A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. augusztus 30., hétfő

Ismét ez a csend...

Kitaláltam valamit, ami szerintem az egyik legtémábavágóbb kérdés, és szeretném ha ezúttal ti beszélnétek helyettünk:

Mit szerettek Robstenben? /Egyszerű kérdés, de szerintem rengeteg válasz létezik erre/
Arcosok ti is írhattok, hogy mit nem szerettek Robstenben, de ezúttal kettőjükről legyen szó és ne Kristenről.

4 megjegyzés:

  1. Hali :)
    Nah igen leírom akkor :) Amúgy is láttam nem nagyon körmölnek a lányaitok, most behozom a lemaradástXD
    Meg eltelt egy idő ahhoz hogy frankón svájc szemmel nézzem a dolgokat!
    Brianna: azóta, ha emlékszel XDXDXD *vigyorog*
    Szeretném leszögezni hogy nem akarok senkit sem megbántani! Nem azért jöttem! Amúgy is kurva szar napom van, és még mindig nincs vége *megjegyzésXD*
    RobSten:Addig titkolták ezt a dolgot, vagy próbálták nem titkolni hogy a végén ezzel lett tele a tököm, esküszöm! Mindehol ez a kérdés volt, van Robsten vagy nincs? Mára eljutottam arra a pontra hogy :leszarom van-e!
    Hála a magasságos égnek, pont emiatt a 2 emberke miatt ismertem meg sok jó emberkét XDDDD (L)(L)
    És rájöttem arra is, hogy én nagyon várom hogy vége legyen az egész saga-nak! Nem tudom, nekem a mai napig az 1. rész a kedvencem! Olyan egyedi és ha lehet ilyet mondani jobban sikerült , mint amikor még kis költségvetésű volt, mint most. Hogy B+ Még a budideszkán is Edward képe van! Öcsém, hát ez mi? XD
    Kristen sosem lesz a kedvencem! Ezzel senki nem tud meggyőzni, nem tudom, de semmi bajom nincs vele, rájöttem h igazából engem mi idegsített az egész RS témában! ÉS KÉRLEK NE HARAGUDJATOK RÁM! Olyan a természetem hogy egyszerűen nem tudom elviselni ha vkire azt mondják hogy aranyos és cuki! *Kérlek ne öljetek meg*
    Fiatalok ha normális életük lenne valszeg találkoznának, összejönnétek és az idő alakítaná kapcsolatukat!
    De nem, nekik az emberek irányítják, meg a summit, meg a bla bla bla. Frankón egy naptárban élnek XDXD bevannak osztva és végülis azt csinálják amit mondanak nekik.
    Elhiszem hogy szar lehet nekik, de nem! Ez az hogy nem tudjuk, csak sejteni lehet hogy pl amikor üldözik őket, vagy a kocsi nem indul be, provokálják őket, mit érezhetnek! Sajátos megnyílvánulásaik vannak : Kris beint és csá. Rob meg sokszor áll mint f*sz a lakodalomban
    Összejöttek!
    Magára a kérdésemre a válasz: Nem tudom hogy mit gondoljak róluk amikor alig van olyan kép, és videó amikor tényleg együtt lennének. Ez alól kivétel a csók :)
    Amikor megláttam nem lepődtem meg XDXD
    Pedig elég egy heves természet vagyok, de már nem érdekelt a téma, csak annyira hogy kíváncsi vagyok mégis csak hogy mi zajlik körülöttük. Persze hogy mindeki odakapja a fejét amikor valami gyanús történik.
    És itt jön képbe a twilight dumám!
    nagyon kíváncsi leszek amikor végre leforgatják és minden utána következő cirkusznak vége lesz, hogy mi is fog történni? Nyíltabban válallják a dolgot, vagy továbbra is megmaradnak ilyennek mint most?
    Kristen filmjeit is láttam, vagyis helyesbítek egyet biztos! Sőt RS emberkével néztem meg (XDXD) és tetszett!
    Rob filmjeit is láttam (XD)
    Angyalom neked mondtam máshol hogy, mindenki úgy viselkedik velük, mintha ismernénk őket vagy a szomszédban laknának és "jogosan" bíráskodunk felettük XDXDXDXDXD
    De se Robot, se Kristent nem ismerjük :(
    Nem is fogjuk mi halandók megtudni hogy Ők originalban milyenek XD
    Amit még szerettem volna mondani hogy fiatalok, piszkosul fiatalok. Kívánom hogy ne nyeljbe be őket az a mocskos Ámerika (XD) És maradjanak meg normális emberkének ahogy mi, vagy TI elképzelitek.
    Kris dolog: kérlek most ne utáljatok ki (XD) de nálam semleges marad :( vagyis lett!!!
    Ez is egy vélemény, kis időbe telt hogy az ilyen harcok felett (ARC-RS) leszarjam, és azzal foglalkozni ami tényleg érdekel. Mert attól hogy nekem nem a kedvencem vagy más a kedvencem attól még köthetsz ismerettségeket, és nem kell beskatulyázni a másikat.
    Élő példa majdnem mindennap itt vagyok..vagy lehet ezután kidobtok XD
    Persze megérteném :(
    Szóval röviden tömören ez a véleményem.
    Remélem senkit sem báántottam meg! Vagy ha igen elnézést kérek komolyan!
    Azt hiszem ezt most jól kiírtam magamból, és jól esett!
    Pussz mindenkinek!
    Ui: sorry a csúnya szavaktól, de ez a nap egy kurva szar volt :( XD

    VálaszTörlés
  2. Én imádtam, de komolyan! Semmilyen belekötni való érzésem nincs :D Szeretlek Ancsám!

    VálaszTörlés
  3. Igaza van Ancsának nem ismerjük őket
    de viszont én valahogy nekem ők egy oylan ideális pár
    Kristen is aranyos szép vicces már ahogy a médián keresztül látjuk , Rob is olyan igazi aranyos udvarias pasinak látszik és tökre összeillenek és nem tudom de mikor a Remember me-ben is Emilivel volt nekem egyáltalán nem illettek össze (mellesleg a csajt nem is birom )
    viszont Kristennel a filmvásznon is látszik rajtuk hogy olyan jól megvannak , pattognak köztük a szikrák stb.. ettől is vagyunk ugy sokan sztem feltüzelve a twilight-tól..:D
    viszont még naon fiatalok bármi megtörténhet nekem külön külön is nagy kedvenceim ..:D
    puszi
    Natii

    VálaszTörlés
  4. Hm érdekes kérdés.
    Igazából nekem Kristen semleges volt úgy 2-3 hónappal ezelőttig. Egészen addig, ameddig el nem kezdtem olvasni Robstenes fanficeket. Tudom, azokban nem az igazi Kristen van:) Mégis, ahogy youtube-os videókat nézegettem, fel tudtam fedezni benne pár fanficbeli tulajdonságát.
    Aztán megtetszett, hogy nem az a tipikus vörösszőnyegen vonulós díva. Porcelán bőr, zavartság (pl ahogy mindig dobálja a haját, na az engem idegesít) és látszik rajta, hogy annyira nem az ő világa ez:)
    Robról mit is írhatnék? Nekem Edward marad az örök favorit fikcionális karakterem:)) Neki a közvetlensége a fő vonzereje szerintem. Remélem, mindig megmarad ilyennek!
    Szóval ők együtt ketten szerintem az ideális páros...Lehetnének, csak az az érzésem, hogy ez a nagy felhajtás eléggé betesz a kapcsolatuknak, bár önmagában már az is elég lenne, hogy a forgatások miatt alig tudnak találkozni.
    Sajnálom őket.
    A Twilight első részénél még nem tudták, mekkora sikerük lesz és mi fog a nyakukba szakadni. Szar dolog lehet, hogy egycsapásra ismert lesz az ember, ugyanakkor elveszíti a privát életét...
    Mindegy, jobban nem megyek bele, ennyi elég is:)

    Roni

    VálaszTörlés