A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. március 20., szombat

UTOLSÓ RÉSZ





Nah remélem büszkék vagytok rám, mert 10 oldalt írtam nektek és őszintén szólva nagyon izgulok, hogy mit szóltok hozzá. Sosem izgultam ennyire egy rész előtt. Szeretném megköszönni nektek, hogy velem voltatok a történet alatt, és remélem maradtok is, ha kezdek egy következőt. Annyira hálás vagyok... Minden olvasónak, rendszeres olvasónak, kommentezőnek. Miattatok érdemes csinálni, mert ha ti nem olvastok és támogattok, akkor semmi értelme sincs az egésznek. Szeretlek titeket és KÖSZÖNÖM! (L)



Stewson befejező rész



33. Rész





/Robert szemszöge/



Egyszerre éreztem magam mélységes pokolban és felséges mennyben. Hihetetlen volt számomra, hogy az elmúlt két hónap mérhetetlen fájdalma mind-mind csak egy mocskos hazugság végeredménye volt. Szegény Kristen. Annyira mocskos és aljas voltam vele, pedig ő semmiről sem tehetett. Meg kell őt találnom minél előbb és helyrehozni ezt a hibát. Talán még nem késő. Négy és fél hónapos terhes te jó ég! Az apaság gondolata annyira boldoggá tett, elképzeltem ahogy békésen élünk, mint egy szerető család, Kriten a babánk és én. Hogy gondolhatta, hogy ezért mérges lennék rá!?

Meg kell találnom!

Felhívtam az apját, de úgy tűnik fedezi, mert elég furcsa volt és semmit sem árult el. John mindig furcsa ember volt, de pozitívan furcsa. Egyből elfogadott engem, mint Kristen barátját. Úgy bánt velem, mint valódi családtaggal és nagyon jól kijöttünk egymással. Az öreg mindig megtudott nevettetni, már az első találkozás után tudtam, hogy kitől örökölte Kristen a természetét.

Ashleetől megtudtm, hogy már mindenkit körbetelefonált, hogy megtalálja Kristent de semmi. Azt is megtudtam, hogy hozzám hogy jutott el.

Na igen… Ashlee… Hogy lehettem ilyen hülye. Ő az egyik legjobb barátom és mégis annak a hülye ribancnak hittem, aki csak beakart hálózni. Tuti, hogy ezt nem ússza meg.

Úgy döntöttünk hazarepülünk. Nem bírtam tovább várni, most hogy minden világossá vált. Az itteni forgatáson a munka nagy részét már úgyis elvégeztem, de ha nem így lett volna, most az sem tarthatott volna fel.

Másnap a gépről leszállva hatalmas tömeg fogadott.

Nem az újságírók hada, szerencsére sikerült mindent titokban tartanunk, hanem a valódi barátaim, akiket Ash vészhelyzet címszóval körbetelefonált.

Ott volt Nikki, Kellan, Chris, Katherin, Stepheine, Taylor, Peter,Elizabeth, Cam, Rachelle, Edi, Sarah, Billy, Anna, Michael, Justin, Dakota… Az összes igazi barátom, akik New York-i családomat jelentették.

Nagyon meglepődtem. Annyira örültem nekik, hogy egy pillanatig el is felejtettem, hogy miét is vannak itt.

Mindenki megölelt, majd beültünk egy közeli kávézóba, ahol mondanom sem kell mekkorát néztek a pultosok, amikor bevonultunk.

Mindent elmeséltünk nekik, és persze az összes ember egytől egyig elvolt hűlve azon, hogy szokás szerint mennyire hülyék vagyunk Krissel. Na meg ezután mindenki még jobban várta a forgatás napját, hogy újra találkozhassanak a Twilight kis ribanc Leah-jával.

Most, hogy kis családom is tisztában volt a törtnettel egy kicsit megkönnyebbültem, de a fő probléma még megoldásra várt. hol lehet Kristen Stewart?

Éppen magamba fordulva gondolkodtam azon, hogy mit lehetne tenni, amikor hirtelen nagy zajra és nyüzsgésre lettem figyelmes.

Felnéztem és valósággal elámultam. Az nagyjából 20 ember egyszerre kapta elő a telefonját és kezdte tárcsázni a különféle ismerősöket és kitudja még milyen embereket.

Elképesztő.

Honnan van ezeknek ennyi kapcsolatuk? Már megint rosszul csináltam valamit, nevettem magamban. Az én egyetlen kapcsolatom nagyjából a sarki pizzásig terjedt.

Kikértem egy sört és próbáltam kivenni, a hatalmas hangzavarból, hogy van-e valahol valami eredmény.

Sehol semmi.

Egy valamivel még nem próbálkoztunk. Krsiten mamája. Elvileg ő sem tudja, hogy hol van Krsiten, de talán ő kihúzhatná Johnból.

Felhívtam pár csörgés után fel is vette.

- Á Rob! Régen hallottalak!

- Szia Jules tudnál nekem segíteni?

- Az attól függ, hogy miben, de neked persze, hogy örömmel segítek, tudod, hogy imádom a kis pofidat!

- Reméltem, hogy ezt mondod. Tudnom kell, hogy hol van Kristen, ha bármit tudsz róla kérlek mond el!

- John nekem sem árult el semmit, de az biztos, hogy ő tudja. Szerintem keresd fel személyesen, neked sosem tudott ellenállni.

- Kösz MamaStew. Szia.

- Szia drágám! Ha megtalálod a szökevény lányom, üzenem neki, hogy nagy bajban van!

Mindenki végighallgatta beszélgetésemet reménybeli leendő anyósommal majd felcsigázva újra telefonálni kezdtek…

Te jó ég mi lesz ebből?

Kellan az egyik haverjától szerzett egy buszt, valamint nagyjából 10 magánnyomozó dolgozott egyszerre az ügyön… Ez lett belőle.

Annyira izgatott és hálás voltam, de a félelem is mardosta a lelkem Mi lesz ha megtaláljuk Kristent, de nem bocsájt meg nekem? Vagy ha valami baja esett… Belegondolni is szörnyű volt.

Buszba szálltunk. Valódi luxusjármű volt, nem állítom, hogy nem kelltettünk vele feltűnést.

A busz hangulata egyszerre feszült nyüzsgő, vidám és gondterhelt.

El sem akartam hinni, hogy én ennek az egésznek a részét képezem. Mintha egy buborékból szemléltem volna az egész világot.

A buborékon belül ott voltak a kétségeim, az aggodalmaim, a Kristen elvesztése miatt érzet félelem, és a keserű önmarcangolás mérhetetlen hülyeségem miatt.

A buborékon kívül azonban zajlott az élet, kezdtem azt hinni, hogy barátaim a telefonjaik és kapcsolataik segítségével megválthatnák az egész világot.

Éreztem, hogy valaki átszakítja a „buborékomat” és jó erősen hátba vág.

Ez csak egy ember lehet, Kellan.

Drága „bátyám” leült mellém, hogy ellásson pár jó tanáccsal.

- Figyelj Rob szerintem nincs miért aggódnod. Én nem ismerem Kris apját, de tuti, hyg egyetlen bájvigyorral leveszed majd a lábáról. Ha ez nem jön össze, majd elcsábítod, úgyis játszottál már homokost, tudod hogy kell bepasizni. :D

Kellan annyira vigyorgott, hogy kedvem lett volna puszta szeretetből letörölni a vigyort a képéről.

Kellan nem törődve a veszéllyel csak folytatta tovább a gondos bátyó szerepet.

.- Ha megtaláljuk Kristent majd magatokra hagyunk titeket egy kicsit, gondolj bele: adott két nimfomániás fiatal, meg négy hónap totál szűzies életmód mi lesz ennek az eredménye?

Na jó nem írtam tovább elkellet mosolyodnom. Tudtam, hogy Kellan is aggódik, de mindenkit próbál megnyugtatni. Szerettük ezt a nagy medvét.

Valódi csupaszív ember, aki ott van ha szükség van rá, na jó néha akkor is ha nem.

Amikor Kellan látta, hogy a kis akciója célba ért, testvériesen megölelt és távozás közben azért nem tudta kihagyni a zsibbasztó vállon veregetést.

Leparkoltunk John háza előtt. Tudtam, hogy nem fog örülni a rengeteg színésznek a szépen nyírt pázsitján, de reméltem, hogy csak ez lesz a legnagyobb probléma.

Láttam, hogy az öreg kijön az ajtón é végigmér a kis csapatot, aztán int egyet ezzel tudtunkra adva, hogy szabad a bemenetel.

Mindenki csendben maradt, ami így hirtelen nagyon vészjóslónak tűnt a buszon uralkodó hangulat után.

Úgy PapaStew nem zavartatja magát mire minden egyes ember beért az ajtón ő már a nappali kanapéján olvasta a napi újságot.

A kis csapat beözönlött a helyiségbe középre tuszkolva engem, mint szószólót.

Sosem tartottam ettől a férfitól, mindig jó barátságban szinte apa-fia viszonyban voltunk, most mégis úgy éreztem magam, mint egy szemétláda, aki elárulta és becsapta őt, majd idejön szívességet kérni.

Összeszedtem minden bátorságom, megköszörültem a torkom és kiböktem végre a legfontosabb kérdést, amiért idejöttünk.

- John… Krsitent keressük. reméltük, hogy te megtudod mondani, hogy hol van.

- Tudo, hogy hol a lányom, de megkért rá, hogy senkinek se áruljam el. ha jól sejtem pont rátok gondolt, és főleg rád, Robert.

- Kérlek John! Félreértés történt! Átvertek engem és elhitették velem, hogy Kristen megcsalt, de már minden kiderült és szeretnék mindent tisztázni vele és bocsánatot kérni!

- Hm… Érdekes. Biztos vagy benne, hogy mindent tudsz Rob?

- Tudom, hogy terhes. Hogy gyerekünk lesz.

John mindvégig átható tekintettel vizsgált szeme olyan volt, mint egy röntgensugár.

Pillantása kifürkészhetetlen marat. Semmilyen érzelmet nem mutatott.

Minden kérdése tényszerű és tárgyilagos volt.

Körbenéztem és barátaim arca pontosan olyan volt, mint sajátom.

Értetlenséget és feszültséggel teli várakozást sugárzott.

John is követte pillantásom.

- Szép kis sereget gyűjtöttél össze. Ők a barátaitok?

- Igen kollégák barátok, a családunk.

- Robert még egyszer megkérdezem, hogy mindent tudsz?

Nem értettem mit akar, elmondtam mindent amit tudok… Arckifejezése bosszússá vált értetlenségemet látva, de nem tudtam rájönni, hogy mire gondol.

- Nem értelek John. Mit vársz el tőlem? Mit kellene tudnom?

A tenyerem izzadni kezdett.

- Tudod szeretni Kristent akár életed végéig? Megtudod őt védeni? Feltudod nevelni a gyereketeket? Megtudsz adni mindent amire szüksége van?

- Igen John. Szeretem Kristent vele képzelem el a jövőmet, már most szeretem a születendő gyermekünket és a legtöbb amire vágyom, hogy megadhassak nekik mindent amire csak szükségük lehet.

- Értem. – John arckifejezése még mindig kétségbeejtő volt.

- De egy dolgot biztosan nem tudsz Pattinson….

- Mit?- Csalódottság lett úrrá rajtam… Nem fogja elárulni, ez az ember már elhatározta, hogy hallgat és csak játszik velem. Nem válaszolt így újra megkérdeztem…

- Mit nem tudok John?

- Azt, hogy hol élt a nagymamám…

Mi? Hát honnan tudnám? Te jó ég és miért fontos ez nekem? Nikkiék is zúgolódni kezdtek, nem értették, hogy mi ez az egész.

John felállt, elővett egy térképet, majd hozzám vágta.

- Nyisd ki!

Kinyitottam, bár nem értettem milyen ádáz játékot űz velem.

A térképre nézve egyből feltűnt egy vastag piros filccel bekarikázott rész.

A kör fölé pedig, egy üzenet nekem.

„ Pattinson mit állsz még itt takarodj a lányomhoz”

Nem akartam hinni a szememnek…

Felnéztem Johnra aki már alig bírta visszafojtani kitörni készülő nevetését.

Odamentem hozzá és megöleltem.

A többiek még mindig szájtátva bámultak ránk ezért megmutattam nekik a térképet.

Ahogy felfogták, hogy megvan a válasz amiért jöttünk, és leesett nekik, hogy ez a vén róka mindenkit csúnyán beetetett olyan harsányan kezdtek nevetni, hogy zengett tőlük az egész ház.

A lányok megölelték a fiúk kezet fogtak vele, de valahogy mindenki a szívébe zárta Kristen apját. Ők is kimondták, amit én már régóta tudtam, hogy Kristen igazi apja-lánya.

Kristen… A félelem újra hatalmába kerített, de már akadt egy cseppnyi remény.

A térkép alapján az út vagy 4 órásnak ígérkezett, de Kellan odaadta az útitervet a sofőrnek és rászólt, hogy húzzon bele!


/Krsiten szemszöge/



A napok csak teltek és a szenvedésem egy cseppet sem enyhült. Folyton rémképek gyötörtek, Robról a babáról mindenről.

Az egyetlen vigaszom a szomszéd hölgy volt, aki lassan többet volt nálam, mint a saját házában. Mint kiderült ő volt az, aki gondozta a házat a nagymamám halála után.

Neki nem volt unokája, a lánya pedig másik országban élt így nagyon magányos volt.

Nem bántam, hogy velem volt, legalább nem voltam annyira magányos.

A kicsit azonban nagyon féltettem, elég sokszor voltam rosszul, és görcsölt a hasam. Féltem, hogy valami baj lesz vele.

Nem akartam elveszíteni. ő volt az egyetlen az életemben. Csak érte éltem.

A napok hetek nagyon lassan teltek, de egyáltalán nem bántam. Nem akartam tudni senkiről és semmiről.


/Robert szemszöge/



A buszút nagyon lassan telt, különböző rémképzetek gyötörtek.

Amikor a busz végre megállt, idegességem a tetőfokára hágott.

A buszról leszállva a kellemes virágillat és friss levegő kicsit enyhítették idegeim.

A ház amely előtt leparkoltunk, nagyon családias volt és az idő sem hagyott rajta sok nyomot.

A kis csapat minden tagja érdeklődéssel és izgalommal figyelte minden mozdulatom.

Csengettem.

Egy idősebb nő nyitott ajtót, megijedtem, azt hittem rossz helyen járunk.

- Jó napot… Kristen Stewartot keresem.

- Kristen ilyenkor mindig az utca végében lévő kis parkban szokott időzni, ott biztosan megtalálja fiatalember.

- Köszönöm.

Alig tudtam megszólalni. Egy utcányira vagyok tőle.

Egyedül kellett odamennem, az idegen hölgy szerencsére volt olyan kedves és beinvitálta a többieket. Mindenki megértette, hogy csak idáig kísérhettek.

Innen nekem kell tovább mennem.

Peter atyailag megölelt sok sikert kívánva.

Nem akartam busszal menni, gyalog indultam el.

Minden lépésnek ereje volt, ahogy egyre közelebb és közelebb vitt célom felé.

Már láttam a parkot ott zöldellett nem is olyan távol.

Az idő napos volt bár elég hűvös.

A park kicsi volt, nem volt benne nehéz megtalálni valakit.

Megálltam a szélénél és körülnéztem.

Szinte azonnal megláttam őt, vonzotta a tekintetem.

Ott ült egy hintán, szemei a távolba meredtek.

Már innen messziről is annyira szomorúnak és magányosnak tűnt, hogy belesajdult a szívem.

Hosszú, barna kabátját néha-néha felkapta a feltámadó szél.

Elindultam felé, a szívem a torkomban dobogott.



/ Kristen szemszöge/



Nem volt olyan pillanat amikor ne jutott volna eszembe. Viszonylag rövid idő alatt szörnyű veszteségek sora kínzott, nem sok kiutat láttam ebből a pokolból.

Még mindig visszarémlettek szavai…. ha akartam, ha nem, folyamatosan viszhangoztak fejemben.

„Nem akarlak többé látni, hallani, még a létezésed is kiverem a fejemből, ha kell.

Undorító vagy, gyűlöllek! Sajnálom, hogy valaha is közöm volt hozzád. „

Ismét egy könnycsepp jelent meg arcomon, pedig megfogadtam, hogy soha többet nem sírok miatta.

A szél furcsa illatot hozott. Ahogy beleszagoltam a levegőbe, egyre többet és többet akartam érezni ebből az illatból.

Olyan ismerős volt és annyira szívszorító egyben, mint egy boldog kor letűnni látszó fájdalmas emléke.

Mozgásra lettem figyelmes, önkéntelenül is felnéztem.

Nem az nem lehet… Mit keres itt, nem akarom, hogy felszakítsa minden sebem nem!

Felálltam, majd hátrálni, sőt futni kezdtem.

Futni minden erőmmel ezelől a pokoli rémkép elől.

Nem voltam biztos benne, hogy az elmém tréfál meg csúf módon, de azt tudtam, hogy el kell tűnnöm fájdalmam okozója elől.

Hallottam ahogy nevem kiáltja, a hangját hallani olyan volt, mintha egy puskagolyó süvítene el fülem mellett.

Nem volt menekvés. Éreztem ahogy erős karok ragadnak meg és kényszerítenek maradásra.

Kiáltani sőt üvölteni szerettem volna, de csak gyenge küszködés hangjai, s a néma zokogás volt az, amely számat elhagyta.

Minden erőm elszállt, állni sem bírtam tovább, lábaim felmondták a szolgálatot.



/Robert szemszöge/



Megijedtem heves reakcióján, de nem engedhettem el. Ha most elengedem, azzal a biztos magányba taszítom mindkettőnket.

Olyan gyorsan futottam, mit még soha.

Hozzáérni olyan volt, mintha egy délibábot érintenél.

Csodálatos.

Éreztem, hogy a nagy erőlködés kezd megszűnni, de ez a hirtelen jött gyengeség aggasztóbb volt, mint a heves ellenállás.

Nagyon fájt, hogy olyan volta számára, mint egy rémálom, egy alávaló szörnyeteg aki csak a szenvedést jelenti számára.

Biztosan tartottam, aztán leereszkedtem vele a fűbe.

Még itt sem mertem elengedni, attól féltem amint teheti felpattan és eltűnik.

- Kristen kérlek hallgass meg! Nagyon szeretlek, és sosem akartalak megbántani.

Nem reagált, rám sem nézett.

Folytatnom kellett, elkellett neki mondanom mindent, hogy aztán az igazság teljes tudatában ítélkezhessen.

- Láttam a képet az újságban amin mással csókolózol, beszéltem Juliával telefonon, aki aljas módon azt hazudta nekem, hogy ez mind igaz, és hogy már régóta megcsalsz csak mindenki fedez neked. Utána mentem el hozzád… és… és …mondtam ki azokat a szavakat amik miatt azóta is átkozom magam. Kristen annyira sajnálom. Megszakítottam mindenkivel a kapcsolatot, mert azt hittem, hogy átvágtak ők is. Szerencsére Ashlee kinyomozta, hogy hol vagyok és megkeresett. Nagyon bunkó voltam vele, de rám erőszakolta az igazságot, majd ketten együtt már könnyen összetettük, hogy mi is történt. Utána elmentünk apukádhoz és… Megtudtuk, hogy hol vagy. Kristen kérlek! Tudom,hogy nem ez az első hülyeség amit elkövettem, de ez a legnagyobb. Kérlek! Szeretném ha összeházasodnánk és együtt nevelnénk a picit! Nagyon örültem amikor megtudtam, hogy gyerekünk lesz és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó szülők leszünk. Kristen én nagyon szeretlek!

Éreztem ahogy a „pici” szónál kicsit megrándul. Nem tudtam mást mondani. Egyszerűen szeretem és ha most visszautasít akkor vége az életemnek. Nincs másik igazi, csak egy, és az Kristen.

Megmozdult, majd felállt. Nem tartottam vissza, nem tarthattam.

Felém fordult. Most először nézett a szemembe.

Annyira gyönyörű a szeme ég és tenger keveréke.

- Elmehetsz Rob. A baba elment. Nem kell elvenned és velem lenned.

Nem! Ez nem lehet. Megint elvetélt, az én hibámból!

Elhagyni őt? Nem!

- Nem Kristen! Kérlek! Annyira sajnálom! Az én hibámból vetéltél el! pedig ha tudnád menyire szerettem volna…. Hogy mennyire szeretlek!

Kérlek bocsáss meg!

Nem bírtam már tovább. A csalódottság a bánat, a veszteség és csalódottság akkora erővel törtek rám, hogy szinte bőgtem és könyörögtem egyszerre.

Ennyire alárendelt szerepben még sosem voltam, de hát tiltsd meg egy fuldoklónak, hogy levegőért kiáltson!

Azt hittem Kristen szó nélkül elsétál…. Megérdemeltem volna, de ő közelebb jött és mélyen a szemembe nézett.

Könnyeimen keresztül alig láttam valamit a világból, de a tekintete mindenen átperzselt.

- Rob… Ne sírj. Inkább mutatok valamit.

Nem láttam pontosan mit csinál, de aztán megfogta a kezem és becsúsztatta a kabátja alá.

Szemeim felpattantak. Másik kezemmel megtöröltem a szemem, majd Kristenre néztem.

Ő csak mosolygott.

Lenéztem a felületre amelye kezem érintett.

Letérdeltem Kristen elé, majd csókot leheltem pocakjára.

- Most már kvittek vagyunk- mondta.

Nekem nem volt több mondanivalóm, azonnal megcsókoltam és az ölembe véve vittem végig az utcán, mert biztos voltam benne, hogy többet nem fogom elengedni.



/ Ashlee szemszöge/



Mondanom sem kell mekkora volt az öröm, amikor megláttuk Robot belépni az ajtón, Kristennel a karjában.

Hát még Kris menyire meglepődött amikor meglátott minket.

Elsírta magát, majd megadóan végighallgatta a sok korhálást amit tőlünk kapott aztán persze mindnyájan megöleltük és a pocaksimogatást sem úszta meg.

Szép kis pocakja volt már, a szemem előtt kibontakozóban voltak a nagyvárosban található kismamaboltok és kismamaruhák. Ha jó láttam Nikki is erre gondolt, mert nagyon csillogott a szeme.

Hazaérve egyből tervezgetni kezdtünk.



Az esküvő



Eltudjátok képzelni mekkora meló dugdosni ezt a két embert amint az esküvőhöz szükséges papírokat és egyebeket intézik?

Nem volt egyszerű. A dátum június 2. És a napok vészesen fogynak. Kibéreltünk egy birtokot ahol fehér sátrakat állítunk fel.

A vendéglista nagyjából száz fő. Csak semmi felhajtás. Kizárólag a barátok és családtagok.

Nikkivel alaposan megszerveztünk mindent, persze ha rajtunk múlik világraszóló esküvőt csinálunk, de most Kristen és Robert kedvében kellett járnunk.

Kellan egy szivarpulttal járult hozzá a ceremóniához, a zenét pedig Rob barátai fogják szolgáltatni.

Elérkezett a nagy nap, és mindenki ideges. Jules a pincérekkel kiabál, hogy mit hogyan csináljanak, John pedig a pappal borozgat. Na szép, mondhatom. Rob Kellant kérte fel vőfélynek így ő éppen a tükör előtt gyakorol.

Mi Kristenben próbáljuk tartani a lelket. Sosem gondoltam volna, hoyg ez a lány ennyire ideges tud lenni.

Kezdődik.

Az egyik koszorúslány helyét elfoglalva várom, hogy megtörténjen végre a csoda, amelyre mindenki oly régóta vár.

Rob már a helyén, látszik rajta, hogy nagyon izgatott, mert egyfolytában a hajába túr.

Ha ezt most Kristen csinálná abból katasztrófa lenne.

Zene… olyan gyönyörű ez a muzsika. Joh megjelent a sorok végében, és elindult.

Kristen mellette lépked, olyan gyönyörű. A ruha egyszerre tükrözi nőiességét és vadságát.

Elöl felvágott, mutatja karcsú lábait, hátul gyönyörűen siklik utána. Olyan, mint egy hercegnő.

A haja laza kontyban kezdődik, majd hátul laza hullámokban omlik hátára.

Elöl pár tincs szabadon lóg amelyekkel most a szellő játszadozik.

A pillantása fenséges és meghatott. Egy pontra néz. Egyenesen Rob szemébe, és édesen mosolyog.

Rob meghatottan áll és úgy néz kedvesére, mintha egy káprázatos látomás lenne.

Megállnak egymás mellett, és John a lánya kezét Robéba helyezi.

A pap beszélni kezd, Jules meg sírni… Valójában én is könnyezem és mindeni zsebkendőt szorongat.

Kellan férfiasan az ég felé emelte tekintetét, ezek szerint még a nagy mackót is meghatotta ez a jelenet.

Most felhúzzák a gyűrűt s közben örök szerelmet és hűséget fogadnak.

Annyira gyönyörűek, szerelmük gyümölcse meg már útban. Nem is lehetne ennél tökéletesebb.

A ruha pedig teljesen elrejti Kristen pocakját, Nikki terveztette.

Amikor megcsókolták egymást mindenki üdvrivalgásban tört ki.

Minden annyira fantasztikus.


/Robert szemszöge/



Kristen, az esküvő, a lakodalom minden olyan volt, mint egy valóra vált álom.

Azt hiszem joggal mondhatom, hogy ez olyan, mint egy valóra vált álom.

Nagyon jó szórakoztunk a többiekkel, amikor Kris a tortát nem a számba tette, hanem az arcomba nyomta, vagy amikor a harisnyakötőjét húztam le a fogammal. Mondjuk úgy kicsit rájátszottam így libabőrös lett közben és elpirult.

Aztán persze megtorolta amikor a tojást kellett végigvezetnie az egyik lábszáramtól a másikig.

Nagyon jó volt ez a nap, de a kedvenc, várva-várt része még csak most következett.

Kristen nem tudta, hogy hová viszem, nem tudta hol tölti a nászéjszakánkat.

Elköszöntünk mindenkitől, majd kocsiba ültünk.



/ Kristen szemszöge/



Nem autóztunk sokat. De a szemem bekötötte, csak akkor vette le a kendőt amikor megérkeztünk.

Magam sem tudtam volna más helyet elképzelni. Azonnal megcsókoltam, nem bírtam tovább nélküle.

Annál a tónál voltunk ahová egyszer piknikezni jöttünk, aztán éjszakára is maradtunk.

Csodálatos volt az a nap. Most ismét itt vagyunk mint házaspár.

El sem tudtam hinni. én, feleség.

A faépület felé vettük az irányt majd egyszer csak…

.- Rob mit csinálsz?

- Úgy illik, hogy a férj ölben vigye át a küszöbön újdonsült aráját!

Bezárt az ajtót, majd letett az ágyra és megcsókolt.

- Ms Pattinson.- azzal újra megcsókol.

Elképzelni sem tudtam ekkora boldogságot.

Lassan kiszedte a csatokat és gyöngyöket a hajamból, majd lehántotta rólam fehér ruhám.

Émelyítően lassan csinálta, szinte égtem a vágytól.

Hajamba csókolt, majd a számat vette célba.

Fogvatartottam száját s közben levetkőztettem.

Megcsókoltam a nyakát, majd a mellkasát. Szinte extázisban voltam.

Birtokba vette melleim, majd egyre lejjebb haladt.

Pocakomra rengeteg csókot áldozott, de ezek a csókok nem csak nekem szóltak, hanem a parányi kis emberi lénynek, szerelmünk gyümölcsének.

Kényeztett tovább, míg azon kaptam magam, hogy magamra húzom, és minden erejét semmissé téve csípője köré fonom lábaim.

Egyesültünk újra és újra. Nem is tudom, hogy bírtam ki nélküle.

Tízszer ennyi szenvedést is képes lettem volna elviselni, ha tudom, hogy nemsokára ekkora boldogságban lesz részem.

Az álom már majdnem hajnalban nyomott el minket. nem tehettünk róla, egyszerűen nem bírtuk egy percre sem elszakadni egymástól.

Másnap délelőtt felébredtem, ott feküdtem a karjaiban szája szélén még alvás közben is mosoly bujkált. Egyik kezével szorosan ölelt míg másikat hasamon nyugtatta.

Éreztétek már, hogy ez egy tökéletes pillanat?

Ez az volt.

„ Ne álmodd az életed, hanem éld az álmod”



Útószó



Julia meghívást kapott az esküvőre, de érthetetlen okok miatt nem jött el.

Kristen és Robert avagy Mr és Ms Pattinson gyermeke jó egészségnek örvend és totálisan el van kényeztetve. Ha nem a boldog szülők kezében van, akkor vagy Kellan bácsi vagy Ashlee néni karjában csücsül és népes a rajongótábora. Az összes Twilghtos színészbarát naponta látogatja és elhalmozzák ajándékokkal.

„Közkívánatra ő játssza majd a 4. filmben Reneesmét.


25 megjegyzés:

  1. Ez...Ez...Ez... nem találok szavakat...A könnyim folnyak:) nagyon jo lett Angyalka(: Imádtam. Rob és az örökös aggódása, zavartsága és hülyesége hiányoznmi fog mint Kristen és a humorérzéke is(: Áhh nem tudom mit írjak teljesen ennek a hatása alatt vagyok (:

    Alig váromm már az új történetedet :D

    Puszi:Vivi

    VálaszTörlés
  2. Elsírtam magam!Először azt hittem Kristen tényleg elvetélt...juj!!!Csodálatos...tökéletes!Nem is tudok mit mondani..Kristennek sem tudtam!Nagyon nagyon örülök,hogy megismerhettelek titeket!!!Várom az új törit!Imádtam és téged is imádlak!Puszi:Ajna♥ (L)(L)

    VálaszTörlés
  3. Ez hihetetlen, eszméletlen! Kész én erre nem találok szavakat! :)
    Nagyon várom már az újabb történetedet, biztosan tudom, hogy az is nagyon nagyon jó lesz! Köszönöm, hogy részese lehettem és megosztottad velünk a tehetségedet! Csak így tovább! :)

    Csöre

    VálaszTörlés
  4. a francba mindenki megelőzött pedig az utolsó fejezetnél én akartam lenni az első kommentező.
    Angyalom nem is tudom, hogy mit kéne mondanom.
    Ez a legjobb fejezet, amit valaha írtál. Az összeset imádtam, de ez a kedvencem, semmi kétség. Tökéletes volt minden szempontból. Volt benne romantika, humor és még egy kis dráma is.
    Mikor azt mondta Kristen, hogy a baba elment... én is elhittem és együtt sírtam Robbal, de valahol mélyen tudtam, hogy nem tennél velem ilyet.
    Az esküvő... istenem tényleg nem tudok mit írni!
    Emlékszel a kommentemre, amin elsírtad magad?
    Na most azt kéne ide bemásolnom! Nem olvastam, hogy mit írtak előttem, de biztos leírtak már mindent :D
    Tökéletes befejezése volt ennek a felülmúlhatatlan történetnek.
    Sajnálom, hogy vége! Ki nem sajnálja? (költői kérdés xD ) De annak örülök, hogy olvashatom csodás írásodat, mert tehetséges író vagy. :)
    Hmm... a fejezetről nem tudok mást mondani, sőt a történetről se csak azt, hogy tökéletes!!!! ÉRTED? TÖKÉLETES SZÓVAL BEFOGHATOD! EZ ÍGY VAN ÉS KÉSZ!!!! :D Megszűnik az egyik morfiumom, de tudom, hogy csinálsz nekem másikat!
    Imádtam minden egyes fejezetet, mondatot, szót, karaktert.!
    Vedd úgy, hogy ez az első komment. :P
    Köszönöm, hogy olvashattam ezt a csodát :)
    Szeretlek Angyalkám <3
    Kristen

    VálaszTörlés
  5. IMÁDTAM IMÁDTAM IMÁDTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NAGYON JÓ LETT:)HÁT ANNÁL A RÉSZNÉL KICSIT BEPARÁZTAM AMIKOR KRISTEN AZT MONDTA HOGY ELVETÉLT.(NEM AZÉRT FÉLTEM HOGY ELVETÉLT MERT TUDTAM HOGY EZ NEM IGAZ HANEM ATTÓL HOGY MÉGSEM JÖNNEK ÖSSZE BÁR AZ LEHETETLENSÉG LETT VOLNA DE AKKOR IS)
    AZT A RÉSZT IMÁDTAM AMIKOR AZ ESKÜVŐN KELLÁN FELFELENÉZ HOGY KI NE BUGGYANJON A KÖNNYE:)
    ÉS A TIPIKUS KELLÁN BESZÓLÁSOK SEM HIÁNYOZTAK:)(Figyelj Rob szerintem nincs miért aggódnod. Én nem ismerem Kris apját, de tuti, hyg egyetlen bájvigyorral leveszed majd a lábáról. Ha ez nem jön össze, majd elcsábítod, úgyis játszottál már homokost, tudod hogy kell bepasizni. :D
    Ha megtaláljuk Kristent majd magatokra hagyunk titeket egy kicsit, gondolj bele: adott két nimfomániás fiatal, meg négy hónap totál szűzies életmód mi lesz ennek az eredménye?)KÉSZ AZ A CSÁKÓ:)
    AZ UTÓSZÓ IS NAGYON JÓ ÖTLET VOLT.ÉS NE FELETKEZZÜNK MEG A KÉPEKRŐL AZ ELEJÉN.
    VÁROM A KÖVETKEZŐ IROMÁNYOD.KIVÁNCSI VAGYOK MIRŐL ÍRSZ MAJD NEKÜNK.
    MILLIÓ PUSSZI:))))))))):)))))))):))))))):))))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett a befejezés!!! El is sírtam magam!!!:( Hiányozni fog a történet ! De annak nagyon örülök , hogy folytatod az írást!! Csak így tovább!!!:)
    Puszi: Lizi

    VálaszTörlés
  7. Szia.
    Nagyon jó fejezet lett, meg az egész történet is szuper lett :D Imádtam benne Robot, főleg itt az utolsóban :P Jajj egy pillanatra én is elhittem h Kristen elvetélt :( Bár nekem a vége kicsit furcsa lett, nem így képzeltem el a fejezet előtti képek alapján. Hanem h pl. leírod ahogy megszületik, meg egy kicsit milyen Kris és Rob élete a babával, nem hosszan, de ennél egy kicsit többet vártam volna róla. Na de ettől eltekintve a többi rész az jó lett :)

    Várom a következő töridet:)

    Pussz: Liloo

    VálaszTörlés
  8. Ez annyira de annyira gyönyörű volt.Még a vicces részeknél is bőgtem.De a sírás akkor hágott a tetőfokára amikor azt az idézetet olvastam mert nekem ezt gyakran szoktátok mondani.És most beláttam, hogy mennyire igazatok van.Egyszerűen nem találok rá szavakat mennyire szép lett.Még Kellan is meghatódott, na akkor mit mondjak én???
    Neked is köszönöm, hogy megírtad ezt a történetet nekünk.Már rutinszerűen jöttem mindig a blogodra figyelve van e friss.A történet csodálatos volt és te is az vagy!És tudom, hogy bármi amit a közeljövőben írni fogsz az is csodálatos lesz.De ezt a történetet a szívembe zárom és a kulcsot jó messze elhajítom.
    Se a történetet se téged nem feledlek!:)
    NAGYON SZERETLEK<3333

    VálaszTörlés
  9. Jajj, ez annyira szép volt :'( majdnem sírtam :D tényleg, ez annyira szép volt... tom, hogy már mondtam, de tényleg jó :D

    VálaszTörlés
  10. Nah azt hiszem most már sikerül összehoznom egy rendes komit,de ha még se előre is bocsi,de ez a Te hibád mert bőgök itt mint a csecsemő és valahogy nem is akar abba maradni.
    Úgy össze vetve az egész fejezet végig bőgtem ahogy Kitti,de annál az utolsó idézetnél kezdtem csak el rendesen! Annyira de annyira örülök h megismerhettelek titeket és olvashattam a történeteiteket! Nem is tudnám már úgy elképzelni a napjaim,h nem beszélek valamelyikőtökkel.így teljesek a napjaim.Nagyon köszönöm nektek!
    Ez a fejezet meg most már tuti h a kedvencem lesz! Volt benne minden és én mindenen sírtam nevettem vagy mind kettőt egyszerre! Itt ki is derült h az igazi barátok mindig kiállnak egymásért! Valahogy én nem hittem az el h Kristen elvetélt,nem tudom miért de nem....és nem is volt igaz! Milyen édes lehetett Rob mikor sírt!Nah és Kellan beszólásai! Nem fogok kiemelni több részletet mert az egész nagyon de nagyon tetszett és akkor az egészet bemásolhatnám! De azért még az esküvő...igen szép volt:) Az egész fejezet az volt!
    Nagyon a szivemhez nőt ez a történet és abban biztos vagyok,hogy többször is elfogom olvasni...mindig felviditott,ha éppen nem voltam a toppon! És ezért nagyon hálás vagyok! Nagyon várom a másikat is! Biztos vagyok benne h azt is szeretni fogom. És nem vagyok elfogult,ebben biztos vagyok!
    Szeretlek Angyalom...♥
    puszii Orsi

    VálaszTörlés
  11. Ez..eezzz eszméletlenül..fantasztikus lett. Teljesen meghatódtam.
    Gratulálok Angyalka!
    Teljen beleéli magát az ember. É mikor újra találkoznak :) áhhh nekem nagyon teccett.
    Megérte az a 10 oldal!
    Annyira sajnálom, hogy ez az utolsó fejezet.
    Voltak szadista fejezetek, de ez.. már nem tudok rá mit írni.
    Örülök, hogy a rendszeres olvasód lehettem.Megérte! A poénok ütősre sikerültek és persze a sírós részeknél ott volt ám az a könnycsepp! I <3 U
    Pussssszi!!!

    VálaszTörlés
  12. Angyalka!
    Ez fantasztikus befejezés. Nincsenek szavak. Megható és gyönyörű. Rendesen el is sírtam magam rajta. Sírtam már korábbi fejezeteken is, de ez..áh.. Nagyszerű lett. Az esküvő meg különösen tetszett. Jól megírtad Ashley szemszögéből. Gratulálok!!!! Imádom!! Sajnálom, hogy vége, de ennél jobb vége nem is lehetne.
    Bocsi a béna komiért, de ez a legtöbb ami most tőlem telik:)
    puszi

    VálaszTörlés
  13. hát ANGYALKÁM(L).nem jutok szavakhoz.nem látok semmit a könnyektől:).annyira szé lett ez a fejezet.el sem hiszem:).hogy engem vki megsirasson.ilyen is ritkán fordul elő:).de nektek mindig sikerült:D.az esküvő(L).az utószó(L).renesme(L).minden olyan tökéletes:).és az idézet a végén:).nemtudok mit írni erre:).jobb nem is lehetett volna:D.és én biztos hogy nagy szeretettel fogom olvasni a következő történeted:).KIHAGYHATATLAN.
    nagyon-nagyon megszerettelek(L).még egy ilyen lány mint te nincs a földön:).nagyon szeretlek és puszillak
    és ennyi telt tőlem.

    krisztu

    ui:ROBSTEN FOREVÖÖÖR

    VálaszTörlés
  14. Nem találok szavakat... Ez..CSODÁLATOS,NAGYSZERŰ,ISTENI és még sorolhatnám napokig!!!! Végig bőgtem és még most is sírok. Nagyszerű befejezést írtál, egyszerűen tökéletes. Nem tudom mit csinálnék ha nem írnál új történetet, mert nagyon-nagyon tehetséges vagy és köszönöm hogy eddig is ezzel a 33 nagyszerű fejezettel ajándékoztál meg!!
    Imádtam PapaStew, meg Kellant, ő annyira vicces volt:D Az esküvői rész nagyon szép lett és a végén hogy a kicsi fogja játszani Reneesmét az iszonyú jóó ötlet volt. Jól válogattad ki a képeket is, imádtam őket!!!

    Nagyon remélem hogy hamarosan megörvendeztetsz minket egy új történettel, addig is millió puszi Angyalka!!!

    VálaszTörlés
  15. Nagyon szép lett a befejezés, különösen az utószó tetszett: Közkívánatra ő játssza a 4. részben Reneesme-t...
    Ezt annyira jól kitaláltad!
    Köszönöm neked ezt az élményt! Kár, hogy vége!

    melka123

    VálaszTörlés
  16. nem tudnék én se többet hozzáfűzni,mint az előttem szólók,de azért próbálkozom vmivel.


    Istenkém...én még soha nem bőgtem egy fejin se csak úgy szipogtam de most...most mindent kibőgtem magamból. ennek egyik oka az h egyszerűen káprázatosan,kibaszottul,fenomenálisan,viccesen,gyönyörűen TÖKÉLETES fejezetet sikerült adnod amikhez az én szókincstáramban már nincsenek szavak...<3

    :D

    a másik pedig az h ennyi és vége ennek a történetnek ami utánozhatatlan volt...amíg el nem kezded a következőt addig iszonytos hiányérzetem lesz és az nagyon nem jóó :(:(


    Az utólsó 10 mondtaot kishíján már nem láttam a könnyeimen keresztül de vakon is imádtam:D és az utószó egyszerűen egy nagy könnyes mosolyt csalt az arcomra. IMÁDTAM IMÁDOM ÉS IMÁDNI FOGOM MINDIG és TÉGED is :D ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    köszönöm h írtál és köszönöm h nem hagyod abba köszönöm h vagy és köszönöm h mindezt megosztottad velünk ! ! !


    ------- ♥ -------

    VálaszTörlés
  17. „Közkívánatra ő játssza majd a 4. filmben Reneesmét.” Azt hiszem, ez a kedvenc mondatom! Nagyon tetszett az egész rész, de hogyne tetszett volna? Imádtam az egész történetet az elejétől fogva, az első mondattól az első szótól…sőt az első betűtől, most már mondhatom, hogy az utolsóig! Nagyon szomorú vagyok, hogy az egyik kedvenc történetem lezárult, de boldog is vagyok, mert tudom,hogy megajándékozol minket egy újjal!:) Rajongva várom azt is!:D
    Mit is mondhatnék még erről a részről? A tökéletes lezárása volt egy tökéletes történetnek, egy tökéletes írótól!
    Ahogy a többiek megszervezték Kristen felkutatását, ahogy aggódtak kettőjükért…nagyon szívbemarkoló volt az egész rész!
    Mindenkinek kijött a jellegzetes tulajdonsága, amivel felruháztad őket a történet alatt. Hogy csak párat említsek: Ash és a vásárlómánia-Nikkivel együtt-, Kellan poénkodása és MamaStew természete!!:D Tökéletes volt!
    És a békülés…azt hiszem jobb nem is lehetett volna! Meg Kristen apja, hát Ő jó párszor mosolyt csalt az arcomra, főleg a Robbal űzött játékával! „ Pattinson mit állsz még itt takarodj a lányomhoz.”- ez nagyon tetszett, ahogy az is, mikor azt írtad, hogy a pappal borozik! Tehát volt ebben romantika, szomorúság és humor!
    Szinte filmként láttam az egészet magam előtt. Nagyon- nagyon tetszett, tudom,hogy sokadszorra mondom, de így van! Kedvenc rész? Határozott IGEN!!!!:)
    Köszönöm ezt a csodás részt, vagyis inkább ezt a csodás történetet és alig várom a következőt!
    Nagyon örülök, hogy megosztottad ezt velünk.
    Puszillak és még egyszer és igazán: GRATULÁLOK!!!!:D

    VálaszTörlés
  18. uhh ez igen jó lett gratulálok!!
    igaz ide sose írtam kommentet de mondig figyelemmel követtem írásod!!
    sajnálom h vége mert igen tetszett!!
    alig várom már a kövi blogod és rem robstenes lesz!
    mégegyszer grat és további sok sikereket az írásaidhoz!!
    pusszíí:Dorcsííí

    VálaszTörlés
  19. nah most próbálj meg rajtam kiigazodni. egyszerre imádlak és "utállak". imádlak, mert ez úgy volt tökéletes ahogy megírtad (bevallom egy párszor elbőgtem magam) és lehetetlen hogy valaki azt mondja, hogy ebben nincs igazam. és "utállak" mert vége. de ezt persze könnyen lerendezhetjük azzal, hogy továbbra is írsz ilyen csodákat.
    igazából nem tudok neked semmi mást mondani (még mindig a story hatása alatt vagyok) nagyon nagyon nagyon jó volt. köszönöm hogy olvashattam.
    puszi
    Dytta

    VálaszTörlés
  20. Úgy dobogott a szívem mint soha életemben!Annyira kívántam h boldogok legyenek!És teljesült!!!!ÁÁÁÁ legeslegjobb blog amit olvastam!!!!!Sok sikert az új történethez!El fogom olvasni!!!!

    VálaszTörlés
  21. Annyira megható lett:)
    IMÁDTAM
    ez is annyira jól sikerült:)
    isteni volt mint mindig
    egyik szemem sír a másik nevet:):(
    sír mert vége lett ennek az egész gyönyörű történetnek:(
    de nevet mert írtó jó volt, sokat sírtam és nevettem rajta, és Happy End lett a vége:)
    jah és mert te írtad
    annyira ügyesen írsz Angyalom:) (L)
    remélem a másik történetbe hamar bele kezdessz:)
    azt is nagyon vármo de szomorú vagyok emiatt:(
    IMÁDTAM IMÁDLAK
    (L)
    Katta
    ui.: annyira gyönyörűen írtad meg a befejezést hogy most is megsírattál de most nem a szomorúság miatt:D

    VálaszTörlés
  22. Szia Angyalka!!!!!!!!

    Hú hát bocsi hogy csak most írok de nem voltam gépközelben!
    WOW. Ez nagyon szép volt és megható. Annyira tetszet bár nagyon sajnálom, hogy vége lett, de közben meg örülök mert nemsokára lesz folytatása. Már az első naptól fogva, amikor elindítottad a blogod akkor el kezdtem olvasni a történetet de nem hittem volna hogy ennyire megragad. Egyszerűen imádom!!!!! Azóta a történeted rabságában vagyok. És hát ugye még egy szép élmény, hogy Manócska a történeteddel együtt fejlődik :) Ez számomra sokat jelent. Nagyon örülök neki hogy akkoriban ide tévedtem a blogodra és elolvastam. Nem csak egy klassz történetet olvashattam hanem "barátokat" is szerezthettem az élükön veled. Egyből közvetlen és kedves voltál ami nagyon jól esett :)Szóval ez most hülyén fog hangzani de köszönöm a történetet, mert az írásod álltal meg ismertelek téged és ezután már volt kinek kiöntenem a szívem, ami miatt örökké hálás leszek neked :)Na most már sírok is, már a történetnél is elkezdtem de most még inkább :)
    Na hú hát mást nem nagyon tudok írni mert nincsenek szavak a te zseniális történetedre :)
    Már nagyon várom az új részt. Remélem hamar jön. Addig is:
    Puszi Sweet és Manócska

    VálaszTörlés
  23. Angyalka!!!!!!!
    Gratulálok, és most sajnálom hogy nem valami könyvkiadónál vagyok "nagykutya".
    Ha rajtam múlna biztos kiadatnám az írásaidat!
    Tökéletes utolsó rész. fodulatos, tele érzelmekkel.
    Remélem minnél hamarabb olvashatom új történedet.
    GRATULA! FANTASZTIKUS VAGY!

    VálaszTörlés
  24. áááááááááá meghatódtam :D :D nagyon jó lett és továbra is olvasni foglak

    puszi : Grétus

    VálaszTörlés
  25. Nemrég találtam rá erre a blogra és éppen most értem ennek a csodálatos történet végére. Szenzációs volt! Egyszerűen nem tudom felfogni de ez a sok érzelem romantika, a vége pedig...:D annyira meghatódtam!:'( nagyon eltaláltad. Gratulálok, ehhez a történethez le a kalappal, nagyon jól összehoztad! Csak így tovább!:D üdv.: F.Gabi

    VálaszTörlés