A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. augusztus 17., kedd

Találgatás:


Angyalka:

Szerintem Robsten most Londnba ment, mivel ha jól tudom Rob anyukájának Clare-nek 16-án volt a szülinapja, amikor is Robék elvileg nagyban Montreálban iszogattak. Szerintem megvárták Kristen 4 nap szünetét, hogy együtt köszönthessék fel azt a drága asszonyt! :D

Lady:

Értesüléseink szerint, most Kristen pár napig nem forgat, ami egyet jelent: pihenés! Vajon, hova megy a páros? Lehet, hogy L.A.-be? Vagy Londonba, hogy megünnepeljék Robci anyukájának a születésnapját, ami a napokban volt? Esetleg utaznak a következő forgatási helyszínre és ott kapcsolódnak ki? Én erre tippelek… Elvileg a következő állomás New Orleans, szóval ha minden igaz, Robsten most épp oda tartott. Nemsokára úgyis kiderül, addig is a kommentekbe lehet találgatni!:)

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok:)
    Szerintem New Orleansba mennek ahol kezdődni fog a forgatás és ott fognak pihizni egy kicsit:)
    Mondjuk én remélem h nem válnak mész szét az útjaik..ezt úgy értem h egy darabig egy helyen lesznek még és hátha kapunk még ilyen cuki képeket:)
    Nagyon tetszik ez az új oldal.:) Szerintem nagyon jó hogy megcsináltátok:)Mondjuk mindig is imádtam amit Angyalka ír de ez is csodás!
    Na nem beszélek többet.:)
    Sziasztok
    Puszi:Katta

    VálaszTörlés