A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. március 14., vasárnap

FRISS

MA DÉLUTÁN 5 ÉS 8 KÖZÖTT, HA NEM AKKOR PÁR NAP MÚLVA... EZ ATTÓL FÜGG MENNYI IDŐM LESZ, RÁADÁSUL MÉG MINDIG BETEG VAGYOK :( AZT HISZEM MÁR CSAK 2 RÉSZ VAN HÁTRA NAGYON MAX HÁROM.)
AZ OLDAL TOVÁBBI SORSÁRÓL MÉG NEM DÖNTÖTTEM. AZT HISZEM ÍRNI FOGOK MÉG CSAK ATTÓL FÉLEK, HOGY A KÖVETKEZŐ MAJD NEM NYERI EL ANNYIRA TETSZÉSETEKET VAGY TÚL SABLONOS LESZ ÉS AZ SOKKAL ROSSZABB LENNE, MINTHA NEM IS ÍRNÉK SEMMIT... NA SZÓVAL ILYEN DOLGOKON HEZITÁLOK KÖZBEN... CSAK SZERETTEM VOLNA HA TUDJÁTOK, ELVÉGRE RÁTOK IS TARTOZIK.
ISMÉT SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI A SOK TÁMOGATÁST ÉS BIZALMAT, DICSÉRŐ SZAVAKAT. SOKAT JELENTENEK! (L)

15 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a történeted és én remélem folytatod még az írást én várom nagyon!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Klaudia! (L)

    VálaszTörlés
  3. Szia Angyalka!

    Nagyon jól írsz ezért kérlek add meg nekünk a lehetőséget, hogy elovassuk majd az új írásaidat is, és dönthessünk annak fényében.
    Sinte biztos vagyok benne, hogy elnyeri tetszésünket. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  4. Beus... Nagyon szépen köszönöm!!! (L)
    Sokat jelent...

    VálaszTörlés
  5. Szia Angyalka!

    Hát mit írjak...Beus már le írta szerintem azt amit mindannyian gondolunk. Én is nagyon szeretem az írásod és persze téged is. És teljesen biztos vagyok benne hogy ha új történetbe is kezdesz ezek után mindenkinek nagyon fog tetszeni köztük nekem is :)
    És most hogy írok neked az jutott eszembe hogy Manócska szinte egyidős a blogoddal, ami kb. annyit jelent hogy Manócska a te blogoddal fejlődik :)Szóval nekem sokat jelent az hogy megtaláltam ezt a blogot és persze a bloggal együtt téged is, mert így volt(és persze van, mert mindig jönnek újjab fejleményekt erről a pici kis lényről :) akivel megoszthattam a boldogságom (L). Már nagyon várom a következő részt :)
    Millió puszi Sweet és Manócska

    VálaszTörlés
  6. Sweet... Most elbőgtem magam... Ilyen szempontból még nem is néztem. (L)
    Szeretlek és Manócskát is! (L)

    VálaszTörlés
  7. Ohh...nem kell sírni bár nekem kicsordúlt pár könny miközben írtam de Manócska már csak ezt teszi :) Én se nagyon figyeltem ebből a szemszögből csak mostanság figyeltem meg hogy az írásod és az én picikém között csak párnap van :)És hát gondoltam meg osztom veled ezt a fejleményt.
    Mi is szeretünk (L)

    VálaszTörlés
  8. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

    VálaszTörlés
  9. Szia Angyalka!!

    Tegnap "rádtaláltam" :D És annyira örülök neki h így lett mert imádtam,az egészet,minden szót amit írtál és a story is nagyon jóó(L) én is csatlakozom az előttem szólókhoz és szeretnék még még még többet az írásaidból :) És már várom várom a következő fejit:D:D áhh mégegyszer annyira jó volt (főleg az h nem kellett várnom a következő fejire csak olvastam meg olvastam meg olvastam:) ideragadtam a géphez és már az egész család kiutált,de megérte:P) nah jó mostmár befogom mert már értelmeset nem tudnék kinyögni:) Köszönömmm :D L.O.V.E.

    VálaszTörlés
  10. Szia Angyalka :):)

    Még mindig úgy gondolom hogy folytasd az írást vagy egy új történettel vagy ezt folytasd :D remekül írsz. bárcsak én is így tudnék írni.
    Mondjuk most keresek bétát szóval belekóstolok :D

    puszi siess a következővel (:

    Grétus

    VálaszTörlés
  11. Eszty... Nem is tudom, hogy mit mondjak. Igazából már vagy fél órája elolvastam amit írtál nekem, de egyszerűen már annyira kedvesek vagyok, hogy nem is tudom igazán szavakba önteni... Szép kis író az ilyen mi? :)
    Jól esik, hogy olvasol, jól esik, hogy tetszik, jól esik, hogy írtál, egyszerűen minden. Nem is kell mondanom, hogy nálad is elbőgtem magam, nem tudom mi van ma velem...
    Pedig azért nem szoktam ennyire érzelgős lenni, de most... hát ez van. Nagyon szépen köszönöm! Tudom, most írtál először, de azért talán nem veszed tolakodásnak, ha azt írom téged is szeretlek! Ez van csajok! Lehet hippi leszek... Mára ez jut tőlem mindenkinek Béke és szeretet :D (L) (L)

    VálaszTörlés
  12. Grétus... Ezt nem hiszem, hogy folytatom, mert azért nem lehet a végtelenségig nyújtani... Tudod, akkor olyan lenne, mint a brazil szappanoperák. Már kilencszer azt hiszed, hogy most vége lesz aztán tizedszerre sem fejezik be. Akkor meg már nem azt szeretnéd, hogy folytassák, hanem, hogy legyen már vége :D
    Valamit kitalálok ígérem, csak még nem tudom, hogy mit. Elég sok dolgot kimerítettünk már ebben a témában. Persze nem mondom, hogy lehetetlen. Összekapom magam kicsit aztán majd csak lesz valami :)
    Köszönöm neked is még egyszer! És sok puszi!! (L)

    VálaszTörlés
  13. Szia:)
    Nagyon jó amiket írsz:-)és remélem már ma lesz friss,ja és ne hagyd abba az írást nem muszály robstenes történetet írnod sztem írhatnál Kellan Nikis sztorit vagy Ashley Jackson vagy Ashley Kellan és akkor Nikki Jackson -os sztorit is szívessen olvasnék olyant is:-)
    Kitartás, ne add fel az írást!!!
    És akkor még ma várom az új részt:P

    (L)Puszi Encsi(L):)

    VálaszTörlés
  14. Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez :)
    Nagyon szeretem az írásod és kérlek ne vedd el tőlünk azt az élményt amit akkor szerzel nekünk mikor olvasunk...(remélem érted mit akarok :)) És ha írsz egy új történetet azt is imádni fogjuk már ha beszélhetek többes számban :)
    Szóval csak így tovább..én nagyon várom a fejleményeket,hogy mi is lesz...:) Nem szeretnék az írásod nélkül maradni :) Ha nem is akarsz Robsteneset vagy ebben a témában írni,én nagyon szivesen fogadok más történetet is pl.mint amilyen Kristené :)
    Előre bocsi ha nem értetted hogy mit is akartam....:)
    Szeretlek és az írásodat is :)
    Puszi Orsii♥

    VálaszTörlés
  15. Nagyon nagyon jó a történeted!!!Nagyon megérintett!!!!Kérlek szépen ha van rá időd és energiád folytasd!:)De szívesen elolvasom ha írsz egy újat!!!De ha csak mód van rá akkor folytasd kérlek!!!!!!:)

    VálaszTörlés