A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. november 17., szerda

Cikkecske- Amolyan helyszín és eseményösszefoglaló

Sok ember tartja rejtélynek, hogy randevúznak-e a Twilight saga főszereplői : Robert Pattinson és Kristen Stewart.  Amíg a hűséges rajongók azt hiszik, hogy a művészek a valódi életbe vitték a nagy képernyő romantikáját, sok kritikus mondja azt, hogy ez mind egy marketingjáték. Egy Breakind Dawn forgatásában részt vevő forrás mindazon által  elmondta  az IG-nek, hogy  a kapcsolat teljesen valós.
"A színhelyek időköze alatt gyakran váltottak simogatásokat".  Azt gondolom, hogy néhány ember ezt kétségbe veszi, mert ők diszkrétek és a magánéletüket szeretnék megtartani, mondta a forrás. IG megpróbálta kideríteni, hogy Pattinson és Stewart még mindig egy szobán osztoznak-e, de sajnos nem sikerült kideríteni. Mindazonáltal amikor megszálltak a Copacabana Palace-ban, Kristen és Robert két összekapcsolt szobában maradtak.Néhány színhely a Breaking Dawnból- amely a negyedik film a sorozatban-, 
 múlt kedd (9.-e) óta Paraty városában filmezik amely   Rio de Janeiro déli államában található.  Rossz időjárás  súlytja a várost, ezért csütörtök korai órái óta megszakította a filmező az időbeosztást (11).
Aznap  éjfél után a forgatókönyvet felállították és lehetett látni  egy ágyat az udvarházban, ami a zsákban helyezkedett el, Mamanguá Paraty-Mirimben, amit  háttérként használnak.
A környezet adta  benyomás, hogy ezen a  színhelyen forgatnák, a régóta várt Edward Bella szerelmi jelenetet. Egy erőteljes  vihar mindazonáltal elérte a régiót és a forgatást elhalasztották. Nappal felhős ég és eső miatt a jelenetet a belső részre korlátozták. A termelési személyzet elérte, hogy díszletet és berendezést szereljen fel egy tornácon az udvarház bejáratánál, de ezeket hamarosan szétbontották.
Péntek korai óráiban az udvarház teljesen sötét maradt, és az alkalmazottak mozgása csak de. körülbelül 8 órakor folytatódott. Kicsivel dél előtt IG  lekapta Robot és Kristent egy erkélyen. A biztonság  megerősített. Körülbelül 15 hajó a Port Authority támogatásával gátolja a nézők megközelítését és a médiát.
Az udvarház a sacóban de Mamanguá Esme képzelt szigetét játssza, ahol a karakter Edward elviszi Bellát nászútra. Paraty előtt a film néhány színhelyét filmezték a Lapa kerületben és a Gloria Marinánál, mindkettő Rio de Janeiróban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése