A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. november 30., kedd

Statiszta beszámolója a BD forgatásról

[..] Amint megérkeztem láttam, Kristen-t, amint a tornácon ül, és cigizik. Robertet nem láttam, de úgy 300 ember volt akkor a helyszínen. A színészek nem a városban voltak elszállásolva, hanem a sziget mellett lett nekik bérleve ház, és Rob anyukája is ott volt…. Nem tették be a lábukat Paraty történelmi városába várost nézni. A stábtagoknak tilos volt fotózniuk, vagy a színészekkel beszélniük. Nekem is álcáznom kellett magamat. Kristen-t először úgy 11 óra körül láttam, amint a ház emeletén forgatott egyedül. Rob a másik szobában volt, pihent.


Amikor ők ketten a szigeten voltak forgatni, mindig együtt voltak, és egy szobában is tartózkodtak, a dublőrök a másik szobában voltak, a brazil színészekkel akik a helybelieket játsszák. Az egyikük neve Sebastian Lemos, és ő alakítja Gustavo-t a könyvben. A színésznő, aki a Kaure indiánt alakítja Virgues Carolina.


A következő jeleneteket vették fel: Konyha- Bella észreveszi az üzenetet, amit Edward hagyott, mikor kiment vadászni. Ezután Bella kiüríti a hűtőt, hogy találjon valami enni valót. Úgy tizenötször vették fel a jelenetet, és Kristen egy fehér blúzt, és bugyit viselt. Akárhányszor ott voltam, Kristen soha nem nézett az emberek szemébe, mindig csak Robbal és a rendezővel beszélgetett, és a konyhai jelenet felvételekor mindenkit kiküldetett a helységből, mert nem akarta, hogy bámulják.


Miután felvették azt a jelenetet, amikor Gustavo és Kaure megpillantják Edward-ot és Bellát a házban együtt, leforgatták azt a részt, amikor Bella és Edwars sakkozik a házban és Edward nyer, majd a tengerparton is sakkoznak, és Bella nyer. Ezután Bella megkéri Edwardot, hogy ne féltse annyira, majd csókolóznak a tengerparton (képek a neten). Lesznek olyan részek is, amikor elmennek kirándulni, és megmásznak egy dombot, és búvárkodnak a tengerben. Azt a jelenetet elég sokszor felvették, amikor Edward és Bella a szigetre érnek, és Edward a csomagokat cipeli és közben Bellát is tartja, szegény Rob. Az utolsó jelenet pedig az volt, hogy Bella egyedül van este a tengerparton, és nézi a tengert.


Egyik reggel volt egy olyan, hogy mindenki csöndben volt a felvétel miatt, senki még csak levegőt sem mert venni, erre egy rakat lány a csónakból elkezd üvölteni “Edwaed..” Rob meg elkezdett nevetni.


Rob nagyon kedves volt, de nem vegyült a többiekkel, mindig a testőrök vették körül.


Robsten létezik?! – Flörtöltek egymással igen, és láttam őket a ház mögött a teraszon, mikor kettesben ültek, beszélgetettek, és elcsattant egy pár baba csók. Kristen Rob ölében hevert, és cirógatta a haját. Nagyon gyengédek egymással, de Rob is nagyon sovány, mikor megláttam őt a fehér trikóban, ‘OOWN’ *-* (nevet), de minden esetre gyönyörű!

 Forrás: RPD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése