A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. november 18., csütörtök

WOW!

A következő infókat egy olyasvalaki osztotta meg a rajongókkal, – nevezzük Nonának- aki hivatalosan is részese a Breaking Dawn forgatásnak, tehát egy stábtag.
Az a pletyka, hogy Rob és Kristen az estét Esme szigetén töltötték nem igazak. Rob és Kristen voltak az elsők, akik elhagyták a szigetet, de az időjárás rosszra fordult, és nagyon erős szél fújt, szóval mindenki más rajtuk kívül, beleértve Stephenie Meyer-t ott ragadt a szigeten, és ott aludtak, ahol tudtak. A stáb nagyon nem örült, hogy nem volt semmi alkohol náluk. LOL.


Nona megerősítette, hogy Rob és Kristen még nem forgatták le a szex jeleneteket Rióba, ezeket egy stúdióban fogják Baton Rouge-ban.


A stúdióban felépítették a szigetbeli villa teljes belső díszletét, beleértve az ágyat, és a fürdőszobát. A fürdőszoba közepén egy csodás fürdőkád lesz elhelyezve, ezenkívül megépítésre került egy kis terasz is.


Nona megerősítette, hogy Rob és Kristen állandóan együtt vannak. Ő még nem látta őket külön. Együtt is laknak, de ez titok, és senki nem tud róla. Sok Robsten pillanat volt, és Nola szerint Kristen még szebb élőben, mint a filmvásznon, de nagyon vékony. Nola szerint a Laines Gossip által leírt “bevésődős” jelenet valóban úgy lesz,a hogy Lainey leírta, de sokkal részletesebben van megcsinálva. Az egész farkasfalka megjelenik, hogy harcoljanak Edward-dal, Jasper-rel, és Alice-szal, hogy megöljék a kisbabát, de Edward képes volt kiolvasni a gondolataikból, hogy mit terveznek. Mialatt ez zajlik Jacob bejut a házba és ott van Renesmee is. A Cullen család kezdi elveszíteni a harcot, mikor megjelenik Carlisle, Esme, és Emmet. Jacob látja az ablakból, hogy mi zajlik odakint és emberi formájába kimegy. Odakiállt a farkasoknak, hogy hagyják abba a harcot, és elmondja, hogy ha megölik a kislányt, akkor őt is megölik. Sam farkas alakjában meglöki Jacobot, aki átváltozik. Ezután Edward kiolvasva Jacob gondolataiból elmondja, hogy Jacob “bevésődött” Renesmee-vel, és éppen ezért, senki nem ölheti meg a babát.


Ott van a másik pletyka, miszerint egy cukrászda Baton Rouge-ban fogja elkészíteni Bella és Edward esküvői tortáját. Nona szerint ez a pletyka se igaz.


Fordítás: RPD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése