A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. augusztus 17., kedd

Tényállás

Azt hiszem ez a mai nap, mindent bebizonyított. Vagy nem? Vannak akik még hitetlenkednek? Remek, erre vagyunk mi és ez az oldal!:) Nézzük csak…

Most mi is a kifogás?  Ja igen, csak a szokásos PR fogás dolog. Erre csak annyit mondanánk, hogy ha azt nézitek ki belőlük, hogy hajlandóak egy ilyenre, akkor szép kis véleményetek van róluk/róla.Kifogásokat mindig lehet találni, de valljuk be, két ember ételét nem lehet ilyen szinten irányítani. Kristennek azt mondták, hogy menjen Londonba karácsonyozni és megtette? Nem hiszem, hogy ez lenne a háttérben.
Vagy, hogy utazzon Pestre a szülinapján, mert ez jót tesz a filmnek? Ugyan…
Rob pedig azért van Montrealban, mert azt mondták neki, hogy kell pár félreérthető kép…sőt, ha lehet csók is legyen. Én ebben nem tudok hinni, mert nagyon nem ezt nézem ki belőlük. Nekem nem ez jött le a sok interjúból, mikor arra panaszkodtak, hogy nincs magánéletük.
Szerintünk a képek azért szemcsések, mert nem vakuval készültek. Hogy miért nem? Mert az valószínűleg kicsit feltűnő lett volna  a sötét éjszakában. A hotelben miért jók a képek? Mert akkor már a paparazzi nem tudott hova bújni, így már nem kellett titkolóznia, ja és világos volt.  Rob védelmezőn Kris vállára teszi a kezét, és szinte vezeti maga előtt.
Miért premier plánban? Hol van itt a premierplán? Kint sötét volt, ők sem gondolhatnak mindig mindenre, Tom meg olyan, mintha pont azt lesné, nem jön-e valaki.
Persze ezeket már mind belelehet magyarázni a dolgokba, de a csók az tény, ha a saját szemednek nem hiszel, hidd el nekik. Komolyan kérdezem: Két / Egy ember akiket azért kedvelünk, mert még mindig magukat adják és nem ragadta el őket a csillogás és sztárság miért parádéznának vásári majomként a világ minden pontján miközben ördögi terveket eszelnek ki arra, hogyan hülyítsenek minket?
Én egyiket sem ilyennek "ismertem" meg, mert két év alatt már kinyílt volna a csipájuk!
Ezt balhé nélkül mondjuk, mert ez van!

Angyalka, Lady

6 megjegyzés:

  1. Ott a pont. Gyönyörűen levezetted Angyalka :) (L)

    VálaszTörlés
  2. Hát Angyalom köszönöm, hogy végre ilyet is lehet olvasni. Teljes mértékben egyetértek veled/veletek. Kristen és Rob nem olyanok, akik csak a reklám miatt csinálnák ezt.
    Mindent meg lehet magyarázni, azt hiszem vannak olyanok, akik azt is el tudnák mondani, hogy az ég nem kék, hanem zöld :D
    Az a kérdés ki hisz nekik és ki nem...
    én nagyon nem. Én csak a szememnek hiszek...
    szóval köszönöm, hogy leírtad :))
    puszillak Titeket ♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Leírtuk...Angyalkával ketten csináltuk!:D

    VálaszTörlés
  4. én teljesen Robsten párti vagyok. de ezt senki nem gondolhatja komolyan ha reklám fogásként akarnának csókolózni akkor egy tér közepén verőfényes napsütésben tennék , nem???? nagyon tetszik a blogotok:)
    flóra

    VálaszTörlés
  5. Így van csajok szokjátok meg a többes számot :D
    Tudjátok mit, mostantól odaírjuk a cikkek alá, hogy ki írta és akkor nem lesz keveredés :D

    VálaszTörlés