A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2010. október 4., hétfő

ROB ÉS KRISTEN (L)

Kristen Stewart és Robert Pattinson mindketten L.A-ben tartózkodnak, mielőtt még belevetnék magukat a Breaking Dawn előkészítő munkálataiba, és természetesen nem vesztegettél az időt, hogy ismét találkozzanak.

A frissen megborotvált Rob, és a természetesen tündöklő K.Stew szombat este a Nyugat Hollyqood-ban található Soho House étteremben vacsározott pár barátjukkal.

“A vacsora alatt egymást nézték, és időnként csókokat loptak a másiktól,” mondta egy szemtanú. “Rob karja Kristen körül volt, és egymást nézték, nevetgéltek. Egymásba vannak zúgva.”

Stewart úgy egy hete érkezett meg L.A-be, az On The Road forgatásáról, amíg Pattinson a napokban tért haza Londonból.

“Egész este egymás közelében voltak, “folytatja a szemtanú. “A vacsora után Rob, Kristen és a többiek kimentek a belső udvarra cigizni, és a srácok ittak. Mindenki nevetett, és jól érezték magukat, de tudni lehetett, hogy Rob Kristen-nel foglalkozik, és mindent megtett annak érdekében, hogy a lány kényelmessen érezze magát. Bárhova ment a csoport, ők egymás mellett voltak. ”

Az egyik barát a 6-7 fős társaságból Tom Sturridge volt, Kristen kollégája az On the Road-ból, és Rob egyik legjobb haverja. És habár Rob megborotválkozott, hogy formába hozza magát Edward szerepére, Tom még mindig növeszti szakállát.

Stewart farmert viselt és feketet csuklyás felsőt. A haja még mindig olyan világos mint az On The Road-ban. Pattinson eközben fekete sapkával takarta el haját.


Forrás:RPD

Most szeretném közölni, hogy láthattátok már, hogy elég sok cikk Rpd-ről származik ez azért van, mert hiába találom meg a cikkeket nem tudom ilyen jól lefordítani nektek.

Mivel Evie még nem szólt érte remélem nem baj, hogy onnan másolom. A problémák elkerülése végett tűntetem fel mindig ilyenkor a forrást, na meg azért is mert semmilyen versenyben nem állunk az Rpd-vel hiszen én is törzsgyökeres Rpd-s-nek vallom magam. Tisztelem az oldalt és a munkásságát. (L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése