A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. március 14., vasárnap

FRISS

ÚJRA.... SZÓVAL REMÉLEM NEM LINCSELTEK MEG... VAN EGY JÓ ÉS EGY OSSZ HÍREM...
MELYIKKEL KEZDJEM? /NA JÓ EZ ÍGY MOST HÜLYE KÉRDÉS VOLT :'/
SZÓVAL A ROSSZ AZ, HOGY EGÉSZ EDDIG ROKONOK VOLTAK ÉS MÉG SEMMIT SEM TUDTAM ÍRNI... A JÓ AZ, HOGY 9-IG MEGÍROM. MA 9-IG. SZÓVAL MIVEL HOLNAP MÉG NINCS SULI, REMÉLEM SENKIVEL SEM SZÚRTAM KI. ÉS BOCSÁNAT MÉG EGYSZER!

4 megjegyzés:

  1. rokonok??nem értem :D:D de ma este kiderül

    puszi majd még írok :D

    VálaszTörlés
  2. Egyetlen Angyalom!
    Mivel az előzőhöz már egy csomóan írtak gyönyörű és szívszorító kommenteket, úgy gondoltam, hogy különc leszek és én ideírok. Ez itt olyan egyedi. :) Semmi köze a bejegyzéshez és valószínűleg rajtam kívül senkinek se fog ez az őrült ötlete támadni. :)
    Azt hiszem kezdem az elején.
    Emlékszem arra a napra, amikor először jöttél fel chatre. Lady és én voltunk fennt és megkérdezted, hogy kitehetnél-e minket az oldaladra. Pontosabban a történetünket. Utána ha jól emlékszem beszélgettünk. Már akkor is nagyon szimpatikus voltál. Baromi kedves. Így ismertelek meg. Később belekezdtél ebbe a csodás történetbe. Imádtam és még imádom most is. Függőd vagyok. :) Az egyik legnyagyobb függőd. :D
    Istenem mennyit hülyültünk és röhögtünk, te jó ég. :D Chates perverz esték, mikor a tyúkól összejött. :D Nagyon jók voltak. :D
    A VF írás... annyira élveztem! Ilyet csinálunk még... 100%.
    Köszönöm, hogy bátorítottál és hogy mellettem álltál, bizonyos dolgokban. Nélküled valószínűleg nem itt tartanék. Nem lett volna bátorságom, nem lennék most az aki vagyok. Nem tudtam volna felvenni a Kstew stílust, ha érted mire gondolok. :)
    Egyszóval köszönök egy csomó mindent, ezt a csódás történetet és főleg azt, hogy megismerhettelek.
    Annyi mindent tudnék most írni, de szerintem ha mindketten visszaemlékszünk erre a pár hónapra, akkor nem kell mondanom semmit.
    Valószínűleg ez életem legcsöpögősebb szövege és úgy írtam, mintha soha életünkben nem találkoznák többet, de már régóta el akartam mondani neked. :)
    Mellesleg bármi lesz ennek a blognak a sorsa, bármilyen történet fog futni rajta, a lényeg, hogy te csináld. Én bárhogy imádni fogom. :)
    Szeretlek (L)
    Kristen

    VálaszTörlés
  3. Grétus nálam voltak rokonok :D De ez most vicces volt :D

    VálaszTörlés
  4. Na jó, most azt sem látom, hogy mit írok, mert már megint bőgök. Még jó, hogy írtad, hogy ez csak olyan, mintha búcsúznál, de valójában nem, mert nagyon megijedtem. Baba ugye tudod, hogy ezt mind szó szerint én is írhattam volna neked! És remélem tudod, hogy most ki kell mennem cigizni, mert ez huhh...
    Baba, nagyon köszönöm és nagyon szeretlek. Az, hyg megismertelek, az egyik legjobb dolog volt ami az elmúlt négy évben történt.
    Persze ezt az egész bandára is értem, de veled elég sok mindenen mentünk át együtt. (L)
    Persze remélem ez csak a kezdet. És igen, talán a közös vég után jön egy újabb közös kis külön történet (L)
    Fú tényleg kell az a cigi! Nagyon szeretlek!!!

    VálaszTörlés