A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. augusztus 20., péntek

RS RÉGEBBI BIZONYÍTÉKOK/PLETYKÁK

A Robsten bizonyítékok: 



* Állítólag Rob a Remember Me című filmjének forgatási szüneteiben állandóan a mobilját kereste, hogy újabb SMSekkel bombázza Kristent.

* Kristen új filmjének forgatásán annyi üzenete jött, hogy nem győzött rájuk válaszolni!

*Majd mikor ez kiszivárgott mindketten erősen cáfoltak! És nem is mutatkoztak együtt. bár az nem tudkák kimagyarázni, hogy egy koncert félreeső sötét zugában mit kerestek együtt az ajkuk néhány cm-re egymásétól!

*Kristen állandóan mosolyog amikor Robról kérdezgetik a minap így nyilatkozott:
"Valószínű elmondanám (hogy mi van köztünk Robbal), ha az emberek nem csinálnának neki ilyen nagy felhajtást."
Tehát ha nem lenne köztük semmi akkor az nyíltan határozottan letagadná, de nem ezt tette, mint ahogyan olvashattuk is!

*Ha a hírek igazak akkor hetekkel ez előtt lencsevégre kapták őket egy meccsen ahogyan csókolóznak!

*Ezek után mindent tagadtak Kristen még azt is kijelentette, hogy leszbikus csak azért, hogy szálljanak már le róluk! Ekkor úgy látszott minden a tervük szerint halad, mindketten határozottan cáfolták a híreszteléseket.

*Majd jött a Twilight rendezőjének nyilatkozata miszerint Rob és Kristen a forgatások alatt teljesen egymásba habarodott.

*Ezek után még durvább tagadások láttak napvilágot. Felrepültek olyan hírek is miszerint azért nem mutatkozhatnak együtt, mert az nem tenne jót a New Moon-nak, mert a Rajongók nem látnák elég hitelesnek Jake és Bella kapcsolatát ha e közben Stewart kisasszony Robbal kavar!

*Az Eclipse forgatási szünetében pedig Kristen ha Robot kereste akkor úgy érdeklődött , hogy hol találja a férjét Robert pedig ha Kristen-t kereste akkor azt mondta, hol a feleségem?

*Ezek után a Promóciós hadjárat következett és képeken és már más régebbi rendezvényeken is jól megfigyelhető az, hogy Kristen sokkal közelebb van Robhoz és minél inkább elhúzódik Taylortól!

*Tagadás és a szokások nincs köztünk semmi után láttak napvilágot a mostani képek melyeken egyértelműen látszik mi a helyzet!


Forrás: Twilightvampires egy régebbi bejegyzése


Angyalka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése