A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. november 6., szombat

Rs vacsi bővebben!


Robert Pattinson tegnap éjszaka vacsorára vitte Kristen Stewartot Brazíliában. A Twilight Saga szupersztár, Robert Pattinson, vacsorára vitte a női co-csillagát tegnap a Brazíliában levő  Rio de Janeiróba és híres Fast és a Furious filmsztár, Vin Diesel, csatlakoztak hozzájuk.
Azt mondják Vin Diesel, Robert Pattinson, és Kristen Stewart többször is együtt vacsorázott a szállodájukban. A szálloda, ami a Copacabana Palace volt, ténylegesen felszolgálta a csillagok vacsoráját. Vin Diesel ténylegesen filmezi a Fast és The Furious 5. részletét, és produkciós csapat / a Breaking Dawné és a Fast Furiousé  is/, részt vett a vacsorán.
A vacsora előtt, Robert és Kristen interjúkat vettek fel egy televíziós program keretén belül a lakosztályban, ahol maradnak. Ahogy korábban megjelent, Robert és Kristen tegnap szálltak le Brazíliában.
Ott létük célja, hogy a Twilight Saga: Breaking Dawn nászútszínhelyeket megnézzék és a jeleneteket felvegyék. A tervek szerint 5 napig filmeznek és a biztonsági készenlét maximális körülöttük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése