A MAI NAPOT (Augusztus. 15- RS KISS) HIVATALOSAN ROBSTEN NAPNAK NYILVÁNÍTJUK! :]

2011. január 17., hétfő

West Balkán baleset

Ugye tudjátok, hogy elvileg ki bulizott ott kb fél éve?

7 megjegyzés:

  1. Rob mikor forgatáson itt volt. De b+ Nitám...eddig se volt jó kedvem, de most megint k*rva szar...

    VálaszTörlés
  2. Pontosan... Rob.
    Ancsám hát most konkrétan emiatt ne legyen szar, csak szerencse, hogy nem akkor történt ilyen.

    VálaszTörlés
  3. De nekem is ez ugrott be tegnap...azért mondom :S :/
    nagyon kemény...

    VálaszTörlés
  4. bazdmeg... ez azért elég szánalmas. meghalt két 17 éves lány, nektek meg nem az ugrik be, hogy basszus, mi van, ha én halok meg, vagy barátnőm... Nem, nektek az ugrik be, hogy Rob ott bulizott és jaj de jó, hogy nem volt ott most. Persze, jó, hogy nem történt vele ilyen, de... bazdmeg, erre nem is tudok mit mondani... szánalmas.
    @dri voltam... -.-"

    VálaszTörlés
  5. @adri :)
    Figyelj :) Én nyugodt vagyok. Ezért mondtam ez első kommentemben hogy hihetetlen. Miből gondolod azt, hogy amikor én láttam a hírekben, hogy mit éreztem? A Pesten élő barátnőmre gondoltam, és megnyugodtam, hogy minden rendben van. Szerencsére.
    Azt hogy Nitáék kirakták, az Ő felelősségük! De azt is miből szűrted le hogy nekik csak Rob miatt fontos? Ne általánosíts kérlek! :)
    Szerintem mindenkit megrázott az eset. Az ember ilyenkor agyal, hogy mi lett volna ha...vagy ha nem most történt volna...
    Nem kötöszködöm... de akkor hagyhattad volna komi nélkül is a posztot...
    Mindenki megdöbbent az eseten...Lehetne itt órákon át írni, de nem tudunk mit tenni.

    VálaszTörlés
  6. "Pontosan... Rob.
    Ancsám hát most konkrétan emiatt ne legyen szar, csak szerencse, hogy nem akkor történt ilyen" - ja és hogy ezt miért írtam?! Egy- mert mint említettem ez egy Robstenes oldal. 2- mert akár rondán hangzik akár nem akkor egy kicsit több ember gyászolna. 3- Na akkor aztán nem csak három embert lehetne gyászolni hanem az egész országot, mert gondolhatod milyen szele lenne annak a cikknek, hogy "Robert Pattinsont mindenki bálványát megölték a magyarok".
    Nekem volt olyan ismerősöm aki autóbalesetben meghalt és vele együtt 4 ember, 4 család gyászolt és 8 iskola /4 fiatal elsős volt középsuliban/ és arról volt hír? Nem. Most meg pár hülyegyerek pánikot keltett aztán emiatt meghalt 3 lány, akkor mivel van tele a sajtó? Hogy kik a bűnösök előállítjuk őket, jövőhétre meglesznek, WB így WB úgy aztán igazából ez itt a nagy cucc? A gyászoló családokon és barátokon ez hol segít, hogy minden nap azt nézhetik mindenhonnan, hogy a gyerekük meghalt?!
    Na ennyit arról, hogy én kiírtam két mondatot!

    VálaszTörlés