebben hozzáférek vállaihoz.



/Robert szemszöge/


Ahogy Kristen ujjai bőrömhöz értek egyből felkeltette vágyam, aztán amikor belemelegedett azt hittem ott helyben magamra rántom. Finom kis kezében akkora erő lapult, hogy szó szerint kényeztette testem minden mozdulatával. Kicsit fájt a nyakszírtem környéke, amit ő természetesen nem tudhatott, de mégis kitapogatta azt a területet. Addig ügyködött amíg kimasszírozta belőlem a csomót és ha lehet, még jobban éreztem magam.
Felé fordultam, egyik kezemmel fenekét másikkal combját fogva behúztam a vízbe.
Bőre borsózni kezdett, ezek szerint jó melegre sikerült a fürdő. Keze a víz alatt combomra siklott és én vissza fojtottam lélegzetem. Az ölembe helyezkedett szembe velem, testünk olyan szorosan simult össze, hogy kiszorítottunk magunk közül minden egyes vízcseppet.
Kezembe folyattam a tusfürdőt és nyakától elindulva végigsimítottam puha bőrén.
Kris ajkai enyhén szétnyíltak, annyira szexi volt, és érzéki, hogy nem bírtam sokáig összpontosítani feladatomra. Kezem a mellre siklott, ajka pedig mindenközben nyakam ostromolta. Imádtam ahogy finoman puhatolózva indult el állam alatt, miközben haja az arcom simogatta én pedig ujjaim közt tincsét csavargattam.
Kezei lejjebb tévedtek testemen, és megállapodtak legérzékenyebb pontomon. Hirtelen felkaptam fejem és szemébe néztem. Vágytól égő tekintete szinte megperzselt.
Kezem még mindig mellét kényeztette, de most nem bírtam tovább ellenállni a késztetésnek, hogy ajkammal ízlelhessem selyembőrét. Tapasztalatlanságához képest pontosan tudta, hogy mit és hogyan kell csinálnia ahhoz, hogy a végletekig az őrületbe kergessen. Nem akartam adósa maradni, és megkezdtem a beígért masszírozást.
Teste izzott és ez csak tovább növelte vágyam. Kristen enyhén megugrott ahogy kezem mozgásba lendült, de aztán olyan dolgokat kezdett művelni, hogy szinte nem bírtam tovább visszafogni magam. Keze és csípője egyszerre lendült, ajkai megtalálták enyémeket és olyan vadul csókoltuk egymást, hogy a testünk által felvert hullámok eloltották az egyik gyertyát.
Megfogta őt kényeztető kezem, és félretolta, majd teste megemelkedett .. A következő pillanatban felnyögtem.
A forróság mely ölemben támadt olyan váratlan volt, hogy nem bírtam kontrolálni hangom.
Csípője azonnal mozgásba lendült vérem pedig lüktetve száguldott testemben. Kristen teste csábítóan gyöngyözött a vízcseppektők és kezeim közt mozgó alakja gazella kecsességével párosulva olyan természetfeletti szépséggel ruházta fel szememben, hogy azt hittem egy másik univerzumba kerültem. Nem bírtam visszafogni hangom és élveztem ahogy nőies sikolyai minden rásegítő mozdulatomra egyre gyakrabban törnek elő belőle.
Addig nyújtottuk az élvezeteket mígnem a kielégülés pillanata szinte kegyelmező vég volt és hosszú percekig tartó gyönyört hozott magával.
Ez volt életem legszebb reggele és tudtam, hogy a mai nap folyamán nem tudok majd mosolygás nélkül szerelmemre tekinteni…
Vállamon pihegett, de én még nem hagytam el testét. Ennél közelebb nem is lehetnénk egymáshoz…
A ránk váró énekóra még oly távoliak tűnt, hogy ki is űztem a gondolatot fejemből.
Most még csak ketten voltunk, szerelemben és kielégülve… A víz lágyan ölelte körbe testünket, miközben mi egymás testét óvtuk sajátunkkal.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése